Gå til innhold
Hundesonen.no

Adaptil romdiffuser til hund - erfaringer?

Recommended Posts

Hei! Har noen her erfaringer med adaptil rom diffuser til hund? Det er av typen som settes i stikkontakten. Tenkte jeg skulle prøve på min sjarmør som har funnet sport i å ule mens tispa er på ferie. Han sover mer enn han uler heldigvis, men virker så han savner en hjemme-alene buddy. Siden han sover så overlever han, men skulle helst fått orden på de 15-20 sekundene x4-5 som han uler😅🤞🏼

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Brukte det på min. Sikkert verdt et forsøk! :) Aner ikke om det fungerer, men innbiller meg at det gjorde det. 

 • Thanks 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg hadde god effekt sist jeg brukte det, men la ikke merke til det før jeg tok den ut og problemet kom tilbake :sleep:

Men det er lurt å sette den inn et sted som er litt åpent. Jeg hadde den over kjøkkenbenken og det ble et oljete belegg på skapet over og på siden... 

 • Haha 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

jeg innbiller meg også at det hadde positiv effekt på vår hund når hun skulle lære å være alene hjemme. Vanskelig å si om det hadde gått seg til uansett, men jeg syns vi fikk en merkbar fremgang etter vi begynte å bruke diffuser :)

 • Thanks 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg tror det hjalp da vi flyttet. Hun takler generelt ikke nye ting så godt, men dette tok hun på strak labb. Umulig å si om det var den som gjorde utslaget, men jeg tror det hadde en positiv effekt. Verdt et forsøk ihvertfall! 

 • Thanks 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Jeg merket ingen forskjell på min. Hadde det rundt jul/nyttår i håp om at hun ikke ble like redd fyrverkeri. Brukte det vel 1-2mnd to år på rad.

 • Sad 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har samme erfaring som @Milius. Trodde egentlig ikke det funka, men merket stor forskjell når vi tok den ut igjen.. vi brukte det fordi hun ble super stressa etter at vi flyttet, og fant ikke roen

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
15 hours ago, Stjerneskinn said:

Kommer med et nytt spm her istedenfor å lage ny tråd. Noen som vet om det er greit å spraye litt av sprayen på en bandana som hunden kan ha på seg?

Ja det kan du gjøre. Vet om flere som har hatt god effekt av det. 

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Det er lite som frustrerer meg mer, når jeg er ute med bruksschäfervalpen min og treffer random folk som sier at de har SÅÅÅ lyst på en sånn schäfer, fordi de er så mye penere, bedre, friskere, bedre mentalitet etc. en utstillingsschäferen som er "så stygg bak". Når jeg da sier at disse hundene trenger å brukes for å være fornøyde og at de faktisk krever en del, samt har en del mer drifter enn en "vanlig" schäfer, blir det bare feid bort. Håper virkelig at oppdrettere flest på slike raser har innsikt nok til å ikke selge den typen hunder til folk som helst vil ha en slik hund fordi den er penere. Ja, de er pene, men det hjelper lite med en hund du synes er pen om du ikke greier å gi den det den fortjener og har behov for. Jeg har sett hvordan den typen hunder ender opp når de kommer til hjem der eier egentlig vil ha en pen og omgjengelig hund uten å jobbe så mye med det. Det kan bli helt krise faktisk. 
  • Jeg syns selve panikkutløseren til Baggen er litt skummel, for den åpner seg om det blir litt floke med kobbel og sånn. Har opplevd at kobbelet har åpnet utløseren. Jeg har byttet ut Baggen sin med Skjøtekrok eller hva det heter på det ene beltet og med en stor ring på det andre. Så bruker jeg kobbel med enten krok eller ring i enden. 
  • Usikker på hvordan det fungerer her inne, om man helst skal opprette en ny tråd fremfor å stille nye spørsmål i en allerede eksisterende tråd som omhandler samme tema som du lurer på..? Tar sjansen på å spørre her   Er på utkikk etter trekkbelte som er fint å bruke til løping og ski, er ikke så nøye om det er strikk i det eller ikke. Har hatt baggen, men syntes det beveget mye på seg under løping og skigåing. Mulig beinstropper hadde løst det problemet? Vil helst ha et belte med hurtigutløser, er det bare baggen som har det? Er det grunner til å velge krok for feste av kobbelet fremfor hurtigutløser?
  • I dag har vi vært tilskuer på agilitystevne, og for et savn! Nå er det rett på Finn for å se etter ny agilityhund  Neida. Joda. 
  • Hei. Jeg har en liten RT på 13 år som har til og fra hatt luftsmerter/kolikk i noen år men dette har alltid gått over etter en smertestillende. Det kommer gjerne på natta/tidlig morgen. Dette fikk han igjen i natt og nå vil det ikke gå over, har gitt han smertestillende uten noe resultat. Han går på do og avføringen var helt normal. Smertene kommer og går hele tiden så han får sovet i 5 min i mellom ca. Det er en veldig luft aktivitet i magen men han promper ikke og som sagt ingen diaré. Noen som har erfaring med dette og evt hva som kan hjelpe? Vi bor på seilbåt så har ikke tilgang til dyrlege i dag han er ikke oppblåst eller noe. Har ikke ville spist eller drukket noe enda i dag. 
 • Nylig opprettede emner

×