Gå til innhold
Hundesonen.no

Gi rått lammelår til hundene?

Recommended Posts

Jeg lar aldri hundene få kotelettbein, hverken rå eller stekte, uansett opprinnelsesart på kotelettene. Nå fikk jeg et rått lammelår som jeg holder på å renskjære men det  blir jo likevel en del igjen på låret og hundene ville garantert satt pris på å få overta det. Meen..skal jeg tørre å gi dem det? Tenker på faren for splinter og slikt men dette er som sagt et helt lår. Noen med erfaring ? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Min har spist rå bein i alle år og det har aldri vært noe problem, bortsett fra at hun knakk et par tenner...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Akkurat nå, Wilhelmina skrev:

Min har spist rå bein i alle år og det har aldri vært noe problem, bortsett fra at hun knakk et par tenner...

Jeg gir rå kraftbein og knoker/bein fra større dyr når jeg kommer over, er dog skeptisk til bein som kan splintre. :/

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Jeg har eget rom som hundene skal være på om natten, så da venner jeg til valpen dette stedet fra første stund. Jeg kan sitte sammen med valpen til den sovner, de første dagene, og ellers ha vår soveromsdør åpen så vi hører valpen om det skulle være noe.
  • Jeg ville ventet til den gamle var borte før en valp kom i hus. En valp krever så mye og ER veldig mye i tillegg, så det kan bli slitsomt for en gammel hund. De har totalt ulike behov også, og jeg synes at den gamle bør få det meste av oppmerksomheten den siste tiden.  Kommer litt an på alder da, det er forskjell på 8 år kontra 11 også. En godt voksen hund kan jo lære veldig mye bra til en valp og de kan ha glede av hverandre. Men blir de opp i åra så får de spesielle behov, ja og kanskje bli mer gretten hvis valpen maser og styrer og gamlingen er sliten og trøtt.
  • Sover på soverommet med oss fordi jeg mener det er det som er trygt og naturlig for dem. Enten i sengen vår eller i sin egen hundeseng ved siden av. 
  • Tror du det vil gå fint sammen med den gamle hunden? Da ser jeg ingen grunn til å vente. Men den gamle har noe issiues? Jeg kjøpte voksen hund da jeg ville ha to og den jeg hadde fra før ikke var helt god. 
  • Ingen hemmelighet at vi har veldig lyst på finsk lapphund. Vi har jo bestemt oss for å vente til bølla vi har nå ikke er mer, men jeg får testa viljestyrken min litt vel mye nå syns jeg. Er medlem i en lapphund gruppe på facebook, og der posta noen bilde av valper som var leveringsklare i slutten av november. Og hun bor i gata ovenfor oss!! Jeg orker ikke å vente mer😭😂
 • Nylig opprettede emner

×