Gå til innhold
Hundesonen.no

Tørrfôr for sensitiv mage

Recommended Posts

Hei,

Etter å ha fôret med Acana over to år fra min labrador var valp har jeg kommet fram til at jeg muligens bør prøve meg på sensitivt fôr. Vi har vært innom akutt kolitt, akutt vanntynn diarè hvor matlysten er helt fraværende ca en gang hver andre måned og blir raskt løs i magen ved høy aktivitet som løping eller mye stress. Forsøkt med Vom og Hundemat både som valp og nå som unghund, men dette har dessverre resultert i løs mage til tross for forsiktig tilvenning. Ser ut som han tåler "Meatlove" hundemat godt, men dette er jo voldomt dyrt å helfôre på med det inntaket han har.
Vurderer derfor å starte opp med tørrfôr som er rettet mot sensitive mager som Hills, Royal Canin og Eukanuba. Noen som har testet disse? Bør jeg kjøpe de på veterinærklinikken eller er dette kun diettfôr som brukes i en kort periode for stabilisering?


På forhånd, takk for svar :) 

 

Endret av BOP

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bruker Royal Canin sensitive fra veterinær. Magen ble bedre av det, men blir litt løs ved mye aktivitet. Ble også bedre for kløe :)

Litt dyrt, men det er verdt det.

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har god erfaring med pro Plan sensitive digestion til min hund. Hun blir løs i magen av ingenting. Blitt mye bedre med dette foret! Kan nå gi henne litt diverse uten at hun må luftes på natta. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Min har slitt med tidvis hard mage, og tidvis diare.. Litt av hvert egentlig. Ble mye mer stabil i magen på Specific mage/tarm for 

Endret av Mirapusen
skrivefeil

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har hatt samme sak med en av mine labbiser. Myen romling, løs mage, lite matlyst på morgenen. Prøver nå Natural Greatness, og det ser ut til å funke fint.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive×