Gå til innhold
Hundesonen.no

Valp 5 mnd som aker seg

Recommended Posts

Hei.

Har en valp på 5 mnd som har aket seg på baken helt fra vi tok over han. Har tatt henne med til veterinær og tømt analkjertlene hennes. Men nå aket hun seg like godt allerede samme ettermiddag.

Jeg har også trodd i starten at det var når hun må gjøre fra seg at hun gjør dette - siden jeg visste ikke bedre da jeg fikk henne. Nå er det ofte hun må gjøre fra seg rett etter at hun aker.

Kan det være at ho aker seg pga at ho må gjøre fra seg? Eller bør jeg oppsøke veterinær igjen? Noen som har erfaring?

Valpen er en Chihuahua.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det kan hende hun har akt på seg et lite skrubbsår eller en rift som klør litt og derfor aker selv om kjertlene er tømt. Greit å ta en ny sjekk dersom det fortsetter.

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har valpen fått ormekur i det siste? Min akte seg veldig en stund, og da viste det seg at det var orm på vei ut bakenden. Så da fikk vi ormekur og kløen gikk over.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Agria her og, 3500 i året. 60 i vet med 25 % egenandel.    Satte bort hesten i dag, må gjøre det oftere! Utrolig hvor mye annet man får gjort. Så rakk både hundetur med en venninne og en runde fellestrening på hundeklubben. 
  • Tror jeg betaler 5200 i Agria nå...  1600/15% egenandel, 60 000 og 13500 i livsforsikring.. og + rehab hvis det fortsatt er utenom. Men kan liksom ikke bytte heller med både allergi og HD..
  • Da er jeg med  
   Enig i at Norge ikke akkurat er et hundeelskende land... leit å si, men sånn er det.
   Begriper ikke hvorfor det har blitt sånn. Føler det er et ganske unaturlig forhold til dyr generelt nå til dags. 
  • Hahha vel... Det lukter ikke spesielt godt i gatene fra før av, typisk syden-opplegg, og jeg tror nok ikke at hundene har all skylda der. De er ikke de eneste som tisser i gatene, for å si det sånn 🌚 Men de er gode på rengjøring her nede, det spyles og plukkes søppel hver uke så det holdes sånn noenlunde under kontroll.  Det jeg skulle fram til var at Ungarn er et skikkelig hundeelskende land i forhold til Norge, hunder får være med overalt og ungarerne ser på det at en hund går på do i gata som helt greit så lenge 💩plukkes opp. Men så er det ikke så mange andre alternativer her nede i asfaltjungelen heller da, hvis hunden bare skal på en liten tisserunde rundt blokka på morgenen eller kvelden. I Norge derimot så føler jeg hunder verken skal sees eller høres og nesten helst ikke eksistere nærmest, det er liksom ikke noe plass til de noe sted 😕Er så hyggelig å se hvordan det er her i landet i forhold, alle er veldig begeistret og de er velkommen nærmest over alt 🥰
  • Mulig det blir valp hos oss og i år 😇 
 • Nylig opprettede emner

×