Jump to content
Hundesonen.no

Ta med valpekullet på besøk? 6,5uker gamle

Recommended Posts

Hei. Jeg har ett kull på 7, som blir 7 uker på onsdagen. De har ikke fått vært ute enda pga mye snø og kulde, men nå er snøen delvis smeltet bort og det er ikke så kaldt ute, har derfor lyst å ta de med ut. Men nå har vi ikke fått opp gjerde i hagen enda og vi bor så nærme veien at jeg synes det blir så ekkelt å ta de med ut her, ihvertfall alene. Men mine besteforeldre og tante/onkel m fam bor på en gård ca 20min fra her, og lurer da på å kjøre dit hvor de kan få løpe løs på tunet. Er dette lurt? Eller kan det bli for mye for valpene, ta mere skade enn godt? Tenker da å ta med hele kullet og mor, slekta er der å så er flere til å følge med og valpene får vært sammen med folk 😊 den ene valpen skal forresten flytte dit når han er 8uker.

Hva tenker dere som driver med oppdrett? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

De ble tatt med til gården, lekte og utforsket tross det ble litt kjølig. Men disse er noen tøffinger :) Var litt urolige på tur dit (forståelig nok), men på tur hjem igjen var det helt stille og valpene sov hele veien 😊 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Jeg tror jeg ville ha startet med den øvrige premieringen, jeg - jobbe dere gjennom klassene  i viltspor/rally og/eller LP. Hvis hunden kommer så langt i en/flere av dem at utstillingspremieringen blir et tema så ville jeg ha tenkt på det da.. (Det er vel ikke nøvendig å starte med utstillingspremieringen?)
   Hvis man på det tidspunktet synes titlene er verdt det, ja - da forsøker man seg på utstilling med den pelsen  man har. Hvem vet, noen dommere gir tilsynelatende aldri dårligere premiering enn blått såfremt ikke hunden biter eller halter... Elller "ofrer" noen måneder på å spare opp tilstrekkelig pels, da. Lykke til!
  • Jeg må bare følge opp denne tråden. Er det noen her som sliter med fiskelukt fra pels/munn? Vi har kjøpt oss fiskeolje (husker ikke merket i farta) med pumpetopp, og synes doseringen fungerer fint og at det er lite søl sånn sett. Men nå når hunden har gått på dette i noen dager føler vi det stinker fisk fra munnen hennes. Jeg er usikker på om det kommer fra pelsen rundt, eller fra ånden hennes. Andre som har dette problemet? Og noe man kan gjøre for å unngå det? Eller må jeg bare forvente at ulldotten har en eim av tran rundt seg?
  • Dette hjelper sikkert ikke så veldig ettersom jeg har en helt annen rase, men jeg har stilt min i "sportsklipp" og fått blått. Jeg ville bare prøvd, tror jeg. I verste fall går det i dass, men da vet du i hvert fall hva som kreves. 
  • Åja, ja, nei, jeg tror helt ærlig ikke at Valyria får så fryktelig mye mer merle enn Enzo. Hun skal jo vokse inn i kroppen sin og pelsen vil også bli lenger, men det er jo ikke det enkleste å se nå når de er så små heller 

   Tusen takk - det gjør jeg også ❤️
  • Hahaha, jeg var litt uklar 😅 Jeg siktet til Enzo, valpen har mer merle, eller det er i alle fall lettere å se. Jeg synes det er spennende med farger, men det er så mange måter de utvikler seg på! Sånn som de som begynner i en farge og gradvis endrer seg, og de som er relativt stabile. Valpene er kjempefine, gleder meg til å følge utviklingen deres
 • Nylig opprettede emner

×