Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva godtar/godtar du ikke i en hund?


QUEST
 Share

Recommended Posts

Dealbreaker: Hunder som ikke oppfører seg som Aiko. :aww: 

Neida! :D Jeg orker ikke lyd, og jeg vil ikke ha hunder som ikke er trygge og glade i mennesker. De må også være håndterbare, jeg orker ikke drama og dritt (og dette kommer fra en shibaeier). Jeg vil heller ikke ha hunder som er så idioter at de løper bort til andre for å banke dem opp. Jeg vil heller ikke ha et hundehold hvor hunder må holdes adskilt. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ting som gjør at jeg må tilrettelegge veldig er vel noe jeg ikke gidder mer. Hundene skal fungere i dagliglivet og tåle å bli med på det jeg driver med. Jeg har en hund nå som er lite miljøsterk, det går greit, men hadde hun vært mer nervøs tror jeg ikke at det hadde fungert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er mange ting som man tenker man ikke hadde orket med når man ser det på avstand. Men så sitter man plutselig der, med et hundehold som ikke ble helt slik man hadde forestilt seg. Det har jeg selv fått erfare, og da er det plutselig ikke så enkelt som å kvitte seg med hunden. Man blir jo glad i disse firbente familiemedlemmene da... . 

Jeg har fått en hund med mange "diller", og har måttet tilrettelegge mye for den. Å omplassere har aldri vært et alternativ. Men jeg ville aldri overtatt en slik hund jeg har fra noen andre. Til det hadde det vært for mange "dealbreakere" :icon_redface:  

Jeg kunne aldri kvittet meg med hunden min fordi den ikke ble slik jeg ideelt sett ville den skulle bli. Å skaffe seg en hund er 'for life' for meg. Den eneste grunnen til at jeg hadde kvittet meg med hunden min, var hvis den hadde bitt noen med overlegg. Det hadde vært dealbreakeren for meg.

  • Like 3
  • Thanks 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...