Gå til innhold
Hundesonen.no

Beste oppdretteravtaler/storforbrukeravtaler

Recommended Posts

Forer på RC og er med i Breeder Club. Er i grunnen godt fornøyd med det, men er nysgjerrig på hvilke andre for det finnes greie avtaler på for oppdrettere og andre storforbrukere, både av tørrfor og ferskfor.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg hadde på Proplan, for mange år siden da, og da kunne jeg kjøpe 18kg (eller iallefall større enn vanlig) for 500kr ved kjøp av 6 eller noe i slengen. 

Herregud for et fjåsete innlegg... husker jo ingenting lenger, men bottom line er iallfall at Proplan hadde/har en ordning 😅 og den var bra.

Endret av Lola Pagola
 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Wovv har. 5 sekker på 12kg for 3000 kr mener jeg det var. 

Vi tenkte å prøve oss på det etterhvert. Nå som vi har 3 stk.

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Eukanuba hadde jo en veldig god avtale (40% ved kjøp av minst 6 sekker samtidig tror jeg det var), men aner ikke hvordan de er nå. Jeg har ikke brukt Eukanuba på ganske mange år. 

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

ProPlan har i alle fall oppdr./storbrukeravtale hvor man kjøper sekker til ordinær pris i butikken også noteres det ned på et kort og så får man hver 4. sekk gratis (dvs 25% rabatt). Da ender man opp på rundt 35,- pr kilo, og det er jo en veldig bra pris. Også er det jo fint at man ikke må kjøpe x antall fôrsekker hver gang - man kan godt kjøpe bare èn og èn. (Men aller viktigst med et fôr er jo såklart at det funker for alle hundene i flokken.)

:-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • men du svarte ikke på spørsmålet. Er alle jegere?  Det er et ja/nei- spørsmål egentlig. 
  • husk å kjøp inn champagne så du kan feire  men som Kangerlusaaq sier, de dør ikke ut av seg selv. De er godt hjulpet. Så du kan ta en ekstra skål for det. 
  • Man kan være politisk korrekt, snakke om politikk, demokrati, "anti-korrupsjon", representanter og "forvaltning" så mye man vil --- naturen går sin gang allikevel, og Skandinaviske ulver går mot utryddelse som direkte resultat av mennesklig påvirkning. De blir mer og mer innavla, noe som er vitenskaplig bevist. Som reaksjon har nå gruppen, som "demokratisk og balansert" er valgt ut til å "forvalte" rovdyr, bestemt at enda flere ulver skal skytes. Sogar hele flokker skal utryddes. Sogar inne i ulvesonen hvor det heter seg at ulvene skal få være i fred. Sogar hele ulveflokker som har blitt overvåket 24/7 og som aldri har vært i konflikt med mennesker. For ulvene går dette ekstremt dårlig, og i mellomtiden dilter politikerene rundt med "todelte målsetninger", "nemnda" og "tillit". Det er ekstremt lite tillittsvekkende, og alt annet enn hjelpsomt for uskyldige individer som må lide under menneskers kontrollbehov. Her tar du feil i seiersrusen og jubelen din over lidelse hos uskyldige individer; de dør ikke ut av seg selv, de dør ut pga norsk politikk.
  • Gode nyheter!  Man kan jo håpe at de dør ut av seg selv...
  • Sannsynligvis har disse grusomme og altomfattende jegerne også kuppet disse plassene   Nå er det slik at nemdenes medlemmer oppnevnes av departementet, og tidligere miljøvernminister svarte slik i Stortinget: Tine Sundtoft: "Av forskrift om forvaltning av rovvilt fremgår det at Klima- og miljødepartementet står for oppnevningen av medlemmer til rovviltnemnder i hver av de åtte forvaltningsregionene etter forslag fra fylkestinget. Alle medlemmer og varamedlemmer av rovviltnemnder skal ha fast plass i fylkestinget eller Oslo bystyre. Dersom fylkeskommunen har fylkesutvalg, skal alle medlemmer fra fylkeskommunen også ha fast plass i fylkesutvalget.

   Rovviltforvaltning er et krevende felt med sterke synspunkter fra berørte interesser, og jeg mener det er viktig å ha bredest mulig aksept for den rovviltpolitikken som føres. Som ledd i dette er jeg opptatt av at alle partier skal kunne være medlemmer av en rovviltnemnd.

   De regionale rovviltnemndene har ansvaret for rovviltforvaltningen i sin region. De skal blant annet ivareta den todelte målsettingen, som innebærer å nå de regionale bestandsmålene for rovvilt og sikre levedyktig næringsvirksomhet i landbruket. Jeg mener det er en styrke om rovviltnemndene har en sammensetning som bidrar til at de kan finne de beste samlede løsningene både for beitedyrene og for rovviltet i sin region. Samtidig skal rovviltnemndene være lokalpolitisk forankret og nemdene bør representere den politiske sammensetningen av fylkestingene i sin region.

   På generelt grunnlag vil jeg si at fylkestingene gjør en god jobb når de foreslår kandidater til rovviltnemndene. Jeg er generelt trygg på at fylkestingene legger vekt på at rovviltnemndene får en sammensetning som gjør dem best mulig i stand til å sikre at hensyn til den todelte målsettingen i rovviltforvaltningen ivaretas. Jeg har også tillit til at fylkestingene tar de grep som skal til for å løse eventuelle situasjoner i regionene på en god måte."        
 • Nylig opprettede emner

×