Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, januar


Symra&Pippin
 Share

Recommended Posts

18 minutter siden, 2ne skrev:

Sammenligner du plutteplutten min med tarantellaer? :o:lol: Hun er vel ikke så innmari mye større, selv om hun har færre bein og øyne :P 

Syntes @Siri sin beskrivelse passet helt perfekt til en liten puddel :aww: tarantella og apekatt er ihvertfall det jeg føler passer best hos mitt lille illsinte lemmen :aww:

 

Ingen av oss sto opp på rett for i dag for å si det sånn. Casper er dust i perioder og mener at dagen fint kan starte klokken 6 fordi han må tisse, enda han fikk tisse i 2 tiden om natten. Så løper han jo selvfølgelig rett inn i sengen for å sove etterpå. Men da er puddelen våknet, og driver å bjeffer som et sant lite ******* :aww: vurderer nesten å levere han fra meg på grunn av all lyden han lager :aww: neida, joda, neida :aww:

I dag var det vist ikke helt populært å bli børstet, så i dag har jeg vært dyremishandler i følge enkelte :P

Hønene er på nytt slipt ut i hundegården for å rydde alt jeg friste for leden dag. Endelig gjør de nytte for seg :lol:

 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.4k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hils på Silma, North Sheltie's Starlight Har vært en svipptur innom Harstad og hentet lillegull, og sjokkert hele familien, var kun gubben som visse jeg skulle ha valp Tantebarnet til Inya, og en

Jeg danset til krampa tok meg. Bokstavelig talt. Jeg har vondt i føttene, leggene truer med ny krampe etter en siste sluttspurt til Mambo Nr 5, jeg har hold i siden, og senebetennelsen i armene fikk k

Hils på Rhiannon❤

Posted Images

Akkurat nå, JeanetteH skrev:

Jeg derimot kan gjerne ha en schtøgg hund så lenge den funker til annet bruk og er mentalt skrudd sammen. men det er jo kjekt om de er pen også :P 

Det kunne forsåvidt jeg også det, hvis hunden f.eks var til omplassering og jeg likte  mentaliteten dens . Da kunne jeg glatt sett forbi eksteriøret ( med mindre det dreide seg om fysiske deformiteter) og overtatt hunden. Men da snakker vi jo om en 'ferdig pakke' så og si, greit hunden var ikke akkurat på topp 10 lista eksteriørt men den sjekket inn på de andre punktene. Kjøper jeg en valp derimot, kan jeg jo risikere å få en hund som ikke er hverken det ene eller  det andre, hvis jeg kjøpte en valp av en mindre ( eksteriørt) tiltalende rase..:P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går ble jeg akutt mye dårligere i lungene enn jeg har vært så langt i vinter, så gubben ville legge meg inn på sykehus. Jeg nekta. Orker ikke bruke nyttårsaften på sykehus og ligge der og bekymre meg for hundene. Så det ble oppstart med ennå flere medisiner istedet. Og en urolig natt for jeg fikk intense smerter bare gubben rørte litt på seg i senga. Oppi alt begynte lille frk Krølle som jeg var barnepasser for (siden herskerinnen er på overnatting hos venninne) å bjeffe og lage bråk kl 0530. Og hun gav seg ikke (bra innbruddsalarm....) så jeg forstod at noen stod vedvarende utenfor ytterdøre. Jepp - en rimelig påseila pode som hadde glemt husnøkkelen. Han tilbrakte de neste tre timene på badet... 
Medisinene ser ut til å virke men har sine bivirkninger (magesmerter og oppkast), så dagen har vært tilbrakt i senga frem til nå. Gubben har tura hundene. Nå prøver jeg bare å ikke kaste opp medisinene ennå en gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

Nå håper jeg virkelig du blir bedre @enna. Og egentlig holder jeg litt med gubben din. Du har gått såpass lenge nå at sykehus er kanskje det beste fremfor å trappe opp medisinbruken? Skjønt jeg er enig i at fyrverkeri med to valper ikke akkurat er det beste å forlate huset i. 

God bedring fortsatt. Nå MÅ du begynne å ta mer vare på deg selv! :hug: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

@enna God bedring. 

Hm til det med raser og hva en skal ha som neste hund.

 Jeg hadde bestemt meg for at neste måtte være en stor som kunne holde følge med Niri. Tja jeg har fått en liten sort av en rase med mye lyd og som ikke har lært at å tisse gjør vi ute. Den har i grunnen ikke lært noe men ser ut til å ta alt på strak labb. JA skivebom eller? HAn virker som mentalt sett å være av en type jeg liker og ja det andre kan endre seg når han får lov til å oppleve livet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idde tok hele nyttårsfeiringen med ro - fikk margbein litt før tolv og da ble både han og goldenen som vi var på besøk hos OPPTATT og hadde ikke tid til å sånne ting som raketter... :P Han reagerte ikke tidligere på kvelden heller, så godt å vite.

Ellers har jeg allerede nå oppdaget en feil jeg gjorde i 2017, avtale levering av bil på verksted når jeg har undervisning... typisk meg å se feil av dagene. Jaja, får ringe og rette det opp imorgen.

Høyrearmen har meninger om snømåking og hånda har nå dobbelt størrelse - jeg er skuffet over arbeidsmoralen dens. 

God bedring @enna

Og God nytt år til alle. La oss håpe at 2018 blir et bra år :) 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Første nyttårsaften med valp, og hun var ikke spesielt begeistra - tvert imot! ☹️

Det begynte med at vi skulle lufte sånn i 22-tiden. Da var det sef noen som skulle teste hva som smalt mest, og valpis ble helt fra seg. Hun vek ikke fra min side etterpå, roet seg ikke. Vi prøvde å være så normale som mulig, og satt oss alle 4 i sofaen og satte på en film ca 23.30 Valpen lå og skalv på fanget mitt og gjemte seg godt med snuta under et teppe. Jeg kosa og småprata med henne gjennom det verste. Synes det var ekstra ille i år,men antagelig var vel det fordi jeg var mer oppmerksom på det. Hun begynte å pese veldig på slutten, har aldri sett henne sånn. Vet jo ikke hva som er normalt heller, ettersom dette er vår første hund. 

Hun fikk litt vann fra hånden min oppi sofaen, og så roet hun seg. Fikk en liten lufting kl 01.15 og det gikk veldig fint. Etterpå sovnet hun som vanlig i buret ved siden av sengen min og sov til 07.30 Da fikk hun en liten tissetur før jeg tok henne i sengen. Hun pleier å legge seg til med en gang, men i dag var hun urolig. Tok nesten en time før hun roet seg og sovnet.

Hun har lite matlyst i dag også, måtte strø litt tørket lever over maten. Nå ser hun ut til å komme seg inn i normalt gjenge. Vi skal ta en skikkelig gåtur før det mørkner.

Har virkelig aldri tenkt på hvilken virkning fyrverkeri kan ha på dyr før jeg fikk eget, og nå er jeg veldig for arrangert fyrverkeri, gjerne med laser ??

 

Ellers - godt nytt år til alle, både to-og firbeinte ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt nytt år sonen:GrinBlue:Godt å høre at ingen har hatt kjempeproblemer. Her gikk det greit. Prima reagerte litt, men tror det var pga at jeg var så irrritert på naboen som hadde megafest:Crying: Men selv etter å ha ringt til polititet som aldri kom ble det slutt i sekstida i morres.. trøtt ja.

Tror Prima skal få en tur, og så blir det å slumre videre gjennom dagen.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fått ryddet litt, spist frokost og nå slapper vi av i sofaen.

Casper fikk seg en lang tur med svigermor og hennes venninne. Jeg og Melvin har trent på å sitte, ligge og stå :) prøvde å "løpe" litt i utstillingsbånd men den tok han ikke helt :P 

Det er veldig gøy å se hvor fort han tar ting, det liker jeg etter å ha hatt whippet som ikke ser poenget med noe annet en kos, tur og mat :lol: også tror jeg at jeg skal prøve å lære Melvin å stille seg selv, med Casper så har jeg ikke fått til det. Han mister helt kontroll på hvor han har beina sine når han skal stille opp :P han er flink til å la meg flytte på dem da :ahappy:

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Siri skrev:

Jeg tenker at jeg vil ha begge deler jeg: jeg må jo ha noe som tiltaler meg både eksteriørt og med egenskaper jeg liker :D Og det har jeg jo funnet :D 

Sånn tenker jeg også. En pekingeser kunne for eksempel hatt alle de gode egenskapene som var mulig uten at den kom i hus her. :lol:

Vi sto opp sent i dag vi også, det skal bli gøy å ligge og vri seg og prøve å sove klokka fem i natt. (Men egentlig har jeg erfart at om jeg får bare et par timer søvn så går det helt greit, fram til dagsrevytid). Sara kommer snart, før det tenkte jeg faktisk å vaske badet, så langt kom jeg nemlig ikke med julerengjøringa.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Mona skrev:

Godt nytt år:sorcerer: (og hei alle sammen :)).

For første gang på mange år fikk jeg ikke reist langt ut av byen på nyttårsaften. Det var helt vilt her rundt midnatt, aldri hørt så mye fyrverkeri før :o Hadde egentlig ordnet med Sileo siden hunden er så veldig lydredd, men etter å ha lest pakningsvedlegget et par ganger turte jeg faktisk ikke gi det. Heldigvis hadde jeg Xanor i bakhånd - det virket ikke så bra som jeg hadde håpet på, men med støtte fra meg, tildekkede vinduer og radioen på gikk det egentlig veldig greit. Fikk henne faktisk med ut for å tisse rett etter at det verste var overstått, det hadde jeg aldri trodd!

 

 

Hvorfor skeptisk til Sileo? Brukt det flere år uten problemer. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjempetrivelig kveld med @Siri og @2ne - hvor jeg lagde helstekt kalkun for første gang. Jeg kunne tenkt meg den hakket saftigere, men alt sklir ned med waldorfsalat. Jeg klarte å sovne på sofaen, selv om planen var å legge meg da gjestene dro. Jeg våknet i femtiden, krøp opp i senga, og sov til ett. Ikke helt planen, jeg skulle jo lære meg god og jevn døgnrytme i år...

Jaja, dagen i dag er jo litt unntakstilstand. Jeg har en to do-liste uansett, så jeg får begynne i en ende, når frokost er fortært og vedovnen braser.

Godt nytt år, til alle søte soniser! 

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Artemis

Jeg hadde noen personlige problemer der og da som gjorde at jeg innså at hundene mine fortjente bedre enn jeg klarte gi de der og da. I tillegg til at jeg hadde en manipulerende drittsekk til kjæreste. Så mopsene mine fikk nye hjem som kunne gi de hva de fortjente. 

 

Nå er det å starte fra scratch :) 

 

————————-

Hva folk mener om rasevalget mitt er revnende likegyldig. Jeg har ikke spurt om din mening, jeg har vist ett bilde av det som muligens er min fremtidige valp. :) dette er ikke spesifisert spesielt til en person. Vil dere diskutere shar pei avl så anbefaler jeg å opprette en tråd der det ryddig og oversiktlig kan diskuteres istedenfor å måtte rote seg gjennom AN. 

 

 

Godt nyttår folkens. ?

  • Like 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nu jäv..r! Nå har jeg hentet frem kalkunen og funnet en ganske enkel oppskrift på steking, så nå får vi se..:D Menne..når det gjelder steking, skal man bruke bare overvarme i ovnen eller både over og under varme? *noob*  :P

glemte å si at jeg ikke skal steke den med stuffing i, om det har noen betydning. 

@Siri, @SFX med flere.. :) @Pringlen

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt Nyttår Sonen!

Feiret en stille og rolig kveld med voksne sønner, gubbe og hunder.. Hundene koste seg med kalkunnakker, og vi tobeinte droppet for første gang å pynte oss, så her var det pysj og joggebukser... DEILIG :D

Så startet jeg året med å betale en regning med alt for mange nuller, men jeg er i det minste eier av en superduper laser- og om 2 uker satser jeg på at jeg er sertifisert laserterapeut i tillegg til hundemassør :bananas:
Da mangler det bare en jevn strøm av kunder, så jeg får betalt ned litt av 2017 moroa ;) Let the fun begin!

Ha en fortsatt finfin første mandag i 2018 

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Synnikken said:

@Artemis

Jeg hadde noen personlige problemer der og da som gjorde at jeg innså at hundene mine fortjente bedre enn jeg klarte gi de der og da. I tillegg til at jeg hadde en manipulerende drittsekk til kjæreste. Så mopsene mine fikk nye hjem som kunne gi de hva de fortjente. 

 

Nå er det å starte fra scratch :) 

Jeg var heller ikke klar over at du hadde omplassert mopsene. Håper du er på en bedre plass nå og at alt går kjempefint med den nye, selv om det er en rase jeg både er skeptisk til og ikke har allverden av kunnskap om. Håper du deler mye her så vi i alle fall kan lære mer de av oss som vil :) 

 

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

17 minutes ago, WelshenNemi said:

Hvorfor skeptisk til Sileo? Brukt det flere år uten problemer. 

Fordi jeg har en gammel hund, og jeg var usikker på hvor godt hun ville tåle deksmedetomidin. Det føltes bare tryggere å bruke Xanor, som jeg vet hun tåler. Hadde hunden vært noen år yngre hadde jeg nok ikke vært bekymret for Sileo (og jeg har sikkert vært alt for forsiktig som ikke brukte det i år). 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Mona skrev:

Fordi jeg har en gammel hund, og jeg var usikker på hvor godt hun ville tåle deksmedetomidin. Det føltes bare tryggere å bruke Xanor, som jeg vet hun tåler. Hadde hunden vært noen år yngre hadde jeg nok ikke vært bekymret for Sileo (og jeg har sikkert vært alt for forsiktig som ikke brukte det i år). 

Ah. Har ikke såå mye greie på det. Eneste bivirkningen min fikk var lysere tannkjøtt en liten stund, ellers ingenting. Men hun er 4.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, QUEST skrev:

Nu jäv..r! Nå har jeg hentet frem kalkunen og funnet en ganske enkel oppskrift på steking, så nå får vi se..:D Menne..når det gjelder steking, skal man bruke bare overvarme i ovnen eller både over og under varme? *noob*  :P

glemte å si at jeg ikke skal steke den med stuffing i, om det har noen betydning. 

@Siri, @SFX med flere.. :) 

Jeg er så heldig at jeg har en veldig gammel stekeovn hvor jeg bare kan velge grader, så jeg slipper slike hodepiner :-D

Akkurat nå ble jeg både glad og skuffet. I flere år har det vært snakk om å få til mestvinnendekåring i rallylydighet i raseklubben, siden vi har i LP og AG (og eksteriør). Jeg forsøkte å få fortgang på det da jeg satt i styret, men da hadde vi et forsinkende ledd. Jeg trakk meg fra styret november 16, og jeg har etter det mast på ulike ledd for å få vedtatt dette. Nå leser jeg endelig at vi skal kåre mestvinnende i RL, hurra! Men vi skal kåre for 2017, og jeg synes det er mer enn lovlig sent å informere om det nå. Jeg hadde prioritert konkurranser høyere om det var en mestvinnende å kjempe om. Glam har bare to tellende i år, og inntil tre teller, så han havner jo automatisk langt nede på lista. Dritsurt. Men, da fikk vi flere mål for 2018.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, WelshenNemi said:

Ah. Har ikke såå mye greie på det. Eneste bivirkningen min fikk var lysere tannkjøtt en liten stund, ellers ingenting. Men hun er 4.

Jeg har heller ikke greie på det, jeg bare følte for å være føre var siden hunden er såpass gammel? Sikkert unødvendig forsiktig...

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

27 minutter siden, QUEST skrev:

Nu jäv..r! Nå har jeg hentet frem kalkunen og funnet en ganske enkel oppskrift på steking, så nå får vi se..:D Menne..når det gjelder steking, skal man bruke bare overvarme i ovnen eller både over og under varme? *noob*  :P

glemte å si at jeg ikke skal steke den med stuffing i, om det har noen betydning. 

@Siri, @SFX med flere.. :) @Pringlen

Jeg synes over og undervarme er veldig greit. Gubben har dilla på bruk av damp, men det er fordi ovnsfunksjonene er viktigere for ham enn resultatet...

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...