Gå til innhold
Hundesonen.no

Perfect Image Loving Me -Liste


Tine Kristine Lindbeck
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Svar 72
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Etter flere års venting var det endelig min tur. Ei nydelig tricolor tispe ble endelig født natt til 3 januar 2018.Endelig skulle drømmen om egen korthårs collie gå i oppfylle.  Drømmen om Arya datter

Da var debyen unda gjort.  Bir og BIG 2. Dommen var forelsket i henne.  Hun var litt overbygd. derfor ble hun plassert bak. Men jeg er veldig fornøyd jeg ♡ Babyen min fikk masse skryt, og var utrolig

Lille jenta er 4 mnd i morgen ♡ Bare 10 dager til vi skal i utstillings ringen for første gang ♡

Posted Images

  • 3 weeks later...

Da var valpekarieren over. 

12HP av 12 murlige. 9 bir 2 bim. 2 big4. 2 big2. 1 big1. 1 bis2-spesial. 1 bis1.

For en valpekariere ♡ Nå er det bare og håpe hun følger brors karriere som junior ♡IMG_20180826_110606_730.jpg.e21c8f907fa867089e823b34d84f712e.jpgFB_IMG_1535274001177.thumb.jpg.6f92d8fcb11c2c556847190f71d05591.jpgRundt 7 mnd. 

Vokst seg stor og fin ♡

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 minutter siden, MegaMarie skrev:

For noen resultater dere har hatt i valpekarrieren! Jeg tipper hun gjør det kjempe bra i junior også. Når skal dere stille i junior neste gang? :)

Takk :) debuterer 13 oktober i bø :) 

1 minutt siden, trill skrev:

Gratulerer med en flott valpekarriere! Hun er utrolig vakker :wub: 
Det er ikke lenge siden jeg traff en korthåret collie for første gang, men de hoppet rett inn på lista over interessante raser for min del.

Takk :) Korthårn hoppa rett inn i hjertet mitt å :) En herlig rase :) Morro at du vurderer rasen :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Dogs4all er over. Gikk ikke helt etter planen men men. Fredagen : exl 3 jjk. Lørdag exl med ck og 2 jjk  utplassert i beste tispe.  Fine jenta ville løpe så vi sklei og klarte ikke helt og rette opp oss igjen. 

Når roen hadde senket seg og vi hadde fått litt energi så skjer det som virkelig ikke skal skje. Jeg var hos oppdretten til Ariel ( langhårs collien) og slipper ut jentene. Ariel inn til resten av flokken og Liste gikk løs på gårdstunet der.  Jeg går inn i fjøset for og snakke med oppdretteren til Ariel. Det går under 5 min før hennes mann kommer for og spørre hva hun skal ha inn i fjøset. Og da går jeg ut for og rope inn Liste så hun ikke skal bli kjørt på av traktoren. Men da er hun borte. Jeg roper, Lisbeth roper, men ingen Liste å se. Hun er suck borte. Vi starter og leite, for hun er sikkert bare inni en bygging eller ute på jorde og ikke gidde og høre. Men nei hun er ikke der.  Etter og ha søkt over hele jorde og store deler av tomta begynner vi og reise rundt. Etter nesten 2 timer ringer jeg min far og han og min bror kommer for å leite. Etter 3 timer etter hun forsvant blir det delt på Facebook. Etter rimelig kort tid blir hun observert, men vi får vite at hun blir observert et annet sted enn det vi trodde. Og tiden løper fra oss. Hun ble obsvertert 3 ganger rett ved riksveien, men dette får ikke vi vite før det har gått en time siden de så henne.  Siden det er kveld og hun er svart er det vanskelig og se henne, men vi gir oss ikke. Flere kommer til og alle i området blir vasla. Men ingen Liste å se. Jeg, min bror og ei venninne kjører ned rett ved der hun ble sett sist. Og der ser dem hun å. Rett før kl 12, altså 7 timer etter hun forsvant. Men hun løper så fort og hører ikke på når jeg roper på hun.  Etter 1,5 time. så bestemmer vi oss for å gi oss med leitinga og reiser hjem og sover. Dette var ingen lett avgjørelse men den beste. Jeg trengte ro og Liste trengte og legge seg et sted. 

Dagen etter så kommer vi oss avgårde i 9 tia. Reiser rett til der vi så hun sist, men ingen Liste. Vi går og tasker i området til 12 tiden. Med en hund som kan søke men ikke trent opp til og søke hunder. Hund får noe i nesa men klarer ikke og følge sporet. Etter hvert kommer min far og bestemmer seg for og reise opp dit hun forsvant, som var rett over veien og inn i skogen fra der vi så hun. Sporhunder er kontaktet, men dette tar litt tid før dem  kommer. Kl 1 popper det opp et bilde av Liste på Facebook at hun er finni. Ei dame hadde sett hun vandre rundt i 1 time 1,5 time og bestemt seg for og ta hun inn.  Vi ser dette rimelig fort og får taki hun som fant hun og setter kurs mot henne. 

Der møter jeg en veldig glad Liste, uten synlig skader, men rimelig sliten og sulten.  Etter 20 timer på rømmen var hun endelig trygg igjen. Sovnet på fanget til samboeren i bilen på vei hjem og sovnet opp til flere ganger. Hun sov og sov og sov. hele tirsdagen sov hun. Onsdagen hadde jeg eksamen og hun ble plassert hos barnevakt. Fått i seg en del mat men ikke så mye søvn. Så når jeg kom og hentet henne sov hun resten av dagen. Stivheten har godt over og hun er seg selv igjen. Ihvertfall nesten. 

Det er det jævligste døgnet jeg har vært med på. Håper det aldri skjer igjen. 46492506_2488725254487909_3008616095402688512_n.thumb.jpg.844917967691fe4f50498e92fa2b34ae.jpgEndelig var Liste i minne armer igjen <3 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Tiden går å Liste vokser ❤️Bikka 14 mnd og akkurat ferdig med løpetid nr 2. Hverdagen rusler og går. 

Utstillings resultater

3 små cert.

3 bir voksen

2 bir junior + 1 bir junior i Sverige 

Cruft kvalifisering 2020 

1 reserve cert 

 

I rally ringen går det smått framover. Da jeg er fersk i sporten så gjør jeg feil som fører til at vi disker eller får veldig lav poengsum. Men vi gir oss ikke :)

Bildet kan inneholde: hund og innendørs

Slik går dagene. Liste er med på skolen hver dag og sprer masse glede ❤️

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Endelig begynner ting å skje. 19 juni fikk både jeg og Liste vårt vitnemål. Endelig ferdig med skole gang. 

I sommer bruker jeg all tid på jobb og utvikle Liste.

Nå har hun bikka 18 mnd og junior karrieren er over. 

12 ustilinger 8 ck og 3 cert og 2 res cert. 

Veldig grei junior karierie.

Men nå begynner alvoret.

Den største nyheten er at endelig satt nappa i Rallylydighet.

Første nappet kom 29 juni. Andre 19 juli og tredje 20 juli.

Dermed fikk hun seg mellomtittel når vi var nå på Vålerbanen. Etter så mye staning så satt det endelig.

Og ikke nok med det. Men vi debuterte i klasse 2 med napp på søndagen. Da holdte jeg på og svime av.

4 napp på rappen. Lille frøkna kommet seg veldig. Nå kommer det fram det jeg viste lå i henne ♡ Nå bruker vi tia på jobb og trening fram til neste stevne ♡20190719_224329.thumb.jpg.4e4920afb164433316f987250a3cb4da.jpg

Napp nr 2. Fra fredag.20190720_145557.thumb.jpg.def444791fecaaf893ac8f4a2ddc2bfa.jpg

Napp nr 3 og mellomtittel 

20190721_131549.thumb.jpg.3a4eb30ccb4a3e45403ab09d0c513c7f.jpg

Napp nr 1 i Klasse 2. Det nappet som kom mest overaskende på ♡

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
    • Har briard, hun nærmer seg 9 år nå men er sprek ennå. Kunne tenkt meg en briardvalp mens min nåværende er sprek og rask! Hun har så herlig personlighet at jeg vil hun skal være med å prege valpen. Har forsåvidt sett litt på andre raser også som border collie (har ei på 4,5 år nå) og toller, men synes briarden har så herlig personlighet! Nå ligger det ut lite informasjon om oppdrettere i landet så jeg lurte på om noen visste om noen oppdrettere og evt kunne sende meg en pm om man ikke vil legge ut her? Vet av cathrine i trondheim men de er bortlovet, ble for sen der. 😅 men noen må da vite av noen oppdrettere? Står lite på briard/picard hjemmesiden. Litt dårlig det. 😬
    • Hvis du skal bruke folk som "hjelp", så pass på at de holder avstand og ikke tar kontakt med hunden først. Jeg ville oppholdt meg i områder med en del folk (ikke tette mengder) hvor det er mulig å regulere avstanden, og belønne ro og kontakt. Det valpen først og fremst trenger å erfare er at han ikke trenger å forholde seg til folk om han ikke vil. Hvis du skal trene sammen med folk, still dere på avstand og hold en samtale. Belønn all interesse hunden viser for den andre personen, hos deg selv, slik at han må søke ut igjen mot dem for å få belønning. Om han faktisk viser interesse for å gå bort til dem, la ham gjøre det, og la de kaste godbiter til ham (ikke bøye seg over ham!). Du kan hjelpe ham å hilse på folk du vil han skal møte (besøk, familie, venner osv.) med target-trening evt., så fokuset er på targeten og ikke på dem. Vær tydelig når han ikke trenger å forholde seg til folk og belønn kontakt med deg. Det skal ikke være opp til ham å måtte ta valget.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...