Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå mars


QUEST
 Share

Recommended Posts

1 time siden, Symra&Pippin skrev:

Jeg så en kråke som satt og rista på en juiceboks utenfor vinduet mitt. Nå har jeg kasta ut et gammelt rundstykke og venter på at han skal bli overbevist om at det ikke var et luretriks fra min side. Håper han snart forstår at jeg ikke planlegger kråke til middag.

Jeg og samboer ga en kråkeflokk litt av godbitene til hundene en dag før jul når det var skikkelig kaldt. Det samme gjorde vi dagen etter. Nå når vi går i området her og de ser oss, så har vi 15-20 kråker rundt oss tvert :lol: Det er smarte dyr altså. De flyr rett foran fjeset vårt og lander foran hundene for å stoppe oss, så de kan få godbiter! Lille kråkeflokken vår :heart: Og vi har hunder som overhodet ikke ser på de som middag, så det er veldig harmonisk det hele! 

Føler oss ikke kjempesmart da, går langs elva med en flokk kråker flokkende rundt oss og hundene :lol: 

  • Like 9
  • Haha 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 1.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Sliiiten.  Men nå har jammen lille Fettergutt blitt godkjent lavinehund, og er nå godkjent redningshund både sommer og vinter. Fineste lillegutt.   Ellers så må jeg innrømme at jeg gleder meg lit

Fineste snilleste Casper er 10 år i dag! ? ??

Vi klarte det:) Herregud det er vilt hvor sliten man blir av å ikke gjøre noenting.

Posted Images

20 minutter siden, Teserere skrev:

Er helt forelsket i valpene :wub:

Kevin :heart: 

Kennel Fastback sitt bilde.

 

Poppy :wub:

Kennel Fastback sitt bilde.

 

Dakota :ahappy:

Therese F-w sitt bilde.

 

Så fine! :wub:

 

 

..ligger jeg og slenger på sofaen, alle andre sover.  Zeroh med appelsin og golden berry smakte yes-is, så jeg kjøper nok ikke den igjen. Går an å drikke opp flaska jeg har kjøpt, da. Er litt tomt og stille her med "bare" fire valper, men veldig godt å stresse ned litt. Har pådratt meg øresus, tror den hører sammen med spenningshodepinen jeg har hatt siste uka, håper ihvertfall det og at det går over når ting roer seg her. Føles som om jeg har en tørketrommel i hodet og er nitti år, går rundt og sier hæææ hele tida. 

Snart kommer en venninne på besøk, vi skal spise pizza og snop og se på den nye versjonen av IT, det blir stas. Må laste ned undertekster da, så jeg hører noe mer enn bare graut.  :lol: 

  • Thanks 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Wachita skrev:

Ja. Kjøpte 21.02, registrert mottatt 05.03 står det. 

Edit: Røntgen ble tatt 22.02. 

Ser ut som om vet'n din var sen med å sende inn. De blir fortløpende registrert inn når de blir mottatt, jeg har opplevd å bli registrert inn dagen etter røntgen... Også har jeg opplevd veterinær som "samler opp" før sender inn og tar betraktelig lenger tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Perfect Image said:

Ser ut som om vet'n din var sen med å sende inn. De blir fortløpende registrert inn når de blir mottatt, jeg har opplevd å bli registrert inn dagen etter røntgen... Også har jeg opplevd veterinær som "samler opp" før sender inn og tar betraktelig lenger tid.

baah. Var redd for det. Vo tok 5 hunder samtidig da, så teit om han ventet :P 
Tror du det er håp å få svar til uken? Siden nkk fikk papirene i går? :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Perfect Image said:

Jepp. Til og med håp denne uken :P Er bare å vente å se men du får nok resultatene snart da :)

Takk! Super utålmodig sjel :P Så håper det kommer snart :D Syns vi ventet lenge nok med å ta røntgen, så når vi først gjorde det vil jeg jo helst a svar samme dag :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk nettopp en smoothiemaskin av Sara. Nå har jeg laget smoothie av banan, frosne jordbær og vaniljeyoghurt. Good! 

Blir nesten litt bekymret når Symra ligger og sover i stedet for å mase om tur. Det er mase-om-tur-tid! Kanskje naturlig å være litt slaff rett etter løpetid? Vi gleder oss veldig til varmere vær og bare veier, da skal to gamle damer være mye mer ute og i bevegelse! Hilsen fra sofakroken. (Men nå går vi ut snart).

Endret av Symra&Pippin
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I morgen skal jeg til veterinæren med Felixen for en oppfølging av prostataproblemene hans. Litt spent på den altså..

Skoj har fått være med på tur sammen med en fremmed hund i dag og trent passering på hele to hunder :P Den siste vet jeg ikke om han fikk med seg engang, han er så glad i mat at det sikkert kan gå av ei bombe uten at han merker det. Kjekt! 

Nå soves det på alle kanter, endelig, og jeg stresser oppi hodet mitt med alt jeg burde rekke før vi får helgebesøk fra torsdag av. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, maysofie said:

Det var da som filla, Sandefjord-utstillingen avlyses. Hadde jo tenkt å gå dobbelstevne i LP med Lyn, som reservedebut om vi ikke kommer oss til start i mai...

Den i juni?
Hadde tenkt å melde på valp der. Hm...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutes ago, maysofie said:

Ja, blir visst bare rallylydighet den helga - iom. at klubben skal arrangere NM ved NKK Østlandet helga før...

Forståelig, men æsj fra min side :P 
Jaja, får se om vi finner noe annet å stille valpedyret på før hun vokser ut av valpeklassene

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neida, lille schäferen er ikke bortskjemt. En ting er i alle fall helt sikkert: han ligger definitivt ikke i sengen under dynen med favorittbamsene sine. Garantert ikke.

 

 

25790565997_6593fd0928_b.jpg

:whistle::icon_redface: 

Endret av Artemis
  • Like 12
  • Thanks 1
  • Haha 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fått bilsele til bikkjeguri i dag. Samboer skal ha i sin bil, siden han ikke har plass til bur. Sånn er det når man må ha kul og tøff sportsbil...bestilte den som ble best i test hos naf, så satser på at den er grei.:D tipper hun blir fornøyd med å få sitte i setet og se ut, enn det knøttlille hamsterburet han hadde i baksetet...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...