Jump to content
Hundesonen.no
 • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Har dere noen andre trygge, voksne hunder som er flink med valper i omgangskretsen(eller bare en) hun kan møte? 
  • Hei! Jeg har en fullvoksen corgi Pembroke hannhund født høsten 2018. Vi har veldig gjerne lyst til at han skal hjelpe å bære ute på tur, spesielt sine egne matskåler og slikt.  Vi vet hvordan man venner en hund til kløv, men finnes det kløv som passer for corgi? De har veldig korte ben, og vi vil jo ikke at "posene" skal drasse langs bakken når han går, men vi vil jo ikke at posene skal være universalt små, heller.  Noen som vet om en kløv som passer corgi? 
  • @Meg og @Snøfrost kan sikkert hjelpe deg litt mer med info, @pippin her inne har også husky innendørs. Det er nok en rase som er viktig at får nok fysisk mosjon, men utover det er det forholdsvis enkle hunder. Men det er hunder som ikke nødvendigvis kan gå løse, de har sterkt jaktinstinkt. Og det går nok for de fleste polar/spisshundene, det er individuelle forskjeller, men det er langt tyngre å få god innkalling dem enn en retriever eller gjeterhund for eksempel. Hvis du kan tåle litt lyd så tenker jeg lapphundene er et godt alternativ, de er mer trenbare. Blir tervueren for stor?
  • Tusen takk for utfyllende svar nei, kanskje har ikke størrelse noe å si, bare min uerfarenhet som sier det påregner såklart røyting og lyd, de er jo hunder med trening så tenker jeg jo på innkalling, på plass og slike ting. Lære seg å "gå pent" også.  Husky er jo en drøm for meg som turmenneske. Men ser for meg sånne hunder ute i stor hundegårdpå dagen, ikke innendørs?  
  • Det kan være vanskeligere ja, man må være tidlig ute med kontakt med oppdretter, gjerne før valpene er født.  

   Ja, de kan være mer reserverte enn de andre spanielene, så om det er veldig viktig for dere, er det nok tryggere å gå for en springer  Det er veldig varierende hvordan fieldene er mot andre folk. Mine hilser alltid med stor iver på alle som kommer på besøk. Ute hilser yngste mann med stor iver på alle, mens hun eldste hilser på de aller fleste men kan holde seg på avstand om det er noen hun synes er litt rare. Skal sies at Lotta er en veldig forsiktig type, mens Nora er mye tøffere og mer utadvendt. Men som sagt, det er store sprik og man vet ikke helt hva man får. Er man riktig uheldig så kan det dukke opp fielder som er usikre på fremmede og. Så springer nok et tryggere valg her. 
 • Nylig opprettede emner

×