Gå til innhold
Hundesonen.no

Crufts 2018


Debbie
 Share

Recommended Posts

Bare lager en tråd så vi kan snakke om hva det skal være om årets Crufts.

Første dagen i dag, og jeg har koste meg med agility, noe annet av ymse underholdning- men godt at ikke alt skal være så proft.

Nå er det gruppenes sin tur- alltid like spennende..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 121
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I disse tider er det ikke rart man blir redd når noen stormer frem på den måten under et stort arrangement.  Synes refleksen til whippetdama var god, mannen kunne vært bevæpnet og begynt å plaffe ned

Men jøss da, problemet er da ikke at hundene synes den personen som kom løpende inn i ringen var så fryktelig skummel? Problemet er at noen kom løpende inn i BIS-ringen i hundre og helv*** bare minutt

En løpende mann, ja selvsagt. Men her var det en fyr som kom løpende uten at eierene visste HVA det dreide seg om. I disse tider tenker man fort mye rart. Og man blir REDD. Selvsagt merker hundene eie

Posted Images

Briardene ble dømt i dag, og jeg må si at dommeren hadde god smak :D 
Vinnerhundene hun satte opp er aldeles fantastisk flotte hunder.
BIR m CC ble den finfine CH Boondock's Our Ms R Steele, finskoppdrettet men bor i Tyskland. Hun har felles linjer bakover med Yasmine :)
BIM m CC ble BIR-hundens sønn, fra juniorklassen Ecco Mr C Steele de la Porte de Pantin. Han er også kjempelekker og bestod sin gjeteranleggstest i Frankrike da vi var der i fjor høst. 

Res CC for hannhundene har jeg ikke hørt om, mens res CC for tispene gikk til BIM-hundens søster :D Riktig storeslem for den familien med andre ord. 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er veldig begeistret for nuffen, rottisen, og boxeren. Og så sjarmerte GD meg, der den lå og vrikket seg rundt på gulvet, ikke lett å være tenåring på Crufts. Ja fikk både nuffe og boxeren.

Eieren ble litt overveldet gitt:) Så herlig å se noen bli så glade. 

 

Endret av Debbie
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I working group så likte jeg flere av hundene, de som ligger nærmest mitt hjertet så klart de polare; Alaska Malamute, Grønlandshund og Siberian Husky samt Canadian Eskimo Dog som ikke er FCI godkjent (pr idag ?) . 

Synes alle var fine representanter for rasen. Siberian'en var typisk engelsk og ligner mer på hva mange kaller brukslinjer (liker ikke begrepet), men den var ikke så gal. Ikke den peneste jeg har sett heller riktignok.   

Derimomt synes jeg Siberianen i Eukanuba Stakes Final (Champion Stakes) er smashing. Sett mye til ham tidligere da, og mora er en tidligere Junior Warrant Winner + Crufts Winner. Kanskje litt partisk der mao. 

Junior warrant Siberian Huskyen var tjah... not my cup of tea (selv om mange nok tror det pga at den er en såkalt showhusky). Skulle ønsket en del bedringer på den selv om hunden er ung. 

Nuffen falt jeg ikke noe spesielt for, hjelper ikke at den vant gruppa :P 

 

I pastoral så var det jo igjen de nordlige spisshundene som fanget min oppmerksomhet mest; Samojed og Buhund. Lapphunden var jeg ikke noe overvettes fan av utfra hva jeg så der og da.

Bordercollien som vant gruppa så jo ut som en pen hund, men ikke slik jeg er vant til å se en BC så litt "fremmed" for meg, og hvor god BC den var skal jeg overhodet ikke uttale meg om. 

Alt i alt synes jeg ingen av hundene fra gruppefinalene i dag var virkelig wow. Var ingen som fanget blikket mitt ekstra mye.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Snøfrost skrev:

Bordercollien som vant gruppa så jo ut som en pen hund, men ikke slik jeg er vant til å se en BC så litt "fremmed" for meg, og hvor god BC den var skal jeg overhodet ikke uttale meg om. 

Den er importert fra Australia med så ‘rent’ australsk showblod som mulig (alle fem første ledd er iallefall champions), så det er ikke så merkelig :lol: 

Kjenner at dette er veldig fjernt fra rasen jeg har i hus :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, maysofie skrev:

Er den engelske boxeren noe forskjellig fra våre? Syntes den så så virkelig tung ut i hodet?

Reagerte også veldig på hodet, men kroppen var utrolig lekker:)

Var ikke buhunden veldig stor?

BC var veldig fremmed.

Kos dere i dag, jeg skal jobbe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

av utstilling viser de kun gruppefinalene.

Var kjempegøy med whippten synes den fortjente å vinne- lekker.

Gleder meg til imorra. Ser at jeg går glipp av ag pga jobb, men alt legges jo ut på Youtube etterhvert- så kan jo se det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Hei! Jeg sitter og vurderer råfôring til hunden min da han ikke er fryktelig interessert i tørrfôret sitt. Får også inntrykk av at det er billigere med råfôr i lengden. Dette er noe jeg ønsker å begynne med når han skal over på voksenfôr, men jeg vil regne litt på det først 🤭 Matte er ikke mitt beste fag, så jeg håper noen kan se på regnestykket mitt og se om jeg er helt på bærtur? 😅 Valpen er nå 5 mnd og 12kg, og får p.d.d dette: 160g BritCare Puppy Grain-Free Salmon (80g frokost + 80g lunsj) + 4 SMAAK kjøttboller (ca. 100g) til middag. Dette fungerer veldig bra så langt og han har lagt på seg fint fra han kom hjem til meg. Veterinær er også veldig fornøyd med holdet hans. I følge rasestandard skal voksenvekt være maks 18kg, så jeg tar utgangspunkt i det. Ved voksenalder ville han da fått 170g tørrfor fordelt på frokost og lunsj + 100g SMAAK. Jeg kjøper 12kg sekk til 969kr sekken. 170g daglig i en uke er da ca. 1190g, ganger det med 52 uker og får da ca. 62kg fôr i året. Det er omtrent 6 sekker i året, altså 5814kr. Legger jeg da til prisen for SMAAK kjøttboller så er det 100g daglig, 700g i uka og 36,5kg i året. 36,5x80kr er 2920kr i året, totalsum på 8734kr årlig for fôr. Vomprisen i nærbutikken er som følger: 29,- stk 10 for 219,- 20 for 419,- 3x6kg for 280,- Med utgangspunkt i 18kg voksenvekt skal han da ha 360g i døgnet, ca. 2,5kg i uka eller 131kg i året. Ca. 7598kr i året da, hvis jeg kjøper 1 og 1 pølse, 5738kr hvis jeg kjøper 10 eller 5488,9kr hvis jeg kjøper 20. Jeg kan også få 3x6kg for 280kr, det gjør det jo enda billigere. 18kgx8 = 144kg, 280x8 = 2240kr Er jeg helt på villspor her? 🤪
    • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
    • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
    • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
    • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...