WetDog dekken

6 innlegg i emnet

Noen som har prøvd dekeknet fra WetDog? "Det absorberer hele 80% av fuktigheten i hundens pels i løpet av 10 minutter" står det - høres jo nesten for godt ut til å være sant? Hadde vært veldig fint å ha noe sånt til frøkna etter svømmetime, for hun hater virkelig å bli blåst tørr...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har sånn til eine elgbikkja. Kun brukt det ein gong, tørka då først det verste med håndkle før ho fikk dekkenet på seg. Det absorberte ein del, men ikkje så mykje som 80% trur eg. Vart så vått at det måtte takast av, og bikkja var fortsatt veldig våt etterpå, då spesielt underulla og heilt inn til skinnet, så føner måtte til uansett. 

Men det varierar nok frå pels til pels kor godt dekkenet funkar.

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Interessant! Ja at det skal fungere til en elghund ser jeg ikke helt for meg ;) Cavalieren min har ikke så mye (eller tykk) pels, og omtrent null underull. Så lenge hun er såpass tørr at jeg får henne med meg hjem uten at hun fryser ihjel i vinter er jeg godt fornøyd ;) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg sto mellom det og et skikkelig ulldekken fra Canelana (bruker det etter svømming som deg) og fant ut at et ulldekken var en bedre investering. Det holder jo på varmen selv om det blir vått, og jeg synes det fungerer veldig greit. 

3 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi bruker det på hundesenteret jeg jobber på etter at hunder er bada og stelt :) vi er veldig fornøyd med det, og det er en god del kunder som har kjøpt de gjennom oss etter å ha prøvd de. 

Ikke brukt de på egne hunder, men mine hunder dusjes aldri :P

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Har ett til valpis, hun er jo ganske korthåret liksom :P men slenger på når hun har vært i sjøen ol og skal i bil osv. Fornøyd med det, men er veeeldig dyrt. Bruker uansett ull i bilen på vinteren om de er fuktige. 

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Nye innlegg

  • Nei og nå forstår du sikkert hvorfor jeg ikke er så ivrig  på å 'framsnakke' rasen?  
  • Jeg er 24 og venter mitt andre barn med en som er 38(ja, 14 år eldre). Vi har det veldig fint til tross for aldersforskjellen, selv om det nok er mange som synes det ene og det andre  Så lenge hun ikke brukte sin politiske posisjon på en uriktig måte, så synes jeg ikke at vi andre trenger å bry oss så hardt med det. Det var tross alt frivillig for begge to 
  • Da er jeg med. Nei, summen er ikke bekreftet, men det er uansett ikke god presseskikk å betale slike summer. Det er påpekt i Vær varsom-plakaten med betalingsordninger som frister til å utgi personsensitiv informasjon. Jeg synes det er snodig av 26-åringen i det hele tatt gå ut med det, all den tid TSG ikke har sagt noe offentlig om ham eller saken. Men men..   Nå skal jeg imidlertid finne sengen!
  • Nettopp dette jeg mener med at det er lett å bli innhabil. Man ser det man ser og tolker det utifra det.  Mine kaniner har forøvrig tilgang til mat 24/7. Så de kommer ikke til meg fordi de sulterihjel om ikke, men klart, de får ikke kraftfor og snacks 24/7. Og endel av dem setter pris på oppmerksomhet og kos, andre er mer tilbaketrukne.   Yep, er ren egoisme at jeg avler og slakter kaniner. Det nekter jeg ikke for, på samme måte som det er egoistiske interesser at jeg har hunder, katter, hester og høns/ender, som @QUEST sier så burde jo ingen dyr holdes i fangenskap.  Men jeg lever ganske godt med den egoismen, og gjør mitt for at de skal ha det bra, jeg har slutta å selge kaniner til familier, for jeg er ikke fornøyd med måten 99% av de holdes. Da syns jeg de har det bedre hos meg, selv om de ender opp i frysern før eller siden.  Men selv om de ikke tilfører samfunnet noe i prinsipp, så gjør det at jeg, som har ganske dårlig råd, ikke trenger å kjøpe billigkylling fra gudeneveithvor for å få magert kjøtt i kosten, foreksempel. Så da er det en mindre forbruker som støtter den typen industri. Jeg tilbyr også skinn fra dyr som har blitt slaktet for mat, ikke for skinn, og bruker dermed "hele" dyret. Et definitivt bedre alternativ enn kaninskinn fra kina til 50kr stk... Tør ikke tenke på hvordan de kaninene har det... 
  • Jeg har og hatt venninner med daddyissues, så jeg er litt usikker på hvorfor du føler behov for å forklare meg at noen ganger faller småjenter for dobbelt så gamle menn?  Det er fortsatt snakk om en voksen på 36 år, en ungdom på 17, og alkohol. Det er ikke greit, syns jeg. Og jeg legger ansvaret på den voksne, uavhengig av kjønn, fordi de burde VITE bedre. Enten det er å ikke drikke seg idiot full, eller å ikke ligge med tenåringer.  Hvordan forklarer dere dette i forhold til Giske, f.eks? *venter spent* 
 • Nylig opprettede emner