Gå til innhold
Hundesonen.no

To store hunder og barnevogn i bil

Recommended Posts

Hei. 

Er det noen som har to hunder og baby som kan fortelle hvordan dere løser det mht bagasjeplass? Vi har en 10åring og baby på vei og lurer på hvordan vi skal få med flokken og barnevognen på tur :P.

I dag har vi en Peugeot Partner, men nå må vi ha flere seter i bilen. 

 

(Vi vurderer mazda 5. Noen som har erfaringer med denne?)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvor ny bil ønsker du? Prisklasse? Jeg har en Volvo v70 2009- modell og jeg er usikker på om noe er større enn den av vanlige stasjonsvogner. Den er helt firkanta bak. Tror du lett får inn to mellomstore hunder + barnevogn. Fin prisklasse og mange av dem. Ikke kjøp den med 110 hester, da vil du få en meget treg bil. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ikke at jeg har erfaring, men jeg måtte iallefall byttet bil eller investert i hundehenger til bikkjene om jeg hadde fått et barn til og hadde to hunder.. Med bil som er høy nok til at jeg evt hadde fått barnevogn oppå bilburet så hadde det kanskje gått,  med en skiboks til bagasje i tillegg.  Evt så får mqn pakke inn vogna og hive den på taket,  men litt tungvint da 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi løste det med tre hunder (to salukier og en basenji) og baby med hyundai h1 og vogn som ble liten. Da fikk vi plass til både bagasje og hunder. 

 

Endret av Raksha

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Har hatt: Chivas, Asteriqz, Mio og Bonnie (ingen jeg har bestemt) Har nå: Keo, Lyn, Floss Keo var tilfeldig. Vi var på Kypros når jeg fikk beskjed at den ene ølfargede/gule ble min, på bordet sto en flaske Keo (cypriotisk øl). Så fikk det bli sånn! Han er i tillegg fra et K-kull med Meeko og Leeloo som søsken   Lyn var navngitt når jeg fikk henne. I min rase er det tradisjonelt bare brukt enstavelsesnavn, og de samme navnene går ofte igjen. Når jeg da produserte eget kull hengte jeg meg opp i at de skulle ha enstavelsesnavn, så Lyns datter Floss fikk da navnet sitt hentet fra baki stamtavla, et navn jeg lenge har likt - hun lever også opp til det   For fremtiden har jeg mange tanker, men til syvende og sist må jo hund og navn passe overens. Det blir flere bordere med enstavelsesnavn, har lyst på en Sif og en Moss en gang. Eneste jeg vet er at jeg som ‘pensjonist’ skal ha en blue roan cocker spaniel med navn Ofelia!
  • Har hatt Uno og Brownie. Det fineste navnet jeg vet på tibbe ihvertfall er Samdup (Sam til vanlig) som betyr "fullfillment of one´s wishes". 
  • Har hatt en Rocky. 
   Når vi hentet ham vurderte vi også Rambo. 

   Har noen potensielle navn på liste for nestemann, men må nesten se hvilket hun passer.  Akkurat nå er hun bare tiltenkt og sterkt ønsket så tiden vil vise når det måtte bli. 
   I nær omkrets akkurat nå har jeg en Scotty og Blekk. (Også kjent som blekkie/blackie, blekkulf, snottleif, scott, langbein, fjertleif, grisen osv   ) 
   Jeg driver med foto og kunne tenkt meg en hund hetende Iso, men det er en schäfer hannhund i mitt hode.  Og det har jeg ikke planer om.  
  • Mener det ligger en lignende (samme?) dokumentar på youtube. Fant den ikke igjen nå i farten.
  • Har nå: Jatzy Kommende: Rick/Rikk Har hatt: Yoshi, Misty og Geisha 
 • Nylig opprettede emner

×