Gå til innhold
Hundesonen.no

Godbiter


Kaisen
 Share

Recommended Posts

Jeg trenger tips til godbiter! Nå har det seg sånn at frøken er på slankekur...tidligere brukte jeg et valpefor som godbiter, men tror kanskje ikke det er så bra nå når hun skal ned i vekt? hun har allergi og det eneste hun tåler er fisk (alle typer) og kanin... så utvalget er jo ikke det beste. Og ikke har jeg peilig på hva som er bra å bruke nå når hun skal ned i vekt. Vi har kuttet mengden godbiter betraktelig, men noen må vi altså ha. Foret hennes er ikke godt nok som godbit. Jeg tenkte på gulrot og sånn...kan det brukes?? eventuelt fiskepudding? Er det «sunt»??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, simira skrev:

Hvis du brukte tørrfôr før så kan du vel det nå også, bare den typen du bruker ellers?

Hva slags allergi har hun? Tåler hun ikke rent kjøtt? Gulrøt er helt utmerket, vi bruker også fiskekaker og andre fiskematrester.

Som jeg skrev så er desverre ikke foret hennes bra nok som godbiter..hun er ikke særlig glad tørrfor generelt, utenom dette valpeforet jeg tilfeldigvis fikk av en venn fordi hennes hund ikke likte det. Tørrfor gjør ikke susen for henne når vi havner i krevende situasjoner som feks passering av andre hunder. Hun har forallergi og tåler absolutt ingen type kjøtt unntatt fisk og kanin. Mulig det også er noe annet hun reagerer på som vi ikke har funnet ut av, fordi det tok over 1 år å finne et for hun ikke begynte å klø av. Selvom vi utelukkende bare prøvde for med fisk.

fiskekaker ja. Det har jeg ikke tenkt på?

3 timer siden, Wilhelmina skrev:

Jeg bruker kanin fra Dr. Clauder. Kjøper filet og klipper i små biter.

Hvor kjøper du den? Jeg mener at jeg har sjekka ut dr.clauder men at det inneholdt andre animalske biprodukter? mulig jeg husker feil, eller kanskje jeg bare har oversett akkurat denne?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fish4dogs var et godt forslag, bruker faktisk tørrforet derifra som godbiter på frøkna her. Bruker de som er small bites, perfekt godbitstørrelse. Ellers brukte jeg en del fiskepudding på den gamle, kjøpte sånne pølser og delte i småbiter. En del dyrebutikker har sånne tuber med "leverpostei" på, og jeg vet det finnes minst en variant med laks.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 hours ago, Kaisen said:

Hvor kjøper du den? Jeg mener at jeg har sjekka ut dr.clauder men at det inneholdt andre animalske biprodukter? mulig jeg husker feil, eller kanskje jeg bare har oversett akkurat denne?

Mener jeg kjøpte den på Evidensia. Var en dyreklinikk i alle fall. Mulig det finnes ulike varianter, den jeg bruker er i alle fall oppgitt til å være 100% kanin :) 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 timer siden, Ingidano skrev:

Har du sett på Fish4dogs sine godbiter?

Ikke sånn ordentlig, har bare sett på sånne små hele fisker som jeg fant ut ble for store som godbiter, men skal sjekke nettsiden deres, takk?

8 timer siden, Luma skrev:

Oi, her var mange gode forslag, takk!?

24 minutter siden, JTT skrev:

Kan laksepatéen fra Qualipet funke? Innholdsfortegnelse litt ned på siden ? De har en variant med torsk også, men laksen er en større favoritt her hjemme. Begge disse er lette å klemme ut av tuben.

Laksepaté har jeg faktisk, bare jeg fant en billigere til 29 kr tuben? den er ikke «bra nok» i krevende situasjoner, men funker gull på inkalling og sånn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Lunatic skrev:

KKan det gå an å kjøpe fisk, dele i biter for så å tørke i ovnen?

Det kan gå an det. Problemet er vel heller at jeg er litt lat, og går for enklest mulig løsning; kjøpe i butikken? jeg tørka fiskepudding en gang fordi jeg syns det ble så mye kliss, men jeg endte opp med å ikke bruke halvparten en gang før det var blitt dårlig? egner all type fisk seg til tørking i ovn?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 hour ago, Kaisen said:

Det kan gå an det. Problemet er vel heller at jeg er litt lat, og går for enklest mulig løsning; kjøpe i butikken? jeg tørka fiskepudding en gang fordi jeg syns det ble så mye kliss, men jeg endte opp med å ikke bruke halvparten en gang før det var blitt dårlig? egner all type fisk seg til tørking i ovn?

Skjønner den :P jeg er også notorisk lat på sånne ting.

tenker at de fleste godbiter kan fryses? Usikker på den, men det burde jo gå an. Det siste aner jeg ikke men kanskje det finnes en oppskrift et sted på internettet? ?

Edit: kjenner jeg var veldig til hjelp altså :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...