Gå til innhold
Hundesonen.no

Grønnsaker/fiber til hund som har hatt IL

Recommended Posts

Lundehunden min på 11 år går på Vom og Hundemat Digestive, men hun virker sulten nærmest døgnet rundt og sliter i tillegg med hard mage, så jeg lurer på om jeg skal tørre å teste litt grønnsaker på henne.  Tror det hadde vært bra med litt mer fiber! Hun hadde IL/"lundehundsyndrom" for noen år siden, så jeg er ganske skeptisk til å eksperimentere med kostholdet hennes.. finnes det noen grønnsaker som er ekstra snille mot magen til hunder? Hun har ikke fått annet enn V&H de siste 4-5 årene...

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gulrøtter er vel generelt sett ganske snilt, det kommer ut "ferdig raspa" og helt ufordøyd når det gis i rå tilstand. :)

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive  • Nye innlegg

    • Denne tråden er noen år gammel. Er hunderasen fortsatt den samme utfra kun utseende? Bare morro å se om det er forandringer med årene 
    • Vi koser oss fortsatt. 38 uker idag egentlig og på torsdag var hun 3,19 kilo og ca 49-50 cm lang (ikke helt villig til måling). Så antar vi kommer opp på en ganske gjennomsnittlig vekt og lengde for nyfødt baby på termindatoen, blir spennende å måle/veie.  Siden tirsdag 3/7 (35+4 i gestasjon) har hun utelukkende ammet. Utenom en flaske daglig med pittelitt melk for å få gitt vitaminene så fullammes hun. Det turte jeg aldri å drømme om i starten av mai. Helt utrolig hvor rask den frøkna er i utvikling. Noe treg vektoppgang første dagene, men ved siste veiing viste vekten + 260 gram på 9 dager som virkelig er innafor. Så alle rundt er veldig fornøyde.  Fortsatt en del kontroller og sykehusbesøk på henne, men sånn blir det bare første året. Vi er evig takknemlig for hvor godt det har gått med henne sett situasjonen. Kunne ikke fått en friskere og finere jente. Langt ifra hvordan vi trodde veien ville bli når jeg havnet i fødsel. 
    • Vi skal kjøre strekning Kvæfjord/Harstad - Oslo og har barn (2x11 år), hunder og telt med. Vi har planlagt lite, men det er bestemt at vi skal kjøre kystriksveien og skal hovedsakelig sove i telt, men om det passer og vi får lyst kan det bli noen netter i hytte også. Har noen forlag på fine steder å stoppe? Det være seg et fint sted å slå opp et telt, et naturlandskap, hyggelig camping, eller en spennende/interessant severdighet eller annet?Vi vurderer kjøre første strekke via Lofoten og ferge til Bodø eller over Hammarøya. Vi starter turen i morgen og når vi er fremme er høyst usikkert, men senest om to uker for da er ferien min over.  Noen forslag?
    • Denne tråden er noen år siden. Ble hunderasen sånn som du trodde den gangen?  Bare morro med tilbakeblikk 
  • Nylig opprettede emner

×