Gå til innhold
Hundesonen.no

Beste oppdretteravtaler/storforbrukeravtaler

Recommended Posts

Forer på RC og er med i Breeder Club. Er i grunnen godt fornøyd med det, men er nysgjerrig på hvilke andre for det finnes greie avtaler på for oppdrettere og andre storforbrukere, både av tørrfor og ferskfor.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg hadde på Proplan, for mange år siden da, og da kunne jeg kjøpe 18kg (eller iallefall større enn vanlig) for 500kr ved kjøp av 6 eller noe i slengen. 

Herregud for et fjåsete innlegg... husker jo ingenting lenger, men bottom line er iallfall at Proplan hadde/har en ordning 😅 og den var bra.

Endret av Lola Pagola
 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Wovv har. 5 sekker på 12kg for 3000 kr mener jeg det var. 

Vi tenkte å prøve oss på det etterhvert. Nå som vi har 3 stk.

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Eukanuba hadde jo en veldig god avtale (40% ved kjøp av minst 6 sekker samtidig tror jeg det var), men aner ikke hvordan de er nå. Jeg har ikke brukt Eukanuba på ganske mange år. 

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

ProPlan har i alle fall oppdr./storbrukeravtale hvor man kjøper sekker til ordinær pris i butikken også noteres det ned på et kort og så får man hver 4. sekk gratis (dvs 25% rabatt). Da ender man opp på rundt 35,- pr kilo, og det er jo en veldig bra pris. Også er det jo fint at man ikke må kjøpe x antall fôrsekker hver gang - man kan godt kjøpe bare èn og èn. (Men aller viktigst med et fôr er jo såklart at det funker for alle hundene i flokken.)

:-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Vel, han her han et noe merkelig velkomst"rituale" med meg, nemlig å ikke hilse. Altså, han rører ikke en tå når jeg kommer hjem fra arbeid. Ligger som regel flatt ut på sengen sin eller gulvet. Så når jeg nærmer meg, logrer han bittelitt med halen, snur seg på ryggen og "ber" meg klappe han på magen.  Ellers går han bananas når alle andre kommer.
  • Jeg ville ikke bidratt til den typen spleiseaksjoner, men dersom en venn henvendte seg til meg direkte og spurte om et lån eller hjelp til å dekke veterinærkostnader i en vanskelig situasjon, så hadde det nok vært annerledes.  Vi har forsikring opp til kr. 60.000 og egenandel på kr. 1.600 på vår. Dersom ting plutselig skulle overstige det har vi en buffer stående til diverse uforutsette kostnader, og hunden er helt klart en del av det. I tillegg ville det som mange over også sier blitt en vurdering basert på prognose, rehabilitering, alder på hunden etc. Har vurdert å gå ned til dekning opp til kr. 30.000 og sette det vi sparer på forsikring på egen konto til uforutsette kostnader på hunden, men klarer ikke helt å regne det hjem. Men det er jo det som er poenget med forsikring, det lønner seg aldri før det plutselig skjer noe. Så vi betaler for sikkerhets skyld og håper at vi taper penger på det 
  •   Vår også driver med det. Kan plutselig holde seg i eeeevigheter om det er dårlig vær, og hvis noen reiser seg og går ut i gangen har han plutselig "sovnet" i senga si med hodet under et teppe i tilfelle de skal ta på sko og ta han med ut... Kunne sverget på at han titter ut av vinduet i blant for å sjekke om det fortsatt er dårlig vær, og graver seg dypere ned i sofaen om han ikke er fornøyd med det han ser. Ved hviletid her går det i henting og arrangering av puter og tepper til den store gullmedalje. Noen dager skal flest mulig oppi senga/sofaen, andre dager dytter han alle ut igjen og tar med én eller to tilbake. Men stort sett er det visst best med flest mulig, ser det ut til. Om jeg reiser meg fra sofaen for å hente noe, så ligger plutselig alle putene litt nærmere hverandre da jeg kommer tilbake, stort sett med ridgeback på tvers av alle sammen.  Også styrer han fælt med margbeina sine! For det første kan de kun tygges på da alle (både jeg og samboer) er hjemme, han syns ikke det er noe vits i å kose seg med bein om det mangler en i husholdet. For det andre bruker alltid masse tid når han får et nytt bein før han kommer i gang med den gnagingen han egentlig gleder seg til. Han må snuse på det og bære det litt rundt først. Flytter det fra rom til rom eller fra teppe til senga si, leker litt med det på gulvet, går ifra en stund, og så plutselig er det klart til å begynne å gnage på. Og sist men ikke minst har han nok på et eller annet tidspunkt opplevd at det har kommet marg ut av et bein som har kræsjet i noe, for han har begynt å kaste dem i veggen når han syns det begynner å bli lite snask igjen... Litt mindre heldig for interiøret akkurat den vanen der 
  • Litt blandede følelser. En ting er behandling som har stor sjanse for å lykkes og hunden er ung og har potensiale for mange gode år foran seg. Noe annet er ekstremt kostbar spesialistbehandling av godt voksen hund (har sett spleis for sekssifret beløp for behandling utenlands for hund som nærmer seg halvveis av gjennomsnittlig levealder på rasen), det blir for dårlig cost-benefit for min del.
  • Tannkremen smaker jo så godt   Den andre hater å pusse tennene og gjemmer seg når hun hører at han får pusset sine.
 • Nylig opprettede emner

×