Gå til innhold
Hundesonen.no

Biorion tabletter

Recommended Posts

Noen som har prøvd disse?

https://animail.no/aptus-biorion-tabletter-60-st.html?utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Aptus+Biorion+Tabletter+60+st

Tispa mi klør en del, og når hun klør blir pelsen hennes "hvit og matt" der hun klør seg. Jeg tipper altså hun er plaget med tørr hud. I tillegg er pelsen litt matt (puddelpels er jo aldri blank, men i forhold til hannhunden...)

Jeg har kjøpt fiskeolje i dag og snakket med en bekjent av meg som anbefalte disse tablettene (i tillegg til omega 3). Hun har vært hos veterinær, har ikke utøy eller noe sånt. Veterinæren sa at vi kunne prøve omega 3-tilskudd før vi evt. starter en enorm allergiutredning (noe jeg er glad for at hun ikke ville i gang med umiddelbart). Hun spiser v&h samt RC akkurat nå (men tørrfôret varierer litt, det er ikke mye de spiser av det uansett). V&h er jo bra, men veterinæren sa at akkurat som hos mennesker varierer det om hundene får tørr hud uansett... Derfor tilskudd...

Men altså... Biorion... Noen som har prøvd?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja jeg ga Biorion til hund med hudproblemer, den flasset melaktig flass, og Bioron hjalp ikke noe mot det. Ikke omega 3 olje heller for den saks skyld. Hunden hadde flere problemer, fikk ofte sopp i ørene og løs mage.  Var nok noe i fôret for etter noen år så ga jeg opp alt tørrfôr og alt av kjøpegobiter og hunden ble helt fin. Ikke noe matallergi unntatt kokte egg, og det var enkelt å unngå. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • OT, men åh! Så mye finere de er med bare litt mer snute og en anelse mer atletisk kropp 😍. Tenk om alle oppdrettere, i alle grupper, arbeidet som de der da?  (Har dessverre ingen gode forslag, så sniker meg stille ut igjen av tråden!) 
  •  

   Jaaaa, både åg? Jeg synes fremdeles alle rasene er pene hunder, men om de er på toppen av favoritter? njæ, kanskje ikke? 

   APBT og Amstaff er fremdeles på lista, jeg er veldig svak for atletiske bullehunder. <3 
   En pen doberman er fremdeles to die for. 
   Collie, både lang og korthår har krøpet opp på lista.  
   Jeg er generelt svak for hunder med hoder som dalmisen og beaglen. Har nok mye med Rocky å gjøre.  

   Jeg har også sansen for de fleste mynder, f.eks saluki synes jeg kan være meget pene! 
    
  • Kan anbefale Merete Stokkenes, starter nytt kurs 21.August.  Tidligere hundefører i politiet bl.a. Flink og oppegående dame! Trener positivt.  
   Du kan finne henne via Kursagenten eller Facebook. Tror kursene fylles opp rimelig kjapt, så lurt å ta kontakt snart.  

   Mye fokus på at valpene får hilse på hverandre og sosialiseres slik, og også at de får nok av pauser. Enkle kommandoer som Sitt, dekk, gå pent i bånd etc. 

   EDIT: Kan også anbefale Siddis, gikk der med min forrige hund for 10år siden. Veldig, veldig fin opplevelse!
  • Fransk bulldog? Kan i så fall anbefale å ta en kikk på hawbucks i Nederland. Jeg holder et øye med dem for min egen del for fremtiden.  
    

  • Det blir mer og mer aktuelt! Har vel anslått at jeg forhåpentligvis har fått solgt leiligheten i Volda og kjøpt meg noe her i Rogaland innen de neste 6 - 12 månedene!!! 
   Spørs på hvor kjapp papirmølla er så jeg kan få klarsignal fra bank til å kunne få lån, og deretter markedet, håper salget der oppe går fort! Krysser alt jeg har for at vedkommende jeg venter på nå er tilbake i midten av august og at det ikke drar ut lenger. 

   Rasen er fremdeles den samme.  
   Kjønn: Tispe. 
   Navn: Har et på lager som jeg er rimelig sikker på at jeg vil bruke, men må nesten se når valpen er i hus om det passer den. 
   Farge: Fremdeles veldig lyst på BM, men tiden får vise hva jeg ender opp med.  

   Rocky er jo dessverre ikke her lenger, og savnet etter hund er stort. Ei venninne skal antageligvis snart skaffe seg en staffe, og jeg tror jeg nesten gleder meg mer enn henne.  
 • Nylig opprettede emner

×