Gå til innhold
Hundesonen.no

På tide å endre reglene og redde forumet?


Recommended Posts

Akkurat nå, Symra&Pippin skrev:

Den enes mobbesak er den andres forsøk på å forklare et fenomen som ødelegger et forum.

Så nå flytter vi bare problemet der det hører hjemme..? "Min Ola mobber ikke! ..hvis Per  var anderledes så hadde han ikke blitt mobbet av halve klassen..."

Endret av QUEST
  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 397
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nå har jeg ikke lest så veldig mye av de 2-3 siste sidene, men fikk med meg starten og føler for å si et par ord. For min del så er jeg veldig lite aktiv debattant i hundedelen av forumet. Jeg er m

"hadde jeg sagt dette på denne måten til personen om vi diskuterte  RL?" "Kan jeg stå for det jeg skriver om feks en fremtidig arbeidsgiver finner ut hvem jeg er bak nicket?"  "er dette slik jeg ø

Nå har det den siste tiden vært masseflukt fra forumet og jeg ønsker å spørre hva som skal til for at hundesonen skal fortsette å være et alright sted å være og hvordan vi kan forhindre at enda flere

Posted Images

Det har vært krangel og drama mellom enkelte brukere i flere år, kanskje det kom til et naturlig punkt hvor "noen" måtte gå eller kaste inn håndkleet, når de/dere ikke klarte å ignorere hverandre godt nok. Kanskje det ville kommet hit uansett hva moderatorer hadde gjort eller ikke gjort, kastet ut eller latt bli. Det må da vel ikke være nødvendig med en teknisk funksjon for å klare å blåse i hva en annen skriver på internett??
Og som noen andre nevnte i den andre tråden - de var ikke bare engler som skrev fine innlegg alle de som er borte heller. Det har gått i alle retninger det her, LENGE. 

Kjenner det er helt greit å ikke ha noe ansvar for moderering lengre, det er innmari kjipt å være dritten i midten i moderering mellom en haug med (ofte detaljfokuserte og noen ganger flisespikkende) damer som hakker på hverandre i flere år. 
Håper moderatorene finner en løsning de orker å leve med, hvis ikke skjønner jeg godt om det plutselig ikke er moderatorer lengre. 

  • Like 9
  • Thanks 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og by the way - sitte og slenge dritt og kalle folk stygge navn i en stengt gruppe på Facebook på grunn av ET HUNDEFORUM, hallo, ta dere påskeferie sjæl a. 

Edit: ikke nødvendigvis rettet til noen som har skrevet i tråden altså, men jeg vet det blir lest, så.

Endret av Mirai
  • Like 7
  • Confused 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Kangerlussuaq, jeg mener ikke at det er du som har skyld i alt mulig negativt på forumet. Det tror jeg ikke at noen mener. 

Jeg tror at mye ble feil i denne tråden. Hvis noen føler seg mobbet så kom ting helt feil avsted.

Endret av Symra&Pippin
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Symra&Pippin skrev:

@Kangerlussuaq, jeg mener ikke at det er du som har skyld i alt mulig negativt på forumet. Det tror jeg ikke at noen mener. 

Jeg tror at mye ble feil i denne tråden. Hvis noen føler seg mobbet så kom ting helt feil avsted.

Jeg skal ikke svare for Kanger,det tror jeg hen klarer selv . Dog; jeg og noen andre oppfattet det nokså klart og tydelig at det i all hovedsak er Kangerlussuaq som  er utpekt som syndebukk her,  problemet og 'roten til alt vondt' her. Det ble det vel også gjort rimelig klart av endel..

Det  snakkes så fint om selvinnsikt og at man selvfølgelig ikke vil noen vondt.. Interessant   måte å vise det på. Blir som om jeg skulle ta tydelig avstand fra fysisk vold, titt og ofte,og  så klappe til noen jeg var uenig med.. Det heter visst at det er forskjell på liv og lære..

Tipper denne tråden her, likesom alle de foregående med samme tema, gjorde mye for å forbedre stemingen her..

Endret av QUEST
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var ikke ment til enkeltperson. Men mer at det hjelper ikke å holde på sånn på "hemmelig" sted hvis det er ukultur som er problemet. Dra til en venninne og luft det der, ikke skriv det på nettet hvor det blir stående og alle får tilgang!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

43 minutter siden, Mirai skrev:

Og by the way - sitte og slenge dritt og kalle folk hurper i en stengt gruppe på Facebook på grunn av ET HUNDEFORUM, hallo, ta dere påskeferie sjæl a. 

Edit: ikke nødvendigvis rettet til noen som har skrevet i tråden altså, men jeg vet det blir lest, så.

Om du synes det er ubrukelig å sitte og skravle i en lukket gruppe på FB så burde du kanskje ikke være medlem der, da. Sånn ellers så har jeg ikke sett noe sted at noen har blitt kalt hurper.. (Mulig jeg ikke har fått med meg ALT, såklart, jeg er jo ikke hverken inkludert i alt, eller engasjert nok til å få med meg alt, her i verden.)


Jeg har vært medlem her siden 2008 en gang, mener jeg. Jeg sluttet å være aktiv på forumet av noen få grunner. 

Oppsummert: Veldig mange innlegg, nesten alle, ble "hijacket" av en eller flere som måtte påpeke småfeil, skrike høyt om hvor feil man gjorde eller om hvor rett de hadde eller om hvor fæle andre var, uansett tema.

Innlegg om for eksempel "i dag har jeg gått en fin tur med en venninne og vi lurer på flere fine turområder" ble til tråder om hvor feil disse to da gjorde ting og/eller hvor lite lure de var som brukte DET båndet eller DEN teknikken eller som hadde DEN rasen. Det er noe med at man må klare å skille snørr og barter. 

Ja, man kan kanskje nevne at "om du trenger tips til en bedre/mer effektiv/whatever teknikk så kan du ta kontakt med meg". I stedet for å brøle "DET DER ER SLEMT"! (Nei, det ble aldri gjort mot meg. Men jeg har observert det over mange år.)

Man kan også for eksempel spørre om hvordan individet takler slike lange turer i varmen. I stedet for å brøle noe som at "HUNDEN DIN ER SYK OG KOMMER TIL Å DØ FORDI DU HAR STØTTET UETISK AVL VED Å SKAFFE DEG EN DEFORMERT OG LIDENDE RASE". (Nei, jeg siterer ikke ordrett nå, for dette var mange år siden. Men jeg ser på andre innlegg at det samme er gjengs nå for tiden.)

En eier lærer ikke av den setningen over. De blir som oftest fornærmet, og så tenker de sitt om "fanatiske mennesker som ikke ser at hunden min er lykkelig".

Hvis man heller kan holde diskusjonene om en rases utfordringer til tråder om nettopp det temaet, og , så vil disse eierne mest sannsynlig bli engasjerte, fordi de ER engasjert i hunden sin og rasen sin. Hvis man da klarer å få dem til å forstå at SELV OM hunden er lykkelig og glad, så kan den ha dårlig livskvalitet, så har man oppnådd noe. Å blurte ut negative ting i tråder om "hverdagsgreier", skaper kun negativ innstilling mot personer, IKKE innsikt i rasens velferd. Og dette er overførbart til de fleste temaer. Om man brøler om abortrettigheter i en tråd der folk diskuterer den beste måten å bli gravid på, så får du ikke veldig mye velvillige tilhørere..

Dette var noen av grunnene til at jeg trakk meg mer og mer ut fra forumet. Det ble mindre interessant å svare på "samtaler", og på "diskusjoner". Fordi alt ble tatt over og vridd til noe helt annet, uansett hvilket interessant tema man begynte med.

 

 

Jeg mener også at mange personer gjør dette. Det er ikke en enkeltperson. Jeg vet om mange her på forumet som jeg har unngått å diskutere med rett og slett fordi jeg ikke ønsker å dras ned på det nivået. Per nå har det vært en del fokus på Kanger, og det synes jeg ikke er særlig positivt, selv om jeg kan se grunnen (for Kanger synes GODT i mengden når h*n først uttaler seg om noe).

Nå når det først ER fokus på Kanger, og Kanger har etterspurt eksempler på hva som er "feil", så kan jeg bidra med mitt. Jeg har en del andre jeg kunne ønsket å snakke til også, men, ikke alle er her lenger.

@Kangerlussuaq Problemet her ligger jo blant annet i at du ikke klarer å se hva du selv gjør. Og når noen påpeker hva de evt reagerer på, blir de møtt med "hvorfor refererer du til DET" (jo fordi dette er en av tingene de reagerte på..), eller "jammen akkurat den saken så sa jeg sånn og sånn" (ja, det gjorde du, og det ble reagert på..).  Det virker som om du rett og slett ikke ønsker å se relevansen i det andre svarer deg. Du etterspør eksempler, og du sier at du ønsker deg tilbakemeldinger for å kunne "rette opp" i det andre eventuelt føler seg støtt av, men du har ingen forståelse for at det blir dratt frem enkelthendelser for å gi nettopp de eksemplene du etterspør, som gir et inntrykk av helheten, og du ønsker tydelig ikke å sette deg inn i andres oppfattelse av dine utspill?

 

Det var mine 2 cent i dette. Nå skal jeg sy litt. 

Endret av Nowisclee
  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er en av de som sterkt vurderer å droppe hele forumet, pga stemningen som er her nå.

Før kunne jeg se en overskrift, gå inn på temaet og lese en spennende, lærerik og fin diskusjon... nå kan jeg lese noen få innlegg så går jeg bare ut for tråden er ødelagt for min del. Personangrep, direkte ufin måte diskutere, dra inn ting som ikke har noe med saken å gjøre osv... Det som før kunne være en fin diskusjon, er blitt en pissekonkurranse- det lærer jeg ingenting av.

Jeg har også rapportert.. skjedd ingenting, da gir en opp.

Og ja for noen år siden ble jeg faktisk tilsnakket av moderator her inne, noe som var helt betimelig. Jeg ble da flinkere til å ordlegge meg på andre sett, eller jeg droppet å skrive noe. Det er noe med at Tale/tegn er sølv, mens taushet er gull som kan være riktig her inne også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Nowisclee said:

@Kangerlussuaq Problemet her ligger jo blant annet i at du ikke klarer å se hva du selv gjør. Og når noen påpeker hva de evt reagerer på, blir de møtt med "hvorfor refererer du til DET" (jo fordi dette er en av tingene de reagerte på..), eller "jammen akkurat den saken så sa jeg sånn og sånn" (ja, det gjorde du, og det ble reagert på..).  Det virker som om du rett og slett ikke ønsker å se relevansen i det andre svarer deg. Du etterspør eksempler, og du sier at du ønsker deg tilbakemeldinger for å kunne "rette opp" i det andre eventuelt føler seg støtt av, men du har ingen forståelse for at det blir dratt frem enkelthendelser for å gi nettopp de eksemplene du etterspør, som gir et inntrykk av helheten, og du ønsker tydelig ikke å sette deg inn i andres oppfattelse av dine utspill?

Dette var fryktelig mye store ord, med lite innhold for meg. Jeg har sagt det gang på gang: er åpen for tilbakemeldinger. Så langt har jeg fått høre at følgende har vært feil av meg:
1) Jeg brukte to eksempler om "overfall" når jeg forsøkte å forklare hvordan 1 fjær ble til 100 høns. Noen lot seg krenke (for ikke å snakke om følte seg mobbet og uthengt og hetset) av at jeg brukte konkrete andre handlinger i verden hvor nettopp samme handlingsforløp skjer: man sier én ting og en gjeng med "opphetsere" sitter og fyrer hverandre så opp at til slutt så er du Donald Trump fordi du spurte étt spørsmål. Jeg beklager om noen følte seg overgrepet av at jeg stilte spørsmål til dette.

2) Jeg har sagt jeg ikke ville kjøpt en valp som det ble postet bilde av, og deretter ble en annen diskusjon utledet fra dette uten at folk la fra seg sine ekstremt vonde tær og de etterhvert blandet to saker, nemlig diskusjonen i en enkelttråd om hvorvidt det er riktig å kalle deformerte hunder for søte, med en enkeltpersons valpekjøp. At diskusjonene kom ekstremt uheldig oppi hverandre er forsåvidt riktig, men jeg lar meg ikke klandre av at andre velger å blande de to diskusjonene fordi de hater meg, fordi de misliker meg, fordi de på en eller annen måte synes det er fantastisk å trigges av ting jeg sier og da må man fyre oppunder det fra 1 fjær til 100 høns igjen.

Dette minner meg om https://www.nrk.no/sorlandet/xl/_-na-er-det-ingen-som-horer-deg-nar-du-skriker-1.13971652

Når du skriver "du ikke klarer å se hva du selv gjør" så legger du det mellom linjene at "vi får lov å være skikkelig meggete mot deg, og sitte og baksnakke deg, komme med virkelige karakteristikker (jeg kan jo bare se for meg hvor dere har sittet og megget dere på bakrommet og kokkelert fram diverse konspirasjonsteorier om meg og vil meg vondt) for du klarer ikke å se hvor ekstremt idiot du er selv. Du har bare deg selv å skylde på for vår ekstremt rektale atferd mot deg, og det er din feil at vi skylder på deg for alt".

Det er dette du sier. Og om du mener at min stahet og innimellom ganske strenge moralske tråd gjennom ganske hard diskusjonsteknikk -- er verre enn at dere sitter og kommer med ekstremt nedsettende, hetsende baksnakking av meg og henger meg ut på denne måten på et forum... Da er det EKSTREMT lite selvinnsikt. Jeg er bare et menneske, og jeg har diskutert hardt på et forum. Det er dere som sitter og baksnakker og er ekle. Hvem er det da egentlig som er kjip og skaper dårlig stemning?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

20 minutter siden, Nowisclee skrev:

Om du synes det er ubrukelig å sitte og skravle i en lukket gruppe på FB så burde du kanskje ikke være medlem der, da. Sånn ellers så har jeg ikke sett noe sted at noen har blitt kalt hurper.. (Mulig jeg ikke har fått med meg ALT, såklart, jeg er jo ikke hverken inkludert i alt, eller engasjert nok til å få med meg alt, her i verden.)

Jeg er ikke medlem i den gruppa, men vet den eksisterer og har sett skjermbilder. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Mirai said:

Jeg er ikke medlem i den gruppa, men vet den eksisterer og har sett skjermbilder. 

Regner med du fikk skjermbilder av alt som IKKE var negativt, og som var saklig fint formulert også da? Eller er ikke det så interessant? 

 

 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Raksha said:

Regner med du fikk skjermbilder av alt som IKKE var negativt, og som var saklig fint formulert også da? Eller er ikke det så interessant?

Skal vi se, fordi denne regelen gjelder kun de fine flotte englene som har sletta seg? Når det gjelder meg så er det kun det negative som er interessant i følge denne tråden :ahappy: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Kangerlussuaq skrev:

Dette var fryktelig mye store ord, med lite innhold for meg. Jeg har sagt det gang på gang: er åpen for tilbakemeldinger. Så langt har jeg fått høre at følgende har vært feil av meg:
1) Jeg brukte to eksempler om "overfall" når jeg forsøkte å forklare hvordan 1 fjær ble til 100 høns. Noen lot seg krenke (for ikke å snakke om følte seg mobbet og uthengt og hetset) av at jeg brukte konkrete andre handlinger i verden hvor nettopp samme handlingsforløp skjer: man sier én ting og en gjeng med "opphetsere" sitter og fyrer hverandre så opp at til slutt så er du Donald Trump fordi du spurte étt spørsmål. Jeg beklager om noen følte seg overgrepet av at jeg stilte spørsmål til dette.

2) Jeg har sagt jeg ikke ville kjøpt en valp som det ble postet bilde av, og deretter ble en annen diskusjon utledet fra dette uten at folk la fra seg sine ekstremt vonde tær og de etterhvert blandet to saker, nemlig diskusjonen i en enkelttråd om hvorvidt det er riktig å kalle deformerte hunder for søte, med en enkeltpersons valpekjøp. At diskusjonene kom ekstremt uheldig oppi hverandre er forsåvidt riktig, men jeg lar meg ikke klandre av at andre velger å blande de to diskusjonene fordi de hater meg, fordi de misliker meg, fordi de på en eller annen måte synes det er fantastisk å trigges av ting jeg sier og da må man fyre oppunder det fra 1 fjær til 100 høns igjen.

Dette minner meg om https://www.nrk.no/sorlandet/xl/_-na-er-det-ingen-som-horer-deg-nar-du-skriker-1.13971652

Når du skriver "du ikke klarer å se hva du selv gjør" så legger du det mellom linjene at "vi får lov å være skikkelig meggete mot deg, og sitte og baksnakke deg, komme med virkelige karakteristikker (jeg kan jo bare se for meg hvor dere har sittet og megget dere på bakrommet og kokkelert fram diverse konspirasjonsteorier om meg og vil meg vondt) for du klarer ikke å se hvor ekstremt idiot du er selv. Du har bare deg selv å skylde på for vår ekstremt rektale atferd mot deg, og det er din feil at vi skylder på deg for alt".

Det er dette du sier. Og om du mener at min stahet og innimellom ganske strenge moralske tråd gjennom ganske hard diskusjonsteknikk -- er verre enn at dere sitter og kommer med ekstremt nedsettende, hetsende baksnakking av meg og henger meg ut på denne måten på et forum... Da er det EKSTREMT lite selvinnsikt. Jeg er bare et menneske, og jeg har diskutert hardt på et forum. Det er dere som sitter og baksnakker og er ekle. Hvem er det da egentlig som er kjip og skaper dårlig stemning?

Så.. Når Rak henviser til spesifikke innlegg i en spesifikk tråd, så tar du ikke innover deg hvordan hun da gir en tilbakemelding på dette, men du spør hvorfor hun henviser til DEN tråden, om det er den tråden som "har ødelagt hele forumet". Nei, det var nok ikke det Rak mente. Hun ga deg en tilbakemelding, slik du ba om.

Nå snakket jeg heller ikke bare om deg.. slik jeg sa. Jeg spesifiserte at dette gjaldt flere mennesker. men jeg ga også en tilbakemelding til deg, fordi du har bedt om det.

Nr 1 har jeg ikke sett og ikke vært borti. Nr 2 har jeg ikke sett og ikke vært borti. 

 

Så å mene at jeg skriver

"vi får lov å være skikkelig meggete mot deg, og sitte og baksnakke deg, komme med virkelige karakteristikker (jeg kan jo bare se for meg hvor dere har sittet og megget dere på bakrommet og kokkelert fram diverse konspirasjonsteorier om meg og vil meg vondt) for du klarer ikke å se hvor ekstremt idiot du er selv. Du har bare deg selv å skylde på for vår ekstremt rektale atferd mot deg, og det er din feil at vi skylder på deg for alt" 

blir litt rart for meg. Jeg har ikke vært spesielt aktiv på forumet de siste 4-6 årene. Jeg har ikke snakket om deg med noen (ikke så lenge jeg kan huske, faktisk.)

Jeg påpekte at du tar jo ikke til deg det andre sier. Jeg mener ikke at alt er din feil, eller at forumet dør på grunn av deg, eller at noen har rett til å være meggete mot det. (Mener du at jeg har vært meggete mot deg i mine innlegg nå?)

Jeg vet heller ikke hvem jeg liksom er "på lag med" akkurat nå, siden du omtaler meg som flertall (ref: "vi får lov å være").

 


Jeg påpekte at flere her har kommet med konkrete eksempler til deg, i denne tråden, fordi DU spurte om eksempler. For hvert eneste eksempel jeg har sett gitt, så har du ikke svart konkret på det eksempelet, du har snudd det med å enten spørre om "hvorfor er DETTE relevant her", "er DETTE liksom det som har ødelagt hele forumet", eller lignende formuleringer. Ingen konkret tilbakemelding som for eksempel "hva mener du jeg kunne gjort bedre i dette svaret slik at du ikke hadde følt deg angrepet el.l", eller "hva er det du føler er feil i denne kommentaren? hvordan mener du jeg kunne svart på en mer konstruktiv måte?"

 

Hvis man ber om tilbakemeldinger, så antar jeg jo at man faktisk er ute etter konstruktive tilbakemeldinger. Ikke bare å kunne avvise alle eksempler?

 

 

Ellers så synes jeg ikke noe om at du antar at jeg sitter og baksnakker folk. Som jeg sa, så har jeg ikke diskutert deg med noen. Jeg mener ikke at man skal kunne oppføre seg som rasshøl mot deg. Det sa jeg også. At jeg synes det er for mye negativt fokus på deg. Og at jeg ikke synes noe om det, fordi det er flere her som kunne skjerpet seg. Men at jeg ga en tilbakemelding fordi DU ba om en tilbakemelding. Som sagt. Jeg har aldri baksnakket deg med noen.. 

Jeg vet IKKE hvordan du klarte å komme fram til alt det du beskylder meg for i forrige innlegg. Som sagt har jeg knapt vært aktiv her de siste 4-6 årene. Jeg har kommentert 1 eller 2 ganger på innlegg om etnahunder. 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 hour ago, Margrete said:

Altså, det var ikke offeret i denne tråden som ødela forumet for meg ;)

Nei,  det er stemninga sant?  Eller at ting får spinne ut av kontroll? At det blir slik som i denne tråden? Det spiller jo ingen rolle hva eller hvem eller hvordan det starter, det er ikke det som er problemet,  det er bare katalysatoren..  Vi har alle noen svin på skogen, og flere vil det bli, det som det tross alt virker som det er ganske bred enighet om er at man ønsker at ting skal være litt annerledes enn det er nå. 

38 minutes ago, QUEST said:

Jeg skal ikke svare for Kanger,det tror jeg hen klarer selv . Dog; jeg og noen andre oppfattet det nokså klart og tydelig at det i all hovedsak er Kangerlussuaq som  er utpekt som syndebukk her,  problemet og 'roten til alt vondt' her. Det ble det vel også gjort rimelig klart av endel..

Det  snakkes så fint om selvinnsikt og at man selvfølgelig ikke vil noen vondt.. Interessant   måte å vise det på. Blir som om jeg skulle ta tydelig avstand fra fysisk vold, titt og ofte,og  så klappe til noen jeg var uenig med.. Det heter visst at det er forskjell på liv og lære..

Tipper denne tråden her, likesom alle de foregående med samme tema, gjorde mye for å forbedre stemingen her..

Hvorfor hopper alle bukk over at de fleste her faktisk ønsker en endring.  En som ikke innbefatter  ekskludering av noen eller uthenging av enkeltpersoner. Vi ønsker at alle skal roe gemyttene og modereres likt og rettferdig. Vi ønsker å unngå slikt som skjer  nå i denne tråden  fordi det også hender i mindre skala i andre tråder. Og det er ikke hyggelig det heller uavhengig av hvem som starter og hvem det rammer.   Kan du prøve å skrive et innlegg hvor du kommer med noen forslag  til hvordan man kan få til det eller andre konstruktiv respons på det som er et forsøk på bedre stemning tross alt? Det at kanger nå er et tema er ikke fordi hun er roten til alt vondt (og det må det jo gå an å forholde seg til at noen mener?), men det har blitt personlig pga konflikter som har fått utvikle seg. Det er symptomet,  ikke problemet.   Nei,  det gjør det ikke mer rett og derfor kan vi jo mer enn gjerne ekskludere alt det fra diskusjonen,  å gå tilbake til starten for denne tråden, som var å ønske en endring for å unngå dette,  også av hensyn til kanger og andre som evt blir stående i skyttergraver.  Vi ønsker at ting skal bli bedre. Og om vi ikke greier det på egen hånd (åpenbart)  så er det fint med litt hjelp.  Hvorfor sånn uvilje til å faktisk bidra til noe konstruktivt til tema  som tross alt vil gagne alle og ikke i seg selv er mobbende,  uthengende eller ekskluderende?

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Nowisclee hvis du ikke har vært her, ikke har vært aktiv, ikke har vært i debatt med meg - og sier du ikke er involvert i noe av praten om meg, og ikke har ment noe av det noen andre har sagt i tråden, så skjønner jeg ikke hvorfor du i det hele tatt uttaler deg her? Ditt innlegg var en hyllest til de falne soldater som jeg har skutt så brutalt ned og hetset ut herfra, og en forsvarstale om hvorfor det skal være lov å henge meg ut for alt vondt som har skjedd her. Nå plasserer du deg utenfor som en tredjepart? Hvor vil du?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Malamuten said:

Hvorfor hopper alle bukk over at de fleste her faktisk ønsker en endring.  En som ikke innbefatter  ekskludering av noen eller uthenging av enkeltpersoner. Vi ønsker at alle skal roe gemyttene og modereres likt og rettferdig.

Det er jo åpenbart ikke riktig når det sitter en gjeng forsmådde ex-medlemmer og baksnakker/drittslenger om medlemmer her inne i en privat facebookgruppe, samt konspirerer om hvordan de kan trolle oss med fake innlegg om provoserende temaer (ironisk nok feila de ekstremt hardt i å skape en hard diskusjon). Da er det ikke at "vi ønsker at alle skal roe gemyttene", da er det snakk om folk som bare vil være ekle og drive med "hevn" som om vi var på ungdomsskolen.

Endret av Gjest
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis det var meg som fikk så mye tyn i en tråd (for selv om man ber om tilbakemelding, så burde det muligens likevel være greit å sende en pm?), så hadde jeg søren ikke orka å vært her mer. Og for all del. Da har man kanskje oppnådd det man ønsket?
Forventer folk at andre skal ta mot sånne mengder med kritikk, på (åpenbart) personlighet og hvordan man formulerer seg helt uten å gjøre annet enn å bukke og skrape? 
Jeg synes det er vondt å lese i denne tråden (så klaps i bakhodet til landsbyidioten som faktisk leser, altså meg)...

Endret av Shokata
  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Kangerlussuaq said:

Skal vi se, fordi denne regelen gjelder kun de fine flotte englene som har sletta seg? Når det gjelder meg så er det kun det negative som er interessant i følge denne tråden :ahappy: 

Hva snakker du om nå? Hvilken regel? Hvilke engler? Det er da ingen som sier at det ikke er begått feilgrep fra de som har sletta seg også? Det hørtes ut som det satt en hel gjeng og kaldte deg hurpe og det som verre er på bakrommet. Det er ikke helt sånn, gitt. Det er én person, i ett innlegg, som har brukt det ordet. Og nei, ikke 2ne.  

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Kangerlussuaq skrev:

@Nowisclee hvis du ikke har vært her, ikke har vært aktiv, ikke har vært i debatt med meg - og sier du ikke er involvert i noe av praten om meg, og ikke har ment noe av det noen andre har sagt i tråden, så skjønner jeg ikke hvorfor du i det hele tatt uttaler deg her? Ditt innlegg var en hyllest til de falne soldater som jeg har skutt så brutalt ned og hetset ut herfra, og en forsvarstale om hvorfor det skal være lov å henge meg ut for alt vondt som har skjedd her. Nå plasserer du deg utenfor som en tredjepart? Hvor vil du?

@KangerlussuaqHvor i alle dager har du fått det fra at mitt innlegg var en hyllest til "de falne soldater som du har skutt så brutalt ned"??

Og hvor har du fått det fra at jeg mener at det skal være lov å henge deg ut for alt vondt som har skjedd her?? Det er jo nøyaktig det motsatte av det jeg skrev..! Jeg quoter meg selv: "

 

49 minutter siden, Nowisclee skrev:

Jeg mener også at mange personer gjør dette. Det er ikke en enkeltperson. Jeg vet om mange her på forumet som jeg har unngått å diskutere med rett og slett fordi jeg ikke ønsker å dras ned på det nivået. Per nå har det vært en del fokus på Kanger, og det synes jeg ikke er særlig positivt, selv om jeg kan se grunnen (for Kanger synes GODT i mengden når h*n først uttaler seg om noe).

Og igjen:

49 minutter siden, Nowisclee skrev:

Nå når det først ER fokus på Kanger, og Kanger har etterspurt eksempler på hva som er "feil", så kan jeg bidra med mitt. Jeg har en del andre jeg kunne ønsket å snakke til også, men, ikke alle er her lenger.

 



Jeg skrev ellers om at JEG trakk meg ut, fordi JEG opplevde forumet som en mindre behagelig plass å være, på grunn av FLERE personer.

Og så ga jeg deg en tilbakemelding, som DU ba om tidligere i tråden.

Hvor er det du vil med å beskylde meg for ting jeg ikke har gjort eller gjør?

Det JEG vil med å uttale meg, er å få tilbake den gode tonen jeg følte vi hadde her FØR jeg trakk meg ut. (Og bare for å spesifisere siden du tydeligvis leser veldig mye inn i det jeg sier, uten at det er det jeg sier på noen måte, NEI, det er ikke å "fjerne deg" som er løsningen for å få tilbake den gode tonen vi hadde her før.)

Endret av Nowisclee
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Shokata said:

Hvis det var meg som fikk så mye tyn i en tråd (for selv om man ber om det, så burde det muligens likevel være greit å sende en pm?), så hadde jeg søren ikke orka å vært her mer. Og for all del. Da har man kanskje oppnådd det man ønsket?
Forventer folk at andre skal ta mot sånne mengder med kritikk, på (åpenbart) personlighet og hvordan man formulerer seg helt uten å gjøre annet enn å bukke og skrape? 
Jeg synes det er vondt å lese i denne tråden (så klaps i bakhodet til landsbyidioten som faktisk leser, altså meg)...

Det er enkelt når jeg har et veldig fint privatliv med varme og gode mennesker rundt meg, jeg er trygg på meg selv og hvem jeg er. At en gjeng frauchens på internettet tror at de skal ha rett til å bestemme hvordan jeg ytrer mine meninger når jeg aldri har ytret meg på en personinjurerende måte, det er en liten bump i vegen som jeg finner delvis fascinerende (ellers hadde jeg ikke gidda lese tråden :) ). I bunn og grunn er min sak enkel og ren, og jeg støtter meg til Viggo Widerøes kloke ord som står i min signatur:  "La ikke de små problemer ødelegge kursen din eller gjøre livet ditt surt. På den annen side skal du kjøre på og aldri gi opp hvis du har en mening eller linje du tror på, selv om hele verden er i mot deg!"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Kangerlussuaq skrev:

Det er jo åpenbart ikke riktig når det sitter en gjeng forsmådde ex-medlemmer og baksnakker/drittslenger om medlemmer her inne i en privat facebookgruppe, samt konspirerer om hvordan de kan trolle oss med fake innlegg om provoserende temaer (ironisk nok feila de ekstremt hardt i å skape en hard diskusjon). Da er det ikke at "vi ønsker at alle skal roe gemyttene", da er det snakk om folk som bare vil være ekle og drive med "hevn" som om vi var på ungdomsskolen.

Det der er så langt fra sannheten at jeg blir helt matt, og jeg blir seriøst veldig lei meg for at det ikke går an å skape forståelse for den situasjonen Sonen er i. 

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Symra&Pippin said:

Det der er så langt fra sannheten at jeg blir helt matt, og jeg blir seriøst veldig lei meg for at det ikke går an å skape forståelse for den situasjonen Sonen er i. 

Vel, jeg har nå lest innlegg her i denne tråden hvor det står nettopp det. Om man har så rent mel i posen og alt er feil hvordan det er kommet fram - så er det vel bare å legge inn link til åpen gruppe hvor alle har skrevet med fullt navn og bilde på facebook om "situasjonen", og stå for de tingene man har sagt? Du synes ikke at det antakeligvis var en feiltakelse å skape et slikt bakrom med surk i forhold til at man ønsker å skape forståelse for en situasjon?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Kangerlussuaq skrev:

Vel, jeg har nå lest innlegg her i denne tråden hvor det står nettopp det. Om man har så rent mel i posen og alt er feil hvordan det er kommet fram - så er det vel bare å legge inn link til åpen gruppe hvor alle har skrevet med fullt navn og bilde på facebook om "situasjonen", og stå for de tingene man har sagt? Du synes ikke at det antakeligvis var en feiltakelse å skape et slikt bakrom med surk i forhold til at man ønsker å skape forståelse for en situasjon?

Du har lest innlegg i denne tråden der noen som har sett screenshots fra en tråd i en gruppe, uttaler seg om hvordan de tolker ting?

Ellers har jeg ikke sett så mye snakk om noen "situasjon", jeg. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Kangerlussuaq skrev:

Vel, jeg har nå lest innlegg her i denne tråden hvor det står nettopp det. Om man har så rent mel i posen og alt er feil hvordan det er kommet fram - så er det vel bare å legge inn link til åpen gruppe hvor alle har skrevet med fullt navn og bilde på facebook om "situasjonen", og stå for de tingene man har sagt? Du synes ikke at det antakeligvis var en feiltakelse å skape et slikt bakrom med surk i forhold til at man ønsker å skape forståelse for en situasjon?

Formålet med bakrommet var faktisk å samle frafalne herfra, ikke å diskutere sonen.

  • Like 3
  • Thanks 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...