Gå til innhold
Hundesonen.no

Godbiter til liten hund


Snoffe
 Share

Recommended Posts

On 1/26/2018 at 8:35 PM, Sprettballen said:

Jeg har kjøpt disse! Falt i god smak hos dyra her. De er delt opp i veldig små terninger :)

https://www.hooks.no/hund-katt/sove-matplass/tyggebein-godis/hundegodis/hundegodis-chicken-cube-fourfriends-1

Seconded! Har en liten hund som trener hver dag, så da går det mye godbiter, men i små porsjoner. Disse kommer i svære pakker på bortimot en halvkilo, og er av samme typen som eks Woolf (som vi også bruker mye av forsåvidt...) bare mye mindre, og langt mer økonomisk. Typisk går jeg med en hånd i lomma og deler opp disse med fingrene mens vi holder på, fungerer som bare juling. De kommer vel i duck, lamb og kylling, ganske skånsomme mot magen etter min erfaring.

On 1/27/2018 at 1:21 PM, Lemen said:

Jeg bruker mini cubes fra Anipuro https://www.hundsomhobby.no/beef-mini-cubes.html De er bittesmå, men kan likevel deles med fingrene i enda mindre biter og smaker digg i følge Knerten. De best er de med biffkjøtt. :)

Disse er også helt geniale. Bittebittesmå godbiter med masse smak og en pose som varer mye lenger enn tilsvarende med større biter. Er heller ikke så smulete og tørre som enkelte andre små godbiter, som alltid er et pluss hvis du er som meg og har all godisen i lommer her og der... :whistle: Min likte pork! 

Kan også anbefale Brit Training S, veldig små og budsjettvennlige, men min går lei disse greit fort i forhold til de nevnt over. Nature's Menu er også en favoritt, men vi pleier å kjøpe kattevarianten, akkurat samme bare mindre biter for mindre søl (selv om de fortsatt burde deles) og litt mer spennende smaker. Kan også anbefale å kjøpe typisk "snacksstenger" og klippe opp i små biter, ofte mye smak i sånne, det tar jo litt lenger tid enn å bare tømme en pose i lomma, men der er jo gjerne volumene på pakkene større... :) Har brukt Dr Clauder sine tyggesnacks til dette, de kommer i svære poser!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...