Gå til innhold
Hundesonen.no

Utstyr til liten hund

Recommended Posts

Hei! 
i henter hjem en papillonvalp om rett rundt 2 uker, jeg har funnet litt utstyr på nett men har litt problemer med å finne små nok størrelser. 
Har dere noen butikker å anbefale på nett? 
Gjerne med litt utvalg :)

Takk for alle svar :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Forstadheimen har ophørssalg. De har et enormt utvalg fra puppia som er perfekt for sånne små. De har nettside fra 1995, men veldig hyggelige folk! 

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da min var valp måtte jeg bruke kattesele på henne den første tiden, fantes ikke valpeseler som var små nok :icon_confused:

 • Like 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg brukte denne typen sele bare fra ebay. Den minste størrelsen passet fint de første to-tre ukene da hun veide 1,8 kg, men ble fort for liten. Tror jeg hadde den i tre størrelser som passet til hun ble voksen (3,7 kg). Hadde også den andre selen fra puppia og h-sele, men likte vesten best :)

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  •   Det spørs hvor dere skal, i selve Trheim er det meldt varmt og fint neste uke  Bror og fam var oppe på fjellet ca 1,5 times kjøring fra Trheim og der er det ofte litt kjøligere, men det var visst nå i helga at det dårlige været skulle være. Jeg var der (på fjellet) forrige helg og da satt vi ute med ullundertøy og ullgenser på kveldene i hvert fall.
  • Siddis hundeskole er flinke ihvertfall. Canis har vel også en avdeling der, men jeg vet ikke noe om instruktørene.
  • Betyr det at vi må pakke vinterklær når vi skal til Trondhjem på ferie neste uke?
  • Dette er Link og han har vært hos meg i snart to uker. Han er en liten pøbel, men glad, fornøyd og veldig trygg. Til dere med andre hunder som har fått valp, skåner dere gamle hunden på noen måte eller lar dere de holde på? Jeg har en litt sær gammel dame som ikke er interresert i å leke med Link og egentlig bare synes han er irriterende når han prøver seg. Til nå har jeg latt han holde på og latt hun si i fra når hun synes han blir for mye. Han har tatt det fint frem til nå som han har blitt litt tøffere i trynet. Om han er i det rette humøret blir han super frustrert over å bli knurra til av Litchi og begynnner å lekeknurre, bjeffe til henne og hoppe rundt som en gærning. Da gir han seg ikke. Da har jeg prøvd å avlede han med noe annet. Hvordan gjør dere dette? Blander dere dere eller lar dere de finne ut av det selv?
  • Hei! Er det noen som kan anbefale valpekurs i Sandnes/Stavanger området? Hvilke kurs bør man delta på? 
 • Nylig opprettede emner

×