Gå til innhold
Hundesonen.no

Recommended Posts

I slutten av august flyr jeg alene til Sandefjord for å hente valpen vår. Jeg har søkt og lest litt her inne om hvordan det er å fly med valp, men siden jeg er en som liker å få ting inn med teskje og å vite akkurat hva jeg kan se for meg, så lager jeg likevel et nytt emne og spør om tips og råd fra dere mer erfarne :P

Jeg har bestilt flybillett og har fått bekreftet at det er plass til henne i kabinen. Vi flyr med Widerøe og flyturen tar ca. 35 minutter. Jeg har også kjøpt et reiseveske (Trixie) som er et par cm større enn målene. Er det noen som har flydd med Widerøe her og vet hvor strenge de er på det? Kan jeg risikere å bli nektet å bli med fordi vesken er for stor?

Og er det lov til å la henne gå selv inne på flyplassen, eller må hun være i reisevesken hele tiden fra jeg går inn på flyplassen til jeg går ut igjen når vi er landet?

Hvis dere har noen tips ellers til hva som kan være lurt å ha med i håndbagasjen, så tar jeg gjerne i mot! :wub:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Så lenge vesken er myk/føyelig slik at den går under setet vil jeg tro at målene ikke spiller så stor rolle. Gikk bra da vi hentet hjem valpen og fløy med SAS i alle fall. 

 

Ellers vil jeg anbefale å ha med tissekladder (i flertall) for å ha i bunnen på reisevesken, i tilfelle valpen blir dårlig/tisser/bæsjer inni der. 

 

Vi hadde valpen mest i reisevesken etter å ha gått gjennom sikkerhetskontrollen, det var egentlig mest for å skjerme den mot alle folkene som uten å spørre kom bort for å klappe og nafse.  Vi drøyet så lenge som mulig med å gå gjennom sikkerhetskontrollen slik at vi kunne være utendørs, og etter det slo den seg til ro og sov i vesken. 

 

Lykke til! :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Så lenge veska er tøyelig går det nok fint :) Ha med noe å ha vann i hvis hun blir tørst. Jeg var å hentet valp i november og jeg lot han gå i bånd inne på flyplassen mens vi satt og ventet - håpte han skulle bli litt trøtt til neste fly. Men satte oss ett sted der det ikke var alt for mange folk :) Tiseskladder er lurt ja!
Ellers kan det være fint å ha med ett griseøre eller noe sånt for å tygge på. Jeg fikk med en sammenbretta dorull med litt tørrfor fra oppdretter og den var kul å leke med mens vi ventet på flyplassen :) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg hentet begge mine whippeter med fly, og det gikk kjempefint! Min reiseveske var også litt for stor, men så lenge den går under setet, så går det fint. Jeg har aktivisert valpene mine godt før vi reiser fra flyplassen. Da har de sovet hele veien hjem :) Hunder er tillatt på flyplassen, så du trenger ikke ha henne i reisevesken hele tiden. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • @Ia her er Rogz-sele til Marvin med regulering rundt halsen.
  • Ja, det stemmer ganske godt med de alle sammen  Mischa var den "svakeste" i kullet og er ikke verdens tøffeste i dag, men hun er ikke en dårlig hund selv om, og vokste jo ganske mye bare de to ukene ekstra hun var her hjemme før hun flyttet. Peek-A-Boo på sin side er fortsatt ganske selvstendig og med bein i nesa, Yjossi er fortsatt MYE hund og alt i alt synes jeg det stemmer veldig godt for resten av gjengen er ganske like som de de var før levering med litt små justeringer så klart 
  • Prøvde for et par måneder siden å få reaktivert kontoen min «tillien». Det ble, etter mye om og men, gjort. Problemet er at hele kontoen er nå i et slags limbo. Grunnen er at det er umulig å gå gjennom den bekreftelsesprosedyren som kreves ved første gangs innlogging etter reaktiveringen. Jeg bare havner på en side som sier noe om for mange omdirigeringer. Hver gang jeg nå logger inn havner jeg der og kommer ingen som helst vei. Må slette cookies og slikt for i det hele tatt å få lest hundesonen som gjest. Så kontoen ser ut som den er aktiv, men jeg får ikke brukt den. Det er dessuten svært tungvindt at det ikke er noen måte å kontakte admin på uten å registrere seg på nytt, som jeg til slutt valgte å gjøre også denne gangen. Det vil si, det er mulig å sende melding som gjest, men de blir åpenbart ikke lest av noen. Så, er det noen som kan få liv i den gamle kontoen min? Denne kontoen kan slettes etterpå, men ikke gjør det før det er bekreftet at den gamle er oppe og går. Siden jeg da evt må registrere meg enda en gang for å kommunisere med dere...
  • Forslag til en aktivitet for en haug med studenter kan gjøre på hyttetur? Må kunne gjennomføres inne ved dårlig vær. Alt mottas med takk Usikker på hvor mange som skal være til stede, vi er totalt 66 stykker, men vet ikke om meningen er at alle skal delta eller ikke. 
  • https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=127293653&fks=127293653 Jeg kan sende mot at kjøper betaler frakt.
 • Nylig opprettede emner

×