Gå til innhold
Hundesonen.no

jobbe med hund på heltid

Recommended Posts

Hei!

Er det noen som kan komme med noen forslag på jobber der man jobber med hund på heltid?

Hvordan ligger lønna på de forskjellige jobbene?:)

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Veterinær er vel ganske godt betalt. Hundelufter og/eller pensjonat, rimelig dårlig betalt/vanskelig å tjene godt på. Hundefrisør, dyrebutikk. Om du skal leve av å holde kurs skal du være rimelig flink og jobbe MYE for å kunne leve av det tror jeg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hundefører i Forsvaret eller Politiet. Da jobber du med hund på heltid og vel så det :) Vet ikke hva lønna for en militær hundefører ligger på, men man får jo generelt godt betalt i Forsvaret. Som politihundefører får du "vanlig" politilønn + et (bitte)lite tillegg for hunden. 

Endret av Dachslys

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skulle jeg jobbet med hund, så tror jeg det måtte blitt gjennom politiet eller forsvaret. Der får du nok greit betalt til å leve av. Skal du jobbe som hundeinstruktør eller evt. på pensjonat, så er som regel ikke lønna sånn superhøy. Jeg jobber selv som instruktør og har valpekurs og hverdagslydighetskurs gjennom hundeskolen jeg tok instruktørutdanning hos, og det har jeg som en liten ekstrajobb i tillegg til en annen jobb og utdannelse. Det er en fin ekstrainntekt. Skal du ha det om jobb på heltid må du jobbe MYE, og du jobber gjerne bare noen timer her og noen timer der, jeg ser for meg det er en ganske slitsom fulltidsjobb. Jeg ønsker hvert fall å ha energi og overskudd til å jobbe med mine egne hunder når jeg kommer hjem, så egentlig er det litt deilig å jobbe med noe annet enn hund når jeg går på jobb.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fjellanger hundesenter har en utdanning innen hundetrening. De driver å utdanner hunder til å søke etter blant annet kreft. Jeg vet ikke helt hvor vanskelig det er å få jobb etter å ha tatt en slik utdannelse eller hvor godt det er betalt, men jeg ser for meg at det er både vanskelig og ikke så godt betalt. 

https://www.fjellanger.net/utdanning/ 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Det er lite som frustrerer meg mer, når jeg er ute med bruksschäfervalpen min og treffer random folk som sier at de har SÅÅÅ lyst på en sånn schäfer, fordi de er så mye penere, bedre, friskere, bedre mentalitet etc. en utstillingsschäferen som er "så stygg bak". Når jeg da sier at disse hundene trenger å brukes for å være fornøyde og at de faktisk krever en del, samt har en del mer drifter enn en "vanlig" schäfer, blir det bare feid bort. Håper virkelig at oppdrettere flest på slike raser har innsikt nok til å ikke selge den typen hunder til folk som helst vil ha en slik hund fordi den er penere. Ja, de er pene, men det hjelper lite med en hund du synes er pen om du ikke greier å gi den det den fortjener og har behov for. Jeg har sett hvordan den typen hunder ender opp når de kommer til hjem der eier egentlig vil ha en pen og omgjengelig hund uten å jobbe så mye med det. Det kan bli helt krise faktisk. 
  • Jeg syns selve panikkutløseren til Baggen er litt skummel, for den åpner seg om det blir litt floke med kobbel og sånn. Har opplevd at kobbelet har åpnet utløseren. Jeg har byttet ut Baggen sin med Skjøtekrok eller hva det heter på det ene beltet og med en stor ring på det andre. Så bruker jeg kobbel med enten krok eller ring i enden. 
  • Usikker på hvordan det fungerer her inne, om man helst skal opprette en ny tråd fremfor å stille nye spørsmål i en allerede eksisterende tråd som omhandler samme tema som du lurer på..? Tar sjansen på å spørre her   Er på utkikk etter trekkbelte som er fint å bruke til løping og ski, er ikke så nøye om det er strikk i det eller ikke. Har hatt baggen, men syntes det beveget mye på seg under løping og skigåing. Mulig beinstropper hadde løst det problemet? Vil helst ha et belte med hurtigutløser, er det bare baggen som har det? Er det grunner til å velge krok for feste av kobbelet fremfor hurtigutløser?
  • I dag har vi vært tilskuer på agilitystevne, og for et savn! Nå er det rett på Finn for å se etter ny agilityhund  Neida. Joda. 
  • Hei. Jeg har en liten RT på 13 år som har til og fra hatt luftsmerter/kolikk i noen år men dette har alltid gått over etter en smertestillende. Det kommer gjerne på natta/tidlig morgen. Dette fikk han igjen i natt og nå vil det ikke gå over, har gitt han smertestillende uten noe resultat. Han går på do og avføringen var helt normal. Smertene kommer og går hele tiden så han får sovet i 5 min i mellom ca. Det er en veldig luft aktivitet i magen men han promper ikke og som sagt ingen diaré. Noen som har erfaring med dette og evt hva som kan hjelpe? Vi bor på seilbåt så har ikke tilgang til dyrlege i dag han er ikke oppblåst eller noe. Har ikke ville spist eller drukket noe enda i dag. 
 • Nylig opprettede emner

×