Gå til innhold
Hundesonen.no

Frykter for hva som hender med stjålne kjæledyr


QUEST
 Share

Recommended Posts

Jeg finner det lite sannsynlig at "omreisende europeiske hundetyver" kommer til Norge for å stjele hunder til dog fights.

Av flere grunner.

Hvorfor skulle de ta seg bryet med å komme til Norge for å stjele hunder, når det i noen andre europeiske land, og muligens i "tyvenes" land, finnes mange hjemløse hunder, "sitter tjoret til et tre og venter på eieren" hunder, pluss overfylte shelters som ikke har kapasitet til å ta seg av dyra og adopterer villig i øst og vest og uten å stille mange spørsmål.

De fleste av rasene som blir ansett for å egne seg til fight er forbudt i Norge og er mye lettere å finne i andre land.

Hvis det er snakk om å stjele hunder med det formål at de skal bli brukt som bait for å trene fight hunder, så er det ikke noe organiserte dog fights miljøer gjør - da måtte det være noen som ikke vet hva de driver med. Organiserte dog fights trenere bruker ikke bait fordi det å angripe en svakere motstander ikke har noe for seg i treninga. Fight dogs blir dessverre trenet til kamper på en mer grusom måte, såkalt rolling: ved å regelmessig bli plassert i en livstruende situasjon, overfor en sterkere og "erfaren" motstander i strengt overvåket treningskamper, der de ikke har noe valg enn å forsvare seg, og der kampen blir avbrutt før de får skade hverandre skikkelig. En slik conditioning skal føre til å kick inn "gameness" i hunden, for det er dette som er mest ønsket. Ikke aggresjon i seg selv eller villighet til å starte en kamp eller til å drepe, men gameness som er å holde på fighten lengst mulig, tross i smerte, sår og død.

Ble dårlig mens jeg skrev dette.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...