Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Utstilling

Recommended Posts

Hvor mange hunder kan jeg melde på samtidig og i hvilke klasser kan jeg melde på dersom jeg kun er en handler?

Har veteranene over åtte år noe å si ang. de som er over 9 måneder til åtte år? Blir det ikke BIR veteran?

Er det sånn at man kan ha med en valp under 9 måneder, en hund fra 9 måneder til åtte år, og en hund fra åtte år og oppover når man kun er en handler? Kan det da bli kluss om jeg plutselig står der med to hunder som skal samtidig i ringen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

En valp (4-9 mnd) og en voksen møtes aldri i ringen uansett hvor bra de gjør det - så det går alltid greit å stille når man er alene på utstilling. To voksne vil kunne måtte inn i ringen samtidig, så hvis man ikke kan/vil be andre hjelpe deg med å vise den ene i konkurransen, så må du droppe å stille fler enn èn voksen.

Veteraner konkurrerer om eget BIR-veteran, ja - men de er også ed i den vanlige konkurransen om beste hannhund/tispe og evt. da i Best I Rasen/Best I Motsatt kjønn-konkurransen.

Men hvis man snakker litt med folk rundt ringen, evt. i samme rasemiljø, så vil jeg jo tro at du vil få hjelp av noen til å vise en av dem (HÅPER jeg i alle fall). Ellers så hører man her på Hundesonen om det er noen som skal til den akutelle utstillingen og som evt.kan være behjelpelig... :-)

Susanne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvilken rekkefølge er det på vetrianer? Er de etter åpen klasse? Eller er de etter champion klassen? Eller er de helt til slutt? 

Først er det 4-6 måneder,6-9 måneder, junior, unghund, åpen og hvor er vetrianene? Og champion tilslutt? Eller etter åpen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

HVIS det er valper på utstillingen så dømmes valpene helt ferdig før de starter på de voksne. Så rekkefølgen vil være hannvalper 4-6 mnd, 6-9 mnd, tispevalper 4-6 mnd så 6-9 mnd, så voksne hanner: junior, unghund, åpen, champion og veteran - så voksne tisper i samme klasser og rekkefølge.

:-)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×