Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Endre favorittsovested

Recommended Posts

Snuppa har vært hos oss i 3 uker, og har helt siden hun kom hatt ett favorittsovested: rett ved ytterdøra, gjerne med nesa på dørstokken.

Om natta sover hun i bur uten problem, men på dagtid er alle dupper ved ytterdøra. Det er ikke et optimalt sovested, vi har unger og det er mange som går inn og ut av døra. Nå blir det litt sånn at folk må vente med å gå inn/ut for hunden sover 😅 Vi har prøvd å stenge av gangen slik at hun ikke kommer seg dit, men da bare virrrer hun og dagene blir nesten søvnløse/mange korte smådupper. Hun ligger da på vakt hele tiden, og får med seg alt vi gjør. Ved ytterdøra sover hun tungt og godt. 

Vi bruker et avsperret område (barnegrind) hvor hun er når hun trenger å roe seg litt, eller vi trenger litt fred fra henne, her kan hun sove en liten dupp etter mye masing (bjeffing/pistring), men det er ikke en sånn dyp søvn som ved ytterdøra. 

Hvordan hjelper vi henne å finne et annet favorittsovested? 

(Hun har seng, bur, avskjermet sted på stua osv - mange andre steder som i teorien kan funke, men det gjør av en eller annen grunn ikke det.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det kommer nok med litt tid, bare fortsett å ha et sted som er plassen hennes når hun skal hvile. Det dere evt kan tenke over er om det er kaldere/varmere ved døra enn der dere vil ha henne. Om det kan være en faktor.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×