Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Lurer på om vi har fått et tilfelle av vannhale her idag.. Har ingen erfaring med det kjenner jeg annet enn at jeg vet hva det er og at det kan være vondt. Sånn med unntak av evt smertestillende ved behov, gjør man noe annet? Eller var vente å se? Holde varm og tørr har jeg skjønt så skal være litt obs på det. Enn så lenge ingen spesielle tegn på smerte her, men det ikke hvor raskt det utvikler seg. Tar man noen andre hensyn eller er det bare å gå tur feks så lenge hunden vil og ikke virker å plages? Eller bør de få ro? Hun greier å løfte halen og gjør det innimellom, men stort sett har den hengt nede i kveld. En gang her hun kanskje var litt irritert på vårparten sin i 2 sekunder før hun bare slukna og har sovet siden. Ellers ingen tegn. Vi var på trening i kveld og hun har ikke holdt tilbake der, løper om jeg slipper de ut i hagen for å tisse osv. Hun har høy smerteterskel da,men merker ingenting så langt.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Hei. Takk for gode råd om temaer eg har spurt om. Min valp er helt frisk og alle tennene som skal ut er snart ute. Alt står bra til .
  • Tror jeg ville ventet til valpene er født. Ingen valp jo egentlig solgt før den er født, de vet jo ikke selv hva der får av kjønn osv. Så det der går jo litt begge veier. 
  • OK, skal sjekke! Plass er det nok av, men frykter at prisen på disse er for høy siden de vel i utgangspunktet var ment som personbiler og at standard er deretter.    Haha! Ja, det er jo et poeng og jeg merker det jo litt nå siden det er dårlig med skillevegg i min nåværende bil. Men med en 22kg moderat pelset hund så er det ikke noe stort problem egentlig.    Njaaa... Kommer an på når det ble vanlig å droppe gitteret? Ligger mange både 17 og 18-modeller, lite kjørt, av Transit Courier, Berlingo, Combo, Partner og en og annen Caddy. Synes ingen av disse er noen designperler akkurat Men nå har jeg kjøpt splitter ny bil etter hjertet to ganger. Var verdt det første gangen - jeg smilte litt hver dag til jeg solgte den. Ved bil nummer to så gikk det over på to måneder. Så nå er det kun fornuften som teller  Tanken er vel at med gitter heller en comfortvegg så virker AC også i lasterommet? I alle fall nok til at man er berget. 
  • Silja er jo også veldig fint! For min del er det for menneske-navn men når du liker det så er det jo perfekt 🤗 Tipper det blir kjempebra! Jeg hadde jo heller ingen valp å velge i, kom bare en tispe, og det i fargen jeg ønsket meg 😍 Det gøye da er jo at man faktisk vet hvilken av valpene som er sin mens man venter. Ventetiden blir lang!
  • Hva har dere for ACsom hjelper bak i lasterommet?
 • Nylig opprettede emner

×