Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva bør og kan valper gnage på?

Recommended Posts

Hei! 

Tenker overskriften dekker det jeg lurer på. Er det noen som vet? Et rop om hjelp i en jungel av tyggebein😊 

Per nå er kong uinteressant for hunden (han er ni uker og vi driver og forsker på hvilket godis som kan øke interessen). Han liker å gnage - og kan gnage på pinner ute og leker inne når han ikke aktiviseres med andre ting eller sover. Håpet er å kunne finne noe som han kan gnage på slik at menneskehender og møbler også kan få litt avlastning, og at han får kosa seg med tygginga😊 

På forhånd takk! 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
39 minutes ago, Piding said:

Ah, ja, det var fornuftig. Han er en finsk lapphund 😊 

Ok, da er han sikkert litt mindre enn en belgervalp :) Har gitt mine strimlete griseører f eks. Her må du være litt forsiktig med mengden, da noen valper kan bli dårlig i magen av det. Eller kong med litt leverpostei/smøreost inni, det pleier å trigge interessen. Tyggepinner kan være populært, det finnes mange typer, størrelser og smaker. Eneste eg har dårlig erfaring med er grisehaler, har hatt flere valper som har prøvd å svelge de hele.

Har også alltid pressede oksehudbein liggende fremme hele tiden med valper i hus. Ellers får vel stort sett valpene det samme som voksne her, bare i mindre mengder/biter. Kjøper stort sett naturtygg som okse- og griseører, oksemuskler + + til voksne hunder. 

Fasiten på hva som fungerer er det din valp som sitter på, så prøv deg litt frem. Ikke kjøp store mengder av ting før du vet at valpen liker det :) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi har hatt veldig god erfaring med kaninører og frosset kong med leverpostei. Kaninører er mye mildere for magen enn feks griseører. Men noen tåler også griseører fint😊

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive×