Gå til innhold
Hundesonen.no

Overbeskyttende hund.

Recommended Posts

Hei! 

Vår blandingshund (hannhund) på 2 år er bestevenn med en labradortispe på 3 år. De to har vokst opp sammen siden han var valp da det er søsteren min som eier tispen.

Vårt problem oppstår når de to møter hunder på tur/hundepark etc. Han blir ekstremt overbeskyttende med en gang noen andre hunder vil leke eller hilse på tispen. Han går alltid i mellom, knurrer, eller i verste fall glefser han etter den andre hunden. 

Denne atferden er noe vi ikke ønsker, og den har bare blitt verre. Vi er redd for at det skal oppstå en skikkelig slåsskamp dersom han skulle møte noen som ikke tolerer måten han oppfører seg på. 

Er det noen som har opplevd det samme? Har dere noen tips på hva vi kan gjøre? 

Takk for alle svar! 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei, Quest. Han er en blandingshund fra utlandet, så vi vet dessverre ikke hvilke raser han er blanding av. Han fungerer veldig godt med andre hunder generelt. Kun et problem når søsterens hund er involvert.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ta han i bånd hver gang han begynner å vise tegn til å være drittsekk. Skal han være løs må han oppføre seg :) prøv å slipp han igjen etter en liten stund og repeter om han kødder igjen. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Vet ikke hvor jeg skulle legge dette innlegget, men jeg prøver her. Hei! Jeg har en hund fra oppdrettet mitt som er satt ut på for. Jeg fikk hun hjem igår for å ta hun med på noen helseundersøkelser osv.  Vanligvis er hun en super trygg hund som ikke er redd for noe. Elsker mat, elsker kos. Nå er det første gang på 4 måneder vi ser og har hun igjen, og hun husket oss godt igjen. Forverten skulle bare la hun tisse før bilturen, men hunden dro seg mot bilen vår og ville inn for å bli med oss. Så forvert måtte dra hunden litt med seg til veikanten for å få hun til å gå på do. Når vi kom hjem, så viste hun vei til inngangsdøra vår uten bånd, og var veldig gira på å komme seg inn. Hun husket altså hjemveien også. Når vi nå får hun hjem, så er hun overvektig. Det er det første vi ser. Hun er en ball som ser sliten ut. Kjenner ikke ryggraden eller noe. Mye slankere og finere i kroppsformen når vi ga hun fra oss. Det andre vi merker er at hun er veldig nervøs. Hun tør ikke komme opp til oss, og holder seg litt borte. Hun blir fort skvetten, og skeptisk. Hun hadde også diaré på verandaen i dag tidlig.. Forvert virker som en oppegående og hyggelig dame, så jeg vil ikke bare annklage henne for noe. Men jeg blir jo veldig redd for hva som har skjedd med vår lekne, kosete og gale jente. At hun er så overvektig er jeg også veldig redd for..  hva ville dere gjort? 
  • Jeg tror kanskje fiber har noe med saken å gjøre og. Ulven spiser jo hud, hår og sener og, det gjør jo ikke hunden når den får V&H. Det var i hvert fall det jeg kom fram til da jeg undersøkte det for noen år siden  
  • Hva slags vinterdress har dere? Er så i tvil hva vi skal velge i år. 
  • Fikk invitasjon til Norrønas online outletsalg... Måtte visst plutselig ha primaloftvest og hverdagsregnjakke (Hjelper heldigvis litt på samvittigheten at det var henholdsvis 70 % og 60 % rabatt, da.)
  • Så vanvittig søt da!
 • Nylig opprettede emner

×