Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Turtips Gardermoen-området - Oslo?

Recommended Posts

Jeg skal hente Odin på flyplassen neste uke, og tenkte å prøve ut et nytt turområde på vei hjem. Noen som har gode tips til tur på brøytet vei/opptråkket sti, ikke altfor traffikert på dagtid (minst mulig såklart) mellom Gardermoen og Oslo?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veldig usikker på hvor mange/få mennesker du vil finne der på dagtid, men det finnes et fint turområde på Jessheim, like ved industrifeltet. Mye mulig det er omtrent bare skiløyper der nå, men vil egentlig tro der er muligheter til å gå også.

Man parkerer ved Læringsverkstedet som ligger like ved Gystadmarka barneskole. Har vært der en gang etter det ble snø (hadde fine turområder i Eidsvoll, så dro sjeldent til Jessheim for tur, og nå bor jeg i Oslo), og da var det breie skiløyper der, med mulighet til både å skøyte og å gå, i tillegg til klassisk. Litt lengre bortover sletta kan man gå inn i skogen, på grusvei eller sti (gått der på sommer). Ikke vært der på vinter. Men et fint område, om det ikke er fullstendig okkupert av surmaga skiløpere da :) 
Verdt å undersøke hvertfall.
https://www.google.com/maps/place/Gystadmarka+barneskole/@60.1519804,11.1923218,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x6ec598349589031!8m2!3d60.1519804!4d11.1923218 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×