Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, desember


mokken
 Share

Recommended Posts

Fine filmen - det må jo være noe av det beste russland har produsert :lol: 

Her har det kommet litt snø, så da fikk vi til en tur i skogen. :ahappy: Bra det, for dette har virkelig vært en kjip uke med lite tur for Twist pga såpeglatte veier og drittvær. Satser på å ta det igjen i mellomjula :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg har vakt. Far ringte akkurat vaktnummeret. "E det dyrlækjaren? Eg har Rudolf her. Han e raud på nasen. Kva ska me gjera?"   Nei, det er ikke fars vanlige dialekt.  

Ah, endelig ferdig med pynting av juletre! Ble litt budsjettre i år. Er dyrt å flytte, bytte jobb etc., så da måtte jeg bruke det jeg hadde. Jeg synes at det ble verdens søteste juletre da, om jeg ska

Hils på lille *insert fint tispenavn som jeg ikke har kommet på enda*:    Det første hun gjorde da vi kom dit var å stemple meg med alle fire beina sine, og bite meg i haka.  

Posted Images

Stemoren min har dekt på julebordet med alternativ bordkort. :lol:

Screenshot_20171224-112815.thumb.png.2e225f1fe70fb38dac6833ec3007e1fa.png

Jeg har fått seks servietter, fordi jeg alltid griser så fælt. Samboeren er rørlegger og har fått "rørtang". Søster 1 har fått en vinkartong, fordi hun er veldig glad i vin. Søster 2 har fått en hundematskål fordi hun alltid har med hundene. Onkel har fått lekebiler fordi han er opptatt av bil, Pappa har fått øl fordi han elsker øl og stemor har røykpakke og en haug med lightere :lol:

  • Like 15
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, 2ne skrev:

Hun og broren kom heldigvis trygt frem til pappaen sin :ahappy: Hun var flink, hun sendte melding! :D 

Flink pike, det :D 

4 timer siden, 2ne skrev:

:lol: Trenger ikke å være fransk for å ikke være helt forbredt på det, altså, jeg har sklidd litt i dag jeg og :) 

Nei, det er vel sant... Jeg er glad jeg har piggsko, jeg :D 

1 minutt siden, Artemis skrev:

Akkurat nå:

38381138975_b385dab7d0_z.jpg

 ? God jul alle sammen! :ahappy:  Vi har tatt en skitur for å få litt mobildekning, og for å lage plass til pinnekjøttmiddagen. ?

Ååååååå.. jeg kunne heller tenkte meg å gjøre det der, enn det vi driver med her i heimen for tida :aww: God jul !!! 

Akkurat nå, Symra&Pippin skrev:

Menneskeshampo var det jeg skulle huske å kjøpe ja. Det glemte jeg. Så da ble det KW med sitronduft. "Etterlater en skinnende blank pels". Det blir bra i juleselskap.

:lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God jul alle sammen:ahappy:

Også sender jeg en klem til alle som trenger det i år:hug:

 

Akkurat nå sitter Melvin og jeg å ser på tre nøtter til askepott :)

Etter på skal vi gå ut å rengjøre hos hønene, og gi de litt god mat :) så blir det mer tv, før vi går en tur. Også skal ut til mamma å spise i kveld.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

God jul, alle sammen, og en klem til dere som skulle hatt det bedre <3 

Jeg har akkurat dyttet innpå altfor mye frokost, og er skikkelig nostalgisk. Jeg har nemlig fått mormorpølse! Mormor og morfar i Ålesund sendte i flere år pakke til oss i Østfold før jul med ekte sunnmørsmør, lokalt pinnekjøtt og mormors hjemmelagde fårepølse. Det var høytidsstemning da. De sluttet med det på et tidspunkt, og det er sikkert femten år siden jeg smakte mormorpølse. Men i år lagde mamma det, for første gang, og den smakte bedre enn jeg husket <3 Hellige julepålegget...

Etterpå skal jeg pynte ferdig treet. Jeg punkterte helt i går kveld, jeg var så sliten at jeg nesten glemte å legge pinnekjøttet i vann. Jeg synes ikke at jeg har stresset og størjet så mye heller, men jeg har heller ikke hatt noen tom fridag uten planer til å sove ut og lade batteriene denne uka.

Jaja, alt ordner seg til slutt. Jeg har kald julebrus i kjøleskapet, mamma fortalte at hun gjemte julestrømpe til meg da hun var her forrige uke, det er hvitt og fint ute, og det er jul i hjertet og heimen.

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

God jul alle sammen :ahappy: Gleder meg ekstra mye til julekvelden i år da jeg ble tante for første gang i november, og tantebarnet skal feire med oss i kveld :heart: 

En stor klem :hug: til de som trenger det. Jeg skulle ønske jeg kunne stelt i stand en stor julefeiring og samlet alle de som av forskjellige årsaker ikke gleder seg til denne dagen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, Rocket skrev:

 

:hug:Håper du klarer å kose deg litt i jula uansett!

Her er det meste klart. Skal snart lage årets walldorfsalat som skal være med til søster. Så skal Symra og jeg gå oss en fin liten tur. Gleder meg til å se inn vinduene på julepyntete hus i nabolaget, julaftenturen rundt Saksvik og Hundhammeren er også en del av tradisjonen. Etter det skal jeg bare bære gaver og salater ut i bilen, plukke opp Sara og så bærs det avgårde til julefeiring hos yndlingssøsteren min med familie.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har hønene fått det julefint, og julemat :ahappy: så da har de det supert til i morgen :)

Nå ser jeg reisen til julestjernen :ahappy:

Tenker meg på tur med gutta om noen timer når de fleste andre forhåpentligvis er ferdig med sånt :P skulle gjerne gått i skogen, men kjenner at jeg ikke orker å bære Melvin på armen så langt. Han hadde tålt selve skogsturer, men er det lange stykke på asfalt som ikke er helt for små valper. Så da blir det skogstur til neste år istedefor:aww:

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 hours ago, Snoffe said:

Håper jeg å :) Syntes foreløpig det er veldig hyggelig, og ikke kjennes det ut som tiltak å børste hver dag heller. Det lover jo godt, 6 uker ut i et forhåpentligvis 15 års langt forhold :aww::lol:

Hvis du børster hver dag, så er du jo veldig flink! :) 

6 hours ago, Snoffe said:

Det var jeg ikke klar over, men skal ha det i bakhodet at den pelsen kan slite mer på utstyret. Per nå har hun kjempe myk pels, men hun skal jo bytte pels etterhvert så den kan endre seg. Regner med hun byttet pels til voksenpels. Men samtidig så har pelsen hennes en litt annen struktur enn Melvin sin.

Ja, det er vel retriever-arven som gjør den tung å jobbe med, og det kan jo være at hun ikke har noe særlig retriever-pels. Greit å ha det i bakhodet allikevel :) 

6 hours ago, Snoffe said:

Jeg har store planer for hvordan Melvin skal ha sin sportsklipp :P spent på om jeg klarer å opprettholde det når den tid kommer eller om jeg gjør som datter barnet ditt å tar alt :P

Det er jo veldig lettvint med bollesveisen, men jeg syns ikke de er så fine i den klippen :P 

Det "morsomme" er at jeg egentlig ikke liker Ali i en T60, som hun har nå fordi vi hadde planer om valper og sånt :lol: Det liksom ikke helt henne å være kort på hodet. Rart, for jeg syns hun er supersøt, men det er liksom ikke helt henne allikevel :) Hun skal ha bustete topp med en strikk hun prøver å gni ut og ører hun har busta til fordi hun ikke vil ha strikker i de, men som hun må fordi hun tygger på ørepelsen når hun spiser. Veit ikke helt hvorfor jeg liker henne best i den klippen, den er jo upraktisk som f.. :lol: 

6 hours ago, Snoffe said:

Pelsen detter sammen på hodet bare man ser på dem, men rundt brystkassen der han har mest står den fint ut helt til natten kommer. Da blir den krusete igjen og litt flat. Men kan børste den greit opp igjen dag etterpå føler jeg.

haha.. Jeg kamma over Monster før hun sovna, og hun har bare sovet en times tid, allikevel driver pelsen og faller ned. Men hun har veldig fin og tynn pels :) 

6 hours ago, Snoffe said:

Så kjekt med første utstillingen til henne :D kan du få tatt et bilde av henne så jeg ser sånn ca. hvordan hun er klippet og sånn?

Klart det, det blir nok både før og etter bilder, nå er hun jo bare en hybelkanin :teehe: 

6 hours ago, Snoffe said:

Dette var første gang doodlen var inne hos oss, andre gang hun treffer meg og første gang hun traff Melvin. Så følte hun hadde litt lov til å ikke være så veldig flink og glemme seg litt :P

Ser for meg hvordan det kommer en kjempe av en belger med bein i alle retninger mot en liten monster :o tror jeg hadde dauer litt den første gangen :P men herlig at han er så hyggelig! 

Ja, det er noe med å huske at de store bare er små inni seg, selv om det ikke ser sånn ut. Men greit å være litt i situasjonen også, det skal jo ikke all verdens av voldsom lek til før noe ryker på de små, dessverre. 

6 hours ago, Snoffe said:

Har en bok jeg vil lese, men hodet er som vanlig ikke med. Så det få vente.

Sånn har jeg det om dagen og, skrekkelig irriterende! 

6 hours ago, Snoffe said:

Var så deilig i går kveld å ha litt spa for meg selv :ahappy: Dro fram alt av kropps og ansikts pleie, og jeg føler meg litt som et nytt menneske :ahappy: skulle ønske jeg gjorde det litt oftere.

Det er digg! :ahappy: 

5 hours ago, Mud said:

Ser ut som vi får en dvergpuddel (med eier) boende her noen dager i jula. 

Det kan bli...interessant...

Du kjenner reglene. Hvemhvoroghvorfor? :P 

2 hours ago, Line said:

Pappa maser fremdeles om å få melding han, sev om det er noen år siden jeg fylte førti :lol:

Mamma og. Jeg pleier ikke å huske å si fra at jeg er fremme :P 

1 hour ago, Siri said:

Flink pike, det :D 

Ja, hun er det :ahappy: 

1 hour ago, Siri said:

Nei, det er vel sant... Jeg er glad jeg har piggsko, jeg :D 

Det har ikke jeg :lol: 

1 hour ago, Siri said:

Ååååååå.. jeg kunne heller tenkte meg å gjøre det der, enn det vi driver med her i heimen for tida :aww: God jul !!! 

Ja, skjer det liksom ikke noe på den fronten? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk gå hjem 2 timer før fra jobb så nå må jeg sove litt på sofaen siden det blir en sen kveld, og jeg stod opp kl 6 i morges:lol: så er jeg kjempesulten, men det er bare 3 timer til julemiddag.. og jeg planlegger å være sulten sånn at jeg får plass til ekstra mye pinnekjøtt...:icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Kaisen skrev:

Fikk gå hjem 2 timer før fra jobb så nå må jeg sove litt på sofaen siden det blir en sen kveld, og jeg stod opp kl 6 i morges:lol: så er jeg kjempesulten, men det er bare 3 timer til julemiddag.. og jeg planlegger å være sulten sånn at jeg får plass til ekstra mye pinnekjøtt...:icon_redface:

Spis et par brødskiver ellers blir du dårlig...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, 2ne skrev:

Hvis du børster hver dag, så er du jo veldig flink! :) 

Ja, det er vel retriever-arven som gjør den tung å jobbe med, og det kan jo være at hun ikke har noe særlig retriever-pels. Greit å ha det i bakhodet allikevel :) 

Det er jo veldig lettvint med bollesveisen, men jeg syns ikke de er så fine i den klippen :P 

Det "morsomme" er at jeg egentlig ikke liker Ali i en T60, som hun har nå fordi vi hadde planer om valper og sånt :lol: Det liksom ikke helt henne å være kort på hodet. Rart, for jeg syns hun er supersøt, men det er liksom ikke helt henne allikevel :) Hun skal ha bustete topp med en strikk hun prøver å gni ut og ører hun har busta til fordi hun ikke vil ha strikker i de, men som hun må fordi hun tygger på ørepelsen når hun spiser. Veit ikke helt hvorfor jeg liker henne best i den klippen, den er jo upraktisk som f.. :lol: 

haha.. Jeg kamma over Monster før hun sovna, og hun har bare sovet en times tid, allikevel driver pelsen og faller ned. Men hun har veldig fin og tynn pels :) 

Klart det, det blir nok både før og etter bilder, nå er hun jo bare en hybelkanin :teehe: 

Ja, det er noe med å huske at de store bare er små inni seg, selv om det ikke ser sånn ut. Men greit å være litt i situasjonen også, det skal jo ikke all verdens av voldsom lek til før noe ryker på de små, dessverre. 

Sånn har jeg det om dagen og, skrekkelig irriterende! 

Det er digg! :ahappy: 

 

Føler det er riktig for meg å børste hver dag, og nå begynner det å bare bli hyggelig i tillegg :ahappy: 

Jeg liker godt når de har litt lange ører, langt nok hår på hodet sånn at man får i et strikk. Men verken ørene eller hodet må ha alt for langt hår. Halsen må ha litt hår også, og så liker jeg mot kroppen er litt lengre enn kort :P og en dusk på halen :lol:

Gubben gleder seg til å få barbere Melvin, har lovet at han skal få gjøre det når han kommer i flokealderen :P for å si det sånn så kommer han til å få boldspot eller munkesveis *grøsse*

Tror Melvin har mer struktur enn Monster :P hans pels er myk og deilig, men litt som fleece å ta på hvis det gir mening :P

Jippi :D gleder meg til bilde! Skal du stille hennes selv?

Ja, er lett å glemme at de er bare barnet selvom de er store. Jeg merker hvor glad jeg er for at både Casper og min mor sin hund er voksen nå når vi har fått Melvin. Gjør alt mye enklere, for voksne hunder får man snakket til :) begge to er forøvrig veldig flink med mini, jeg er helt overasket over hvor flink og snill de er. Blir litt morsomt å se hvordan de håndterer han når han bli hormontroll :lol:

Jeg hater når hodet føles ut som at det er fult av bomull. Og kroppen full i bly. Nei, håper 2018 byr på mindre sykdom for to og firbeinte!

 

-----------

Endelig spist frokost :) den besto av horn med ost og skinke, en kolakake, en berlinerkrans, en kansekake, after eight, quality street og engelsk konfekt. Til drikke så ble det en kopp med te og en julebrus (trønder julebrus). 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Kaisen skrev:

Noen som vet om søndagsbutikkene pleier å ha åpent på juledagene? Jeg skal på kveldsvakt i morgen og har glemt å kjøpe middag :( frister ikke så mye med skive til middag 1.juledag:lol:

Her er det kun Joker som er åpent i dag. Tror ingenting er åpent i morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 hour ago, Line said:

Ikke jeg heller. Da får jeg melding fra pappa som lurer på om jeg har kommet fram :lol: 

:lol: Det får jeg av mamma og, og jeg syns hun er masete :P 

1 hour ago, Snoffe said:

Føler det er riktig for meg å børste hver dag, og nå begynner det å bare bli hyggelig i tillegg :ahappy: 

:ahappy: 

1 hour ago, Snoffe said:

Jeg liker godt når de har litt lange ører, langt nok hår på hodet sånn at man får i et strikk. Men verken ørene eller hodet må ha alt for langt hår. Halsen må ha litt hår også, og så liker jeg mot kroppen er litt lengre enn kort :P og en dusk på halen :lol:

Gubben gleder seg til å få barbere Melvin, har lovet at han skal få gjøre det når han kommer i flokealderen :P for å si det sånn så kommer han til å få boldspot eller munkesveis *grøsse*

Leah ble seende sånn ut første gangen datterbarnet klipte henne ned selv: 

1622613_10152189444006327_1948927860_n.j

Det var med 15-skjær over hele kroppen, bortsett fra på hodet.. Lekkert! :lol: 

Hun var god å ta på da, jeg syns å huske at jeg trøsta meg med det :teehe: 

1 hour ago, Snoffe said:

Tror Melvin har mer struktur enn Monster :P hans pels er myk og deilig, men litt som fleece å ta på hvis det gir mening :P

Ja, det gjør det :ahappy: Ja, jeg tror Monster har veldig tynn og fin pels :) 

1 hour ago, Snoffe said:

Jippi :D gleder meg til bilde! Skal du stille hennes selv?

Nei, oppdretter vil stille henne, så da får hun lov til det ;) 

1 hour ago, Snoffe said:

Ja, er lett å glemme at de er bare barnet selvom de er store. Jeg merker hvor glad jeg er for at både Casper og min mor sin hund er voksen nå når vi har fått Melvin. Gjør alt mye enklere, for voksne hunder får man snakket til :) begge to er forøvrig veldig flink med mini, jeg er helt overasket over hvor flink og snill de er. Blir litt morsomt å se hvordan de håndterer han når han bli hormontroll :lol:

Ja, jeg syns og det var greit at de to litt større var voksne da jeg fikk toy. De to her har jo adoptert det lille Monsteret fullstendig, og kappes nesten litt om hvem som skal leke med henne :ahappy: 

1 hour ago, Snoffe said:

Jeg hater når hodet føles ut som at det er fult av bomull. Og kroppen full i bly. Nei, håper 2018 byr på mindre sykdom for to og firbeinte!

God bedring! :ahappy: 

--

AN så jeg lillebror komme til mamma og pappa, så da bør jeg vel kle på meg litt annet enn joggebukse og tusle inn med gaver og hunder :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
    • Har briard, hun nærmer seg 9 år nå men er sprek ennå. Kunne tenkt meg en briardvalp mens min nåværende er sprek og rask! Hun har så herlig personlighet at jeg vil hun skal være med å prege valpen. Har forsåvidt sett litt på andre raser også som border collie (har ei på 4,5 år nå) og toller, men synes briarden har så herlig personlighet! Nå ligger det ut lite informasjon om oppdrettere i landet så jeg lurte på om noen visste om noen oppdrettere og evt kunne sende meg en pm om man ikke vil legge ut her? Vet av cathrine i trondheim men de er bortlovet, ble for sen der. 😅 men noen må da vite av noen oppdrettere? Står lite på briard/picard hjemmesiden. Litt dårlig det. 😬
    • Hvis du skal bruke folk som "hjelp", så pass på at de holder avstand og ikke tar kontakt med hunden først. Jeg ville oppholdt meg i områder med en del folk (ikke tette mengder) hvor det er mulig å regulere avstanden, og belønne ro og kontakt. Det valpen først og fremst trenger å erfare er at han ikke trenger å forholde seg til folk om han ikke vil. Hvis du skal trene sammen med folk, still dere på avstand og hold en samtale. Belønn all interesse hunden viser for den andre personen, hos deg selv, slik at han må søke ut igjen mot dem for å få belønning. Om han faktisk viser interesse for å gå bort til dem, la ham gjøre det, og la de kaste godbiter til ham (ikke bøye seg over ham!). Du kan hjelpe ham å hilse på folk du vil han skal møte (besøk, familie, venner osv.) med target-trening evt., så fokuset er på targeten og ikke på dem. Vær tydelig når han ikke trenger å forholde seg til folk og belønn kontakt med deg. Det skal ikke være opp til ham å måtte ta valget.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...