Gå til innhold
Hundesonen.no

Reklamer med hund i

Recommended Posts

Hei, det finnes mange reklamer med hund i, og i den forbindelse tenkte eg å lage en hyggelig tråd :-)

Har folk lyst å poste reklamene med hundene her, som dere kjenner til? Mange gode reklamer, med hunder som gjer mykje bra :-)

Eg sitt spesielt å tenke på en spesiell reklame av en grand danois og en kinesisk nakemhund som fekk kvalper, det var en artig reklame, men finner den ikkje nokon plass. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Audi hadde en riesenreklame for noen år siden, hver gang den kom på TV prøvde Freya å lete etter snuseren bak TV'n :P 

 

De hadde en oppfølger også

:P 

 • Like 6

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Det finnes selvfølgelig reklamefilmer med Puli i.
Feks denne som omhandler en hjemløs "mopdog "..
Og denne som viser puliens allsidige bruksområder..


Sent fra min SM-G955F via Tapatalk

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 22. desember 2017 at 9:46 PM, Meg skrev:

 

 

Broen til to av mine hunder :) ikke morsom men fin hund da :D

Vakker reklame !:wub: Og det sier jeg som stort sett ikke kan fordra reklame! :ahappy: Synd hunden hadde halsbånd på seg, det ødela litt av eventyrstemningen . 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

enda en reklame, eller egentlig et bilprogram, men det er også VW- reklame. :) (Funfact: her er mora til ene hunden min med, onkelen hans løper i filmen jeg linka til over :) )

 

 

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • åååå. Frost x Akira sønn ♡
  • uke 29: 16/7 -  @Kristin_nord 17/7 18/7 19/7 20/7 21/7 22/7 uke 30: 23/7 24/7 25/7 26/7 27/7 28/7 29/7
  • @Malamuten og @Nimbus: Hei og takk for svar! Før jeg går i fra han får han alltid en god runde med tur samt hjernetrim i variert lengde og form. Fryst kong pleier å være en hit, men denne karen vil ikke en gang spise mat (det beste han vet: v&h) så prøvde med noe som varer kortere men som han blir lettere «opptatt» av. Nå har jeg fryst en kong til imorgen å satser på den ikke blir urørt:-)  Nei sånn sett ikke noe stort problem. Naboene er varslet om litt uling og imorgen jobber jeg 7-3 mens alle andre også er på jobb så det er jo praktisk. Ble egentlig mest bekymret fordi dette skjer ikke når jeg er hjemme (selv om han piper og stirrer mye ut vinduet) - tenkte derfor om det hadde noe med å være alene hjemme. Men siden han sover størsteparten av tiden og uler noen ganger i løpet av alene økten, så regner jeg med at det er relatert til løpetid - eller? Vil bare ikke føle at jeg er alene om den tanken dersom det finnes andre årsaker. Han er 2 år i August, så han er en versting på alle områder for tiden! 
  • Enig med @Malamuten - det høres løpetidsrelatert ut, og kanskje heller ikke som et altfor stort problem? Bittelitt uling, men først og fremst soving - da tenker jeg at han protesterer mer enn han stresser, ihvertfall. Tipper det går over av seg selv. Men, som Malamuten skriver kan du du teste ut å trimme før du drar, hvis du vil, du kan eventuelt også gi noe snacks som tar lengre tid å spise enn en dentastix (fryst kong, f.eks., gjemme noen godbiter og/eller strø frokosten rundt omkring - hvis du gir tørrfôr!). Hvis ikke ferien er over i morgen tidlig kan du prøve med noen halvdagsøkter før ferien er omme òg? Så slipper du å gå rett fra et par timer til 8-9, da får han en litt mykere overgang.
  • Vil tippe løpetid, evt hormoner som klusser litt om det er en ung voksen? Uansett høres det jo ikke problematisk ut så ikke noe å tenke på antagelig? Om noe så hadde jeg bare forsøkt med en god trimøkt før jeg forlot hunden(i håp om at den da sover istedet for å tenke så mye på andre ting) i feks en uke, bare for å forsøke å brytevanen/forhindre at det blir en uvane også fortsatt som før etterpå. 
 • Nylig opprettede emner

×