Gå til innhold
Hundesonen.no

Fått valpekull, hvilken pris kan jeg selge de for?

Recommended Posts

Dokka mi har fått sitt første kull, 3nydelige valper, 2jenter og 1gutt:)

Dette er første gang, så jeg er veldig usikker på hvor mye jeg kan selge valpene for når den tid kommer? Den ene vil jeg beholde selv:) 

Mammaen er 50%chihuahua og 50%shitzu, pappaen er 100%jack russell. 

Jeg betalte selv 10.000 for mi jente selv om hun er blanding. Jeg er jo ikke opphengt i dette med pris, men vil da ta sånn noenlunde "normal" pris for de når jeg annonserer. 

Setter pris på tips :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Med et utgangspunkt i at du har blanding:
Ta 5-6 tusen for valpene. Ferdig chippet, og ormekuret, og med helseattest. 

Unntak som gjør at man kan kreve mer, uten å virke grådig:
Foreldredyrene er helsesjekket, ut fra hva som er normalt for rasene (f.eks. patellasjekk, øyelysing etc.), og er friske.
Altså ikke den årlige sjekken i forkant av vaksine bare. 

Greia er at du kan ta ganske mye mer enn det jeg skriver her...
Men personlig ser jeg ingen grunn til at noen skal ta seg fett betalt for blandinger, om de er planlagte eller uhell. 
Man kan si mangt og mye om raseavl, og det finnes useriøse oppdrettere der også, men de useriøse ødelegger virkelig for de som prøver å gjøre noe for rasen sin. 
Uansett hva du velger å ta, så håper jeg du finner gode hjem til valpene.
Masse lykke til!

 

 

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gratulerer med små!

Jeg synes at du burde følge med litt på Finn.no for å se hva andre tilsvarende blandinger blir annonsert for og så ta omtrent det samme. Hvis du selger dine for 5.000,- mens andre selgersine for 15.000,- vil det jo være en kjapp fortjeneste for hvemsomhelst å kjøpe en av deg for å selge den med enorm fortjeneste dagen etter på Finn og det ville jo vært ganske kjipt...

Hvis man da synes at man er nødt til å selge valpene "for dyrt" så kan man alltids gi valpekjøperne utstyr, fôr, evt. kurs, betale for helseundersøkelser, vaksine, betale første års forsikring, etc.

:-)
Susanne

 • Like 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

En blanding av små raser går for ca 10.000 kr på finn og dette er prisen jeg ville ha tatt. Husk at de må chippes, vaksineres og få ormekur flere ganger (som blir inkludert i valpeprisen). Du kan også sette sammen en valpepakke med tørrfor, leker, en sele, godbiter og lignende hvis du ønsker dette :) Veldig hyggelig for de som kjøper valpen.

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Oi det er mange ting😂 hun er ekstrem på å snakke. Hvis hun er glad, misfornøyd eller vil leke. Hver gang det er noe hun vil så sitter hun bamse. Typisk hvis hun er sulten, vil ha kos, eller tigger. Så er hun sykelig opptatt av å gjemme tyggebeina sine. Må gjemmes og spares til senere. Alltid. Hvis hun ikke finner egnet gjemmested så løper hun rundt med beinet i munnen og gråååter og gråter mens hun ser på oss med dådyrøyne. Prøver mange steder, men blir aldri fornøyd😂 og så elsker hun å gnikke seg inntil ting. Har en rutine at hver gang vi kommer inn fra tur så gnikker hun seg langs sofaen. Frem og tilbake 100 ganger mens hun grynter som en gris.
  • @simira har du sjekket finn.no?  Non stop sitt er ganske normalt i str og ganske smal passform. Ikke sånn problematisk smal, men passer fint til slanke eller normalt byggede hunder. Ikke sånn som hurrta sine feks som fort blir veldig svære når man går litt opp i størrelsene. De er ikke av de tykkeste, men dekker godt og ganske god kvalitet på foret virker det som så varmer godt ifht tykkelse.  
  • ja det er jo ganske mange som har kasta inn håndkleet når det gjelder småbruksdrømmen. Mye å holde orden på, lite å tjene, gjerne langt fra jobben som du er nødt til å ha for å klare deg, ungene er misfornøyde fordi vennene bor så langt unna (ofte er de vant til å ha alle vennene i gangavstand). resultatet er at folk sliter seg ut, og selger etterhvert.    en intr artikkel om ulv og hvor farlig den er for mennesker. her tas det med hvor nært den beveger seg folk også opp. https://ulveidanmark.ku.dk/dokumenter/Hvor-bange-er-ulven-for-mennesker-Viltskadecenter-2004.pdf  
  • Hvorfor er en frykt mer akseptert enn en annen. Og det leserbrevet som Olga delte, starter helt feil. Første feil er at det finnes ingen småbruksidyll, det er masse jobb ved siden av jobben. Og jeg vil også si at det er viktigere at ulven får leve enn at noen skal få realisere drømmene sine.
 • Nylig opprettede emner

×