Gå til innhold
Hundesonen.no

Hjelp til å finne hunderase

Recommended Posts

Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som er på utkikk etter den perfekte hunderasen for meg og min familie. Vi har før hatt en border collie som ble 11 år gammel, så jeg er oppvokst med hund og vi tilbrakte mye tid sammen. Nå er vi på utkikk etter en hund som er glad i å være med på både joggeturer og fjellturer, og er veldig glad i kos og lek. Ser helst at det er en middels til stor hund. Hunden vil ikke være mye alene hjemme, og hvis den må det så er det bare snakk om noen få timer hver gang. Har lest mye om forskjellige raser og erfaringer, men jeg vil spørre her også for å tilrettelegge enda bedre. Hadde satt stor pris på om noen har lyst å skrive litt om sin rase og erfaringer. :-) Takk på forhånd!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Her er det nok veldig mange raser som kan passe dere utifra de få kriteriene du har presentert. Ville prøvd å snevret inn kriteriene noe mer. :)

Hva slags hunder liker du? Pelstype? Hvilken mengde pelsstell er akseptabelt? Ønsker du en hund som er utadvent og glad i alt og alle eller ønsker du en hund som ikke bryr seg noe særlig om ukjente? Er det viktig at hunden går overens med andre hunder? Hva med trekk eller kløving, er dette aktuelt? Ønsker du en hund som kan gå løs? +++

 

Forslag utifra startinnlegget: retrievere, collie langhår eller korthår, puddel, whippet, engelsk springer spaniel, finsk lapphund. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive×