Gå til innhold
Hundesonen.no

Beste oppdretteravtaler/storforbrukeravtaler

Recommended Posts

Forer på RC og er med i Breeder Club. Er i grunnen godt fornøyd med det, men er nysgjerrig på hvilke andre for det finnes greie avtaler på for oppdrettere og andre storforbrukere, både av tørrfor og ferskfor.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg hadde på Proplan, for mange år siden da, og da kunne jeg kjøpe 18kg (eller iallefall større enn vanlig) for 500kr ved kjøp av 6 eller noe i slengen. 

Herregud for et fjåsete innlegg... husker jo ingenting lenger, men bottom line er iallfall at Proplan hadde/har en ordning 😅 og den var bra.

Endret av Lola Pagola
 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Wovv har. 5 sekker på 12kg for 3000 kr mener jeg det var. 

Vi tenkte å prøve oss på det etterhvert. Nå som vi har 3 stk.

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Eukanuba hadde jo en veldig god avtale (40% ved kjøp av minst 6 sekker samtidig tror jeg det var), men aner ikke hvordan de er nå. Jeg har ikke brukt Eukanuba på ganske mange år. 

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

ProPlan har i alle fall oppdr./storbrukeravtale hvor man kjøper sekker til ordinær pris i butikken også noteres det ned på et kort og så får man hver 4. sekk gratis (dvs 25% rabatt). Da ender man opp på rundt 35,- pr kilo, og det er jo en veldig bra pris. Også er det jo fint at man ikke må kjøpe x antall fôrsekker hver gang - man kan godt kjøpe bare èn og èn. (Men aller viktigst med et fôr er jo såklart at det funker for alle hundene i flokken.)

:-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Er ikke noe utpreget vintermenneske, kanskje det er derfor det passer meg så fint nå  Å, fy! Kommer nok til å sette hjertet i halsen, ja. Har vært i et par situasjoner hvor jeg må bruke alt jeg har av viljestyrke for å ikke løfte han opp. Selv om hundene da har vært lagt unna og gjerne i treningssituasjon. Er ikke så lett! Men ja, små er bra! Jeg er jo nå på randen av å skaffe meg 10 små til og drive oppdrett så jeg kan ha minivalper rundt meg for alltid. Neida (joda), men en dag må jeg nok legge en tispe til i flokken. Er litt lei meg for at Tinka tilbragte dagene alene med meg, tror hun hadde likt å ha "småsøsken" om hun ikke hadde blitt syk. Så når Marvin er voksen, trygg og krever litt mindre oppmerksomhet tenker jeg at en liten Phaléne eller Chi-frøken er på sin plass.  Men først skal han få alt han kan ønske seg en stund!
  • Drømmer om noe smått noe når jeg blir gammel og grå og ikke orker å være ute om vintern i særlig grad. 

   Godt det ikke har skjedd, skjedde ikke oss mange ganger heller, og de få gangene så var det snille hunder. Men glemmer aldri når en diiiiger curly hanne kom stormende i hundreoghelvete. Da tror jeg at jeg mista ti år av livet mitt. Han var bare søt og snill altså.  (Haha, ja stemmer, jeg bare måtte.   Håper du ikke får noia )  
  • I morra skal en bekjent se på bil for meg! Det er skikkelig skummelt, og jeg dør litt innvendig av å tenke på at jeg sannsynligvis skal bruke et fem-sifret beløp på EN ting i løpet av denne uka
  • Sitter med sånne teite tårer i øynene etter å ha oppdatert Marvin-tråden. Trodde genuint at jeg aldri kunne bli glad i en hund igjen da Tinka døde - også kommer han her og bare graver seg inn i hjertet han også. Jeg skulle ikke ha hannhund, ikke ha røytehund, ikke ha hund før om noen år, har aldri likt B&T noe særlig og skulle alltid bare adoptere. Også sitter jeg her med en renraset og registrert black&tan Chihuahua-hannhund, og han er bare ALT jeg kan ønske meg. Så feil kan man ta, haha!  For dere som hjalp meg i vinter da livet var litt håpløst (både med penger og jobb og syk hund): Takketakketakk! Nå har jeg samboer, valp og fast jobb ved siden av studiene. Merkelig hvordan livet fungerer noen ganger.  
  • Altså, jeg vil bare ha fler!! Du, det har ikke skjedd enda. Er jo båndtvang, og de få som går løs er for lydige for å komme løpende bort. Men jeg går stadig og er redd for at noen skal tro han er middag, så vi prøver å utsette det litt til! (Mamma fortalte forresten at det ligger en overraskelse til meg hos henne? Veldig spent!!) Åå, 9! Tenk at Marvin er 9 år en dag! Min forrige (Phaléne) var 9 da hun døde, da hadde jeg hatt henne i 6,5 år, og den tiden var lang. La oss håpe de blir gamle! Vi koser og nyter og leker og lærer!  Altså, jeg har lyst på en ny en allerede. Blir nok to til slutt, om ikke Chi så en annen liten en.  Jaa, det er det! Kjenner du til mamma?  
 • Nylig opprettede emner

×