Gå til innhold
Hundesonen.no

Turtips Gardermoen-området - Oslo?

Recommended Posts

Jeg skal hente Odin på flyplassen neste uke, og tenkte å prøve ut et nytt turområde på vei hjem. Noen som har gode tips til tur på brøytet vei/opptråkket sti, ikke altfor traffikert på dagtid (minst mulig såklart) mellom Gardermoen og Oslo?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Veldig usikker på hvor mange/få mennesker du vil finne der på dagtid, men det finnes et fint turområde på Jessheim, like ved industrifeltet. Mye mulig det er omtrent bare skiløyper der nå, men vil egentlig tro der er muligheter til å gå også.

Man parkerer ved Læringsverkstedet som ligger like ved Gystadmarka barneskole. Har vært der en gang etter det ble snø (hadde fine turområder i Eidsvoll, så dro sjeldent til Jessheim for tur, og nå bor jeg i Oslo), og da var det breie skiløyper der, med mulighet til både å skøyte og å gå, i tillegg til klassisk. Litt lengre bortover sletta kan man gå inn i skogen, på grusvei eller sti (gått der på sommer). Ikke vært der på vinter. Men et fint område, om det ikke er fullstendig okkupert av surmaga skiløpere da :) 
Verdt å undersøke hvertfall.
https://www.google.com/maps/place/Gystadmarka+barneskole/@60.1519804,11.1923218,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x6ec598349589031!8m2!3d60.1519804!4d11.1923218 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Hurra! Gratulerer til Dexter og deg med "fruen"
  • Ja, hun ble veldig stor. Sånn for rasen sin del er jo ikke det et ønske scenario. Det skal jo ikke være en svær hund, men noen ganger blir det sånn. Får liksom ikke gjort så mye med det, og hun er ikke avlet stor med vilje og da synes jeg det er mer greit. Hun passer i utgangspunktet bra til meg da, siden jeg er så lang. Så hun ser ganske normalstor ut ved siden av meg 😅  Nemi var egentlig ikke så liten, hun var bare veldig smal. Så mer ut som en malle i kroppen. Hun var 28 kg og 57-59 i manken, så godt innenfor standard. 
  • Nå har jeg vært hos vet så tenkte bare å komme med en oppdatering, tilfelle noen kommer over denne tråden og undrer seg. Høst 2017 så ble han tidligere diagnotisert med ovefladisk akutt pyodermi men årsak er fortsatt ukjent. Vet sa nå at han ligger mest sannsynlig midt mellom allergi og hudproblemer, så verken det ene eller andre. Han sa at så lenge shampoo fungerer så skulle jeg fortsette å bruke den fordi den hjelper til på hudbarrieren. Samtidig fikk jeg også ny dose bravecto, fordi en sårbar hud har ikke så godt av flått eller evt. lopper om det skulle forekomme😊 De små klumpene ville han ikke bekymret seg om og han sa potene var veldig fine, ikke noe tegn på hudproblemer innimellom tredeputene. Forverrer det seg, så tar vi nok en allergitest/blodprøve for utendørs ting, som feks pollen og gress.
  • Det finnes ventilator du kan ha integrert i taket også, altså at den felt inn i taket. Kanskje det er et alternativ? Jeg har ikke erfaring med det selv, så hvorvidt det funker bra aner jeg ikke.
  • Noen som har benkeventilator eller ventilator integrert i platetoppen på kjøkkenet? Drømmer om det når vi en gang skal bygge oss kjøkken, men ser at det er ganske dyrt. Fungerer det bra? Er det verdt de ekstra pengene for å unngå å ha ventilator hengende fra taket? Drømmer om kjøkken øy med platetopp, så synes aldri den ventilatoren over passer inn da. 
 • Nylig opprettede emner

×