Gå til innhold
Hundesonen.no

Barnebøker om å få hund

Recommended Posts

Er det noen som har tips til gode barnebøker om det å få hund? Jeg har reservert denne på biblioteket, men tar gjerne mot andre tips. Jeg husker Mazarino fra gamle diskusjoner om lederskap og whatnot og han hadde ikke beste ryktet. Samtidig kan jeg nok om hund til å nyansere der det er behov, så alt er av interesse egentlig. 

 

9788202323172.jpg?w=872

 

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Just now, *Marianne* said:

http://www.nkkbutikken.no/butikk/for-de-minste/hunden-bla-lek-og-laereprogram-for-barn-3-6-ar/ ? Vet ikke hvordan det er, prøvde å få tak i det når vi skulle ha valp, men da var det utsolgt for en stund... Men det er kanskje ikke bok?

Husker da Hunden Blå ble utviklet og gitt ut faktisk :) Det er vel først og fremst et spill om jeg husker rett. Tror målgruppen er for yngre barn enn mitt på 7, han trenger heller noe å strekke seg etter om du skjønner? Men et veldig godt tips og et jeg helt hadde glemt :) 

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hunden Blå tror jeg er litt mer sånn basic, ikke forstyrr hunden når den spiser eller sover, osv. Tror jeg har en her et sted.

Skulle til å kommentere det med Mazarino, men hører gjerne om utfallet. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Just now, simira said:

Hunden Blå tror jeg er litt mer sånn basic, ikke forstyrr hunden når den spiser eller sover, osv. Tror jeg har en her et sted.

Skulle til å kommentere det med Mazarino, men hører gjerne om utfallet. :)

Jeg lover å poste bilder om det er helt galemattias inni der :P 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Har hatt: Chivas, Asteriqz, Mio og Bonnie (ingen jeg har bestemt) Har nå: Keo, Lyn, Floss Keo var tilfeldig. Vi var på Kypros når jeg fikk beskjed at den ene ølfargede/gule ble min, på bordet sto en flaske Keo (cypriotisk øl). Så fikk det bli sånn! Han er i tillegg fra et K-kull med Meeko og Leeloo som søsken   Lyn var navngitt når jeg fikk henne. I min rase er det tradisjonelt bare brukt enstavelsesnavn, og de samme navnene går ofte igjen. Når jeg da produserte eget kull hengte jeg meg opp i at de skulle ha enstavelsesnavn, så Lyns datter Floss fikk da navnet sitt hentet fra baki stamtavla, et navn jeg lenge har likt - hun lever også opp til det   For fremtiden har jeg mange tanker, men til syvende og sist må jo hund og navn passe overens. Det blir flere bordere med enstavelsesnavn, har lyst på en Sif og en Moss en gang. Eneste jeg vet er at jeg som ‘pensjonist’ skal ha en blue roan cocker spaniel med navn Ofelia!
  • Har hatt Uno og Brownie. Det fineste navnet jeg vet på tibbe ihvertfall er Samdup (Sam til vanlig) som betyr "fullfillment of one´s wishes". 
  • Har hatt en Rocky. 
   Når vi hentet ham vurderte vi også Rambo. 

   Har noen potensielle navn på liste for nestemann, men må nesten se hvilket hun passer.  Akkurat nå er hun bare tiltenkt og sterkt ønsket så tiden vil vise når det måtte bli. 
   I nær omkrets akkurat nå har jeg en Scotty og Blekk. (Også kjent som blekkie/blackie, blekkulf, snottleif, scott, langbein, fjertleif, grisen osv   ) 
   Jeg driver med foto og kunne tenkt meg en hund hetende Iso, men det er en schäfer hannhund i mitt hode.  Og det har jeg ikke planer om.  
  • Mener det ligger en lignende (samme?) dokumentar på youtube. Fant den ikke igjen nå i farten.
  • Har nå: Jatzy Kommende: Rick/Rikk Har hatt: Yoshi, Misty og Geisha 
 • Nylig opprettede emner

×