Gå til innhold
Hundesonen.no

Beste oppdretteravtaler/storforbrukeravtaler

Recommended Posts

Forer på RC og er med i Breeder Club. Er i grunnen godt fornøyd med det, men er nysgjerrig på hvilke andre for det finnes greie avtaler på for oppdrettere og andre storforbrukere, både av tørrfor og ferskfor.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg hadde på Proplan, for mange år siden da, og da kunne jeg kjøpe 18kg (eller iallefall større enn vanlig) for 500kr ved kjøp av 6 eller noe i slengen. 

Herregud for et fjåsete innlegg... husker jo ingenting lenger, men bottom line er iallfall at Proplan hadde/har en ordning 😅 og den var bra.

Endret av Lola Pagola
 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Wovv har. 5 sekker på 12kg for 3000 kr mener jeg det var. 

Vi tenkte å prøve oss på det etterhvert. Nå som vi har 3 stk.

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Eukanuba hadde jo en veldig god avtale (40% ved kjøp av minst 6 sekker samtidig tror jeg det var), men aner ikke hvordan de er nå. Jeg har ikke brukt Eukanuba på ganske mange år. 

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

ProPlan har i alle fall oppdr./storbrukeravtale hvor man kjøper sekker til ordinær pris i butikken også noteres det ned på et kort og så får man hver 4. sekk gratis (dvs 25% rabatt). Da ender man opp på rundt 35,- pr kilo, og det er jo en veldig bra pris. Også er det jo fint at man ikke må kjøpe x antall fôrsekker hver gang - man kan godt kjøpe bare èn og èn. (Men aller viktigst med et fôr er jo såklart at det funker for alle hundene i flokken.)

:-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Snuste så vidt på kjettingtrekk med gamla før hun forlot meg, her er planen å begynne med det når valpen er stor nok. Kun for variasjon og styrke, tror ikke vi skal prøve oss på noe mer.
  • Midas ble obdusert av veterinæren som var hjemme her og avlivde han. Jeg hadde jobbet på den klinikken, og de kjente han godt. Siden det var så mye uavklart med han og at det virket som han hadde en svulst på hjertet ville hun undersøke han med min godkjenning. Hodet hans ble ikke obdusert og i ettertid tror vi det var der svulsten og hovedproblemet lå. Vi fikk dessverre ingen oppklarende svar etter obduksjon av hjerte og indre organer (minus hodet).  Der var så mye som var uavklart med han, men han var så dårlig. Samtidig så ble jeg usikker på om jeg hadde gjort det riktige. Nå i ettertid ser jeg at jeg gjorde det, for hans del. Jeg skulle bare så gjerne hatt han hos meg i mange år til 💙 Jeg føler iallfall at det er en trøst å ha han her. At det ble verdig for han liksom. Den eneste trøsten er at tiden letter litt på den verste sorgen 😢 
  • Ah okei, takk for svar! Har også hatt tennisballen som nødinnkalling og følt meg trygg, men nå føler jeg ikke den når så langt lenger i forhold til lyd. Min som din lukker ørene i en sånn situasjon, men er meget interessert i alt som har en høy pitched lyd. Får prøve fremover å trene godt inn fløyte, så får jeg gå til innkjøp av flere om jeg ser den virker mer tilfredsstillende😄
  • Nei, fløyta er sånn nødinnkalling. Jeg roper på de også, da får de bare godbiter. Så bruker jeg fløyta når det er skikkelig vanskelig. En god fløyteinnkalling har virkelig redda nervene mine med en unghund som kan være litt bølle med andre hunder, og som tidvis har skrudd av ørene. Fløyta har alltid virka, så det har vært en liten støtte. Jeg VET at jeg får henne inn. Det er såklart en greie med å huske å ta med fløyta, men jeg har rett og slett gått til innkjøp av mange. Har fløyte hengende på de fleste turjakkene mine, henger den da i glidelåsen på jakken. For de som bruker samme bånd hver gang, kan du henge den på båndet. I tillegg har jeg fløyter liggende i godbitveska og treningsbelte. Jeg har også en krisefløyte som henger på nøkkelknippet, for det er med 99% av alle turene jeg går.
  • Vi startet med weightpull høsten 2018. Har drevet en del med kjettingtrekk før vi begynte med vogntrening. Dette er utrolig god trening for hunden, både mentalt og fysisk. Et stort pluss er at samtlige av folkene vi har møtt i dette miljøet har vært hyggelige og hjelpsomme. Jeg er også veldig fornøyd med at alle slags hunder er velkommen, uansett rase(r) og størrelse. Bikkjene mine elsker denne sporten og det gjør jeg også! Akira bestilte jeg egen sele til allerede etter første vogntrening. Hun har hatt en enorm fremgang siden vi begynte og har en nydelig teknikk når hun trekker. Hun har fått mye bedre selvtillit og er tøffere når det gjelder å hilse på fremmede mennesker. Planen er å komme i gang med konkurranser dette året.  Mira har jeg tatt det veldig med ro med, med tanke på tidligere skader. Men etter rolig opptrening har vi nå kommet ordentlig i gang og jeg tenker å bestille egen sele til hun riktig så snart. Teknikken hennes under trekk kommer seg. Mira er egentlig med bare fordi hun syns det gøy, men jeg skal ikke legge skjul på at det hadde vært gøy å prøvd seg på konkurransebanen med hun også.  Det hadde vært veldig hyggelig å bli kjent med flere som driver med dette, enten du konkurrerer og/eller trekker kjetting for å variere treningen av hunden😊 
 • Nylig opprettede emner

×