Gå til innhold
Hundesonen.no

Adaptil romdiffuser til hund - erfaringer?

Recommended Posts

Hei! Har noen her erfaringer med adaptil rom diffuser til hund? Det er av typen som settes i stikkontakten. Tenkte jeg skulle prøve på min sjarmør som har funnet sport i å ule mens tispa er på ferie. Han sover mer enn han uler heldigvis, men virker så han savner en hjemme-alene buddy. Siden han sover så overlever han, men skulle helst fått orden på de 15-20 sekundene x4-5 som han uler😅🤞🏼

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Brukte det på min. Sikkert verdt et forsøk! :) Aner ikke om det fungerer, men innbiller meg at det gjorde det. 

 • Thanks 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg hadde god effekt sist jeg brukte det, men la ikke merke til det før jeg tok den ut og problemet kom tilbake :sleep:

Men det er lurt å sette den inn et sted som er litt åpent. Jeg hadde den over kjøkkenbenken og det ble et oljete belegg på skapet over og på siden... 

 • Haha 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

jeg innbiller meg også at det hadde positiv effekt på vår hund når hun skulle lære å være alene hjemme. Vanskelig å si om det hadde gått seg til uansett, men jeg syns vi fikk en merkbar fremgang etter vi begynte å bruke diffuser :)

 • Thanks 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg tror det hjalp da vi flyttet. Hun takler generelt ikke nye ting så godt, men dette tok hun på strak labb. Umulig å si om det var den som gjorde utslaget, men jeg tror det hadde en positiv effekt. Verdt et forsøk ihvertfall! 

 • Thanks 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Jeg merket ingen forskjell på min. Hadde det rundt jul/nyttår i håp om at hun ikke ble like redd fyrverkeri. Brukte det vel 1-2mnd to år på rad.

 • Sad 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har samme erfaring som @Milius. Trodde egentlig ikke det funka, men merket stor forskjell når vi tok den ut igjen.. vi brukte det fordi hun ble super stressa etter at vi flyttet, og fant ikke roen

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
15 hours ago, Stjerneskinn said:

Kommer med et nytt spm her istedenfor å lage ny tråd. Noen som vet om det er greit å spraye litt av sprayen på en bandana som hunden kan ha på seg?

Ja det kan du gjøre. Vet om flere som har hatt god effekt av det. 

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Jeg betviler ikke at det finnes vettuge ‘kattefolk’ også, dessverre ser disse ut til å drukne i hylekoret av ‘Alt skal reddes! ‘ ( enten disse kattene behøver å ‘reddes’ eller ei..)  . Jeg hater ikke katter ( jeg har katt selv) men jeg har etterhvert fått et svært anstrengt forhold til hysteriske og mildt sagt gærne   ‘kattedamer’ og tildels ikke minst løsgående katter som pisser og skiter ned tomt og garasje og som kommer hit og sloss med egne katter, rett utenfor inngangsdøra.. Dessverre så er det ikke slik at det er bare ukastrerte katter som er problemet, jeg vet av en del av disse problemkattene og de er kastrerte.  Kattepiss stinker uansett og stort sett er det bare å kaste, hvis noe har blitt pisset på. Lukta er omtrent umulig å få helt vekk. Fremmede katter som driter i hagen, ( gjerne under veranda) er et problem, da hunder som kjent gjerne spiser katteavføring med påfølgende uheldige konsekvenser. Der mangler såvisst ikke på muligheter for å ‘gå på do’ her i området, skogen er rett bak husene.  Jeg tror ikke man får bukt med overproduksjonen av katter før man bruker noe sterkere lut, så og si. Dvs at ulike straffetiltak/avliving/ bøter innføres for hold av ukastrerte katter . Gi også saftige bøter til de som annonserer kattunger ( ikke rasekatter) i ulike fora, så vil nok muligens flere av ‘uhellene’ ikke skje.. Innfør båndtvang på katt, i hekke/ynglesesong for diverse arter. Slik det er nå er kattehold dyrehold for late eiere . Det er i realiteten bare å skaffe seg en katt eller flere og så slippe de ut, uten hensyn til hvilken skade disse påfører natur/naboer.  Katteeiere henviser til at det er da LOV å ha kattene frittgående året rundt, dyrplageri, katter SKAL og MÅ gå løse, året rundt og diverse annet,  og sist men ikke minst , toppen av frekkhet og mangel på vett og forstand; hvis noen klager over ødelagt eiendom..  Ansvaret for å hindre ødeleggelser blir overført til de som får sin eiendom ødelagt.. eierne fraskriver seg nemlig alt ansvar..  Jeg fatter virkelig ikke at disse selverklærte katteelskerne eller slavene som de ynder å kalle seg..ikke ser at det er ‘pelsklingene’ og ‘pelsbarna’ deres som til syvende og sist må betale prisen..  
  • Så artig, i tidligere sesonger?  
  • De bildene jeg ser er flotte, du er virkelig en dyktig fotograf!  Bare synd at mesteparten av bildene i tråden er borte.. :/ 
  • Jeg skjønner at man blir sint og oppgitt av å bo nær plagsomme katter og er helt enig i at det er alt for mange katter i Norge. Men jeg har tidligere vært aktiv i dyrebeskyttelsen og alle jeg har hatt kontakt med der har hatt samme mål som dere; å kastrere alle katter og minske bestanden betraktelig. Det er sikkert noen som skal redde alt mulig som egentlig burde vært avlivet, men det er nok ikke normen.  De som er problemet her er uansvarlige eiere som ikke kastrerer kattene sine. Disse kattene har større radius, sloss mer, er mer plagsomme, lukter værre og formerer seg kjapt. Så jeg forstår ikke helt hatet mot de som prøver å bedre situasjonen. Ja, det hadde vært enklere å ta livet av alle som var hjemløse, men det er vel heller noe mattilsynet skulle ha styrt om det var aktuelt.  Her jeg bor er det helt klart hundeeierne som er mest plagsomme, selv om det er en del katter i området. 
  • Herlige bilder! Er så artig med videoene hvor hun gjemmer seg bak gardiner haha.
 • Nylig opprettede emner

×