Gå til innhold
Hundesonen.no

Recommended Posts

Hjelp? :P har en stor cavebed fra House of dogs, det er glidelås så jeg kan ta ut puten inni men det er jo sånn plastbøyle inni "flappen" der de går inn, og den går jeg ikke ut. = det går ikke i maskinen og er ganske uhåndterbart. 

Støvsuge den, vrenge og vaske for hånd og håpe den tørker raskt ute i varmen så den ikke lukter verre etterpå? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Æææh! Går ikke bøylen ut? Det gjør den på cave bed'en jeg har. Den er ikke fra house of dogs da. Jeg hadde igrunnen tenkt å kjøpe en til derfra, men hvis bøylen ikke går ut, så vet jeg ikke om jeg vil. Jeg bruker ikke bøylen i min. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har ikke klart å finne noe hull hvor den kan komme ut nei, men kan jo dobbelsjekke en gang til for å være sikker, det hadde absolutt vært enklest! 

MÅ få vasket den, den er godt brukt i tillegg til løpetid og ei som klarte å tisse i trusa si og legge seg i senga uten at jeg så det.. :ermm: 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Houseofdogs har svart med en video, det er et lite hull på den ene siden som man kan ta bøylen ut av :) . Har uansett ikke stor nok vaskemaskin, den ble jo et beist da jeg gjorde den våt, så må nok fortsette å vaske den for hånd uansett. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Takk for god forklaring! Vi er litt i tvil om hunden ser ordentlig, men skal få sjekket det opp hos veterinær. 
  • Spent på hvordan saken her går, håper for hundene sin del at de får leve, men den gruppa opprettet av fører(/ne) virker mindre intelligent og folk sluker rått.. Skummelt igrunn. Til og med når det deles skriftlig misforstått innhold så er det ingen som leser og tenker, de bare blir forferdet av påstander som ikke stemmer en gang.. Verden vil bedras.
  • Overtatt hus i dag! Godt i gang med å røske ut teppegulv.
  • Jeg og samboer fikk finansieringsbevis i dag så nå starter boligjakta for alvor 😃Håper vi finner drømmeboligen MED hage før sommeren! I kveld har jeg vært på trening med hundene og etterpå fikk Skoj løpe litt med kelpiesøster og en aussie så nå er det ro i heimen. 
  • At hunden blir gira og oppkavet gjør nok at hun mister kontroll over blæren, men dette er også noe som blir bedre med alderen. Du gjør nok mye riktig ved å få ut energi ute og roe ned inne, men jeg ville samtidig ikke brydd meg om de mange uhellene. Det BLIR bedre veldig snart!  Vår valp skvettet for eksempel inne hver gang vi fikk besøk eller vi kom hjem fram til hun var 6 måneder gammel. Så altså en stund etter hun hadde lært seg å holde seg til hun kom ut. Nå gjør hun det ikke lengre. Så blærekapasiteten og lukkemuskelen trenes opp hele tiden i løpet av det første året. Frem til hun var omtrent 6-7 måneder var det også slik at hun tisset hver gang vi var ute, om det var fem minutter etter sist gang - eller fem timer siden, nå gjør hun det bare når hun må. At hunden lærer seg å si i fra nå er kjempebra, og tyder på at hun skjønner hvordan hun skal kommunisere til deg og at hun foretrekker å gå på do ute. Samtidig vil nok det at hun har uhell bety at hun ikke alltid rekker å si i fra når hun merket det. Det er naturlig, og blir bedre med alderen
 • Nylig opprettede emner

×