Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, desember


mokken
 Share

Recommended Posts

Guest lijenta

Jeg har kort hår j å og før i tiden så bude det klippes før det hadde gått fire uker. Det hadde jeg ikke råd til men nå så vokser det seinere og kan gå et par måneder før jeg klipper håret og det er deilig

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg har vakt. Far ringte akkurat vaktnummeret. "E det dyrlækjaren? Eg har Rudolf her. Han e raud på nasen. Kva ska me gjera?"   Nei, det er ikke fars vanlige dialekt.  

Ah, endelig ferdig med pynting av juletre! Ble litt budsjettre i år. Er dyrt å flytte, bytte jobb etc., så da måtte jeg bruke det jeg hadde. Jeg synes at det ble verdens søteste juletre da, om jeg ska

Hils på lille *insert fint tispenavn som jeg ikke har kommet på enda*:    Det første hun gjorde da vi kom dit var å stemple meg med alle fire beina sine, og bite meg i haka.  

Posted Images

I går på jobb så måtte vi flytte ei svintung seng med pasient i ut fra veggen. Så måtte pasienten løftes opp i sengen. I dag murrer det i legg, korsrygg, ileosakralledd og mellom skulderbladene. Sistnevnte plass såpass at jeg mister pusten når jeg må nyse. Nysen stopper i farta kan man si. 

Hvem kom på den regelen at beboerne skulle ha sine egne senger. Og enda verre: hvem oppfant rammemadrasser? De skulle ikke vært lovlige til gamle, syke mennesker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

59 minutter siden, Siri skrev:

Når man har noe tilsvarende grisebust på hodet, så er det ikke sånn at man slipper til nabo'n om man vil se noen lunde sivilisert ut på håret :lol: Så jeg går ca hver andre måned. 

Er det dårlig pelskvalitet på linjene dine?

59 minutter siden, Siri skrev:

Jeg synes prisene hos frisøren har holdt seg overraskende lave i mange år, jeg... Da jeg brukte Adam&Eva i Oslo under studietiden, så betalte jeg over 1000 kr for klipp allerede da... og jeg er jo gammal som metusalem liksom :aww: Der jeg går nå betaler jeg 650 for vask, klipp og styling (inkludert massasjestol).

Hva koster det for bare massasjestol? 

Hjemme fra jobb og har fått fyr i vedovnen, middag i magen, og BH'en er av etter en hel dag med tosidig piercingforsøk. I kveld skal jeg forsøke å gjøre ferdig en julegave som skulle vært i posten om fredag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har aldri vært særlig ofte hos frisøren. Max 1 gang i året. Men nå når det er kort så blir det nok oftere, siden det vokser så fort. Er vel ca 2måneder siden jeg klippet meg nå, og jeg merker godt at det er på tide med klipp. Gubben var så snill å sponse meg, så da blir det klipp imorgen :D Håper jeg blir fornøyd. Litt ekstra skeptisk nå når det er kort, selv om jeg bare skal stusse litt.. Vil ha samme sveisen, men bare klippe litt på lengden. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

56 minutter siden, Lola Pagola skrev:

Over 1000? For bare klipp? Jeg har aldri betalt mer enn 5-700!

Mulig det var bare 800 for klipp, men rundt 1200 for klipp+striper eller farge... Det var jo en råhipp salong, vet du, og frisøren min hadde lange ventelister. Etter hvert var det så lange ventelister at man måtte bestille et år i forveien :lol: Han var forresten utrolig da, for han kjente igjen meg da jeg kom dit 5-6 år etter at jeg hadde slutta å gå der. Cato var en fin fyr, han :ahappy:

24 minutter siden, SFX skrev:

Er det dårlig pelskvalitet på linjene dine?

Nei, ekstremt bra faktisk... egentlig vedlikeholdsfritt om man bare lar det gro. Blir jo ikke en floke vet du, trenger ikke å kjøpe inn verken børster eller balsam. Men så var det det å skulle SE sivilisert ut da :aww: 

24 minutter siden, SFX skrev:

Hva koster det for bare massasjestol? 

Det er ikke et valg :P 

24 minutter siden, SFX skrev:

Hjemme fra jobb og har fått fyr i vedovnen, middag i magen, og BH'en er av etter en hel dag med tosidig piercingforsøk. I kveld skal jeg forsøke å gjøre ferdig en julegave som skulle vært i posten om fredag.

Jeg tenkte på deg i dag da jeg snirkla meg forbi der du jobber i ettermiddag etter shoppingen min :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det om å gjøre å ikke ha vært hos frisøren? 

Jeg har gjort begge deler. I en periode farga og klipte jeg selv, og i en periode gikk jeg jevnlig hos frisør. Tante - som er frisør og har egen salong - og jeg har hatt det veldig morsomt med fargevalg og barbering av mønster i nakken og sånt vi, det er nesten så jeg lurer litt på om hun skal få frie tøyler igjen. Det er enten det eller å barbere ned håret igjen, akkurat nå har datterbarnet klippet meg, men hun er en pyse, så det ble bare rart :P 

Jeg har ikke pleid å betale så mye, siden det er tante, liksom. Men jeg syns jo at det er verdt pengene når man har en god frisør og man får en sveis man trives med :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
3 timer siden, enna skrev:

Influensa. Helsevesenets gleder - høyrisiko for smitte til enhver tid. Ble slått rett ut i horisontalen i går, i natt lekte min egen kroppstermostat med jojjo og noen satt i hodet mitt og slo med hammer tror jeg. Bronkitt og kroppsklein. Litt bedre nå i ettermiddag. Glad jeg har tolmodige hunder som tåler noen rolige dager. 

Huff da! God bedring! Håper du kommer deg fort til hektene igjen :) 

Denne dagen har gått utrolig seint! Arbeidsdagen ble avsluttet med å bli skreket til av en gammal gubbe i telefonen, hvorpå jeg ikke klarte å la være å svare, og sa at jeg aksepterer ikke å bli brølt til på den måten så nå er det nok best å avslutte. Får håpe ettermiddagen blir bedre etter hvert. Adjø! 
Folk altså... 

Nå har jeg hodepine og har endelig tørket etter tur i tett yr. I morgen skal jeg til Stavanger i enda mer regn, og jeg håper bare at det ikke kommer vind i tillegg slik at jeg faktisk kommer meg hjem igjen. 
Og ellers kjenner jeg allerede at jeg begynner å bli nervøs for å si at jeg slutter på onsdag morgen. Det er jo ingen der som verken biter eller river huet av meg. Men jeg synes alltid at det er ubehagelig å ta opp slike negative ting, selv om det faktisk går helt fint :P 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er jeg ferdig med å sy alt som jeg skulle sy før jul. Mangler bare noe små puss på det så er jeg ferdig! Deilig :)

Glemte å kjøpe p-piller i dag *sukk* heldigvis ikke helt krise (bare nesten :aww: ), men hadde ikke så lyst å dra ut i morgen også :P

Har laget pølsefarse i dag, så i morgen blir det pølselaging. Farsen var vanvittig god, så håper de som skal få pølsene blir glad :)

 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

23 minutter siden, Artemis skrev:

Akkurat nå koker jeg lever. Skal lage godbiter til Fetter. Problemet er bare at jeg synes at det er så godt så jeg ender opp med å spise litt av det selv. :lol: Litt salt og pepper på. Mmmmhm! 

Du er litt rar, du :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er sunnmøring. Og syns frisør er overstadig dyrt ift hva jeg får igjen for penga. Mulig fordi hårpryden bare krøller seg som den vil uansett klipp. Så jeg klipper selv...siden alt bare krøller seg er det ingen som ser at det er skjevt klippet uansett. 

Forøvrig syns jeg ikke at tablettene Lita har fått av veterinær virker noe særlig. Hun er fremdeles amper og tåler ikke at de andre hundene i huset nærmer seg uten å bli stiv og gjøre seg klar for hugg. :hmm: Og en "hissig" dachs i kronisk angrepsmodus er ikke ingen spøk. Onsdag skal hun til røntgen av rygg og skuldre, og ultralyd av hjertet. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes ikke det er så dyrt med frisør om man klipper seg et par ganger i året. Men nå når jeg må holde det mer vedlike og klippe meg hver 6-7uke så blir det litt for dyrt å betale 6-800kr hver gang. Så jeg kommer nok til å gå til lærlinger fremover, til de som klipper litt billigere :) Som student har jeg ikke allverdens med penger å sette av til frisør, så da får jeg gjøre det beste utav det. Ikke den mest økonmiske klippen, men jeg trives veldig med kort hår, så det er verdt det :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sist jeg var hos frisøren så ble jeg skamklippet og frisøren glemte å vaske ut all hårfargen. Jeg skulle i bryllup en liten uke senere, og det var ikke mulig å rette opp i feilene som hadde blitt gjort. 

Etter det har jeg ikke turt å gå til frisøren igjen, så min søster har klippet meg. Jeg gidder rett og slett ikke å betale for å bli skamklipt :aww: ikke tørr jeg stole på at andre frisører klarer å klippe meg etter noe sånt, så da får frisør bare være frisør :aww:

En annen gang jeg var hos frisøren, det var seriøst den verste opplevelsen. Han tvang meg til å fikse brynene, enda jeg ikke ville også måtte jeg betale for det etterpå. Jeg skulle ha en klipp til en rimelig penge liksom, endte opp med å betale veldig mye mer enn hva jeg hadde blitt forespeilet. Ikke turte jeg å si i fra, hadde nok gjort det i dag. Men 18 år gammle meg turte ikke det. I tillegg var frisøren fryktelig ubehagelig, han gjorde ingen ting. Men han var bare veldig ekkel. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 hours ago, Siri said:

 

Jeg synes prisene hos frisøren har holdt seg overraskende lave i mange år, jeg... Da jeg brukte Adam&Eva i Oslo under studietiden, så betalte jeg over 1000 kr for klipp allerede da... og jeg er jo gammal som metusalem liksom :aww: Der jeg går nå betaler jeg 650 for vask, klipp og styling (inkl massasjestol) :D 

Synes 650,- er mye for en frisørtime også jeg... :sleep:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sitter og prøver å få ned et knekkebrød mens klumpen i halsen gjør det nærmest umulig. 

Nå er den håpløse avgjørelsen tatt. I morgen er dagen jeg må ta farvel med min aller beste venn og elskede gull :icon_cry:

Han skal få være hjemme og han skal tilbake hit. Jeg vet innerst inne at det er det riktige da dagene med kortison var et matstress uten sidestykke som bare gjorde at han lå og peip og dagene uten er for tunge å bære for en liten tollergutt :icon_cry:

Hvordan i alle dager skal jeg komme meg gjennom dagen i morgen? Jeg er så redd for at jeg har tatt feil valg ? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Midas said:

Sitter og prøver å få ned et knekkebrød mens klumpen i halsen gjør det nærmest umulig. 

Nå er den håpløse avgjørelsen tatt. I morgen er dagen jeg må ta farvel med min aller beste venn og elskede gull :icon_cry:

Han skal få være hjemme og han skal tilbake hit. Jeg vet innerst inne at det er det riktige da dagene med kortison var et matstress uten sidestykke som bare gjorde at han lå og peip og dagene uten er for tunge å bære for en liten tollergutt :icon_cry:

Hvordan i alle dager skal jeg komme meg gjennom dagen i morgen? Jeg er så redd for at jeg har tatt feil valg ? 

:hug:Du har fokus på hva som er best for han. Hold på det. Klem. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Siri skrev:

Mulig det var bare 800 for klipp, men rundt 1200 for klipp+striper eller farge... Det var jo en råhipp salong, vet du, og frisøren min hadde lange ventelister. Etter hvert var det så lange ventelister at man måtte bestille et år i forveien :lol: Han var forresten utrolig da, for han kjente igjen meg da jeg kom dit 5-6 år etter at jeg hadde slutta å gå der. Cato var en fin fyr, han :ahappy:

Jøss, skulle tro han het Jan Thomas!

1 time siden, Siri skrev:

Nei, ekstremt bra faktisk... egentlig vedlikeholdsfritt om man bare lar det gro. Blir jo ikke en floke vet du, trenger ikke å kjøpe inn verken børster eller balsam. Men så var det det å skulle SE sivilisert ut da :aww: 

Så litt som en kromfohrländer?

1 time siden, Siri skrev:

Det er ikke et valg :P 

Hvorfor yter ingen service lenger? 

1 time siden, Siri skrev:

Jeg tenkte på deg i dag da jeg snirkla meg forbi der du jobber i ettermiddag etter shoppingen min :ahappy:

Åh, du må si fra neste gang du er forbi, kanskje vi kan møtes så jeg kan få den bøtta?

Akkurat nå, Midas skrev:

Sitter og prøver å få ned et knekkebrød mens klumpen i halsen gjør det nærmest umulig. 

Nå er den håpløse avgjørelsen tatt. I morgen er dagen jeg må ta farvel med min aller beste venn og elskede gull :icon_cry:

Han skal få være hjemme og han skal tilbake hit. Jeg vet innerst inne at det er det riktige da dagene med kortison var et matstress uten sidestykke som bare gjorde at han lå og peip og dagene uten er for tunge å bære for en liten tollergutt :icon_cry:

Hvordan i alle dager skal jeg komme meg gjennom dagen i morgen? Jeg er så redd for at jeg har tatt feil valg ? 

:console:

Jeg har blitt lurt av Pinterest igjen, det sto at dette konditorprosjektet skulle være enkelt. Hvorfor ser ikke det jeg lager ut som på bildet da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 minutter siden, Midas skrev:

Nå er den håpløse avgjørelsen tatt. I morgen er dagen jeg må ta farvel med min aller beste venn og elskede gull :icon_cry:

:console:

Akkurat nå, SFX skrev:

Jøss, skulle tro han het Jan Thomas!

Han var nok i samme liga i hvert fall :ahappy: 

Akkurat nå, SFX skrev:

Så litt som en kromfohrländer?

Ja, litt sånn tror jeg :lol: 

Akkurat nå, SFX skrev:

Hvorfor yter ingen service lenger? 

Det ER service... men det er forbeholdt de som betaler for å klippe seg :P 

Akkurat nå, SFX skrev:

Åh, du må si fra neste gang du er forbi, kanskje vi kan møtes så jeg kan få den bøtta?

Skitt... det glemte jeg jo helt!!! Kanskje jeg like gjerne skal stappe den bøtta i bilen, for her står den jo bare i gangen og tar opp plass. Nå ble det jo enda trangere etter å ha hentet enda en fôrsekk som jeg har vunnet :D Men pinadø... nesten 1000 kr for 12 kg koster det fôret jeg vant :o Men det var mye fett og proteiner i det da, så vi får vel håpe det er god kvalitet :P 

Akkurat nå, SFX skrev:

Jeg har blitt lurt av Pinterest igjen, det sto at dette konditorprosjektet skulle være enkelt. Hvorfor ser ikke det jeg lager ut som på bildet da?

:lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 minutes ago, Midas said:

Nå er den håpløse avgjørelsen tatt. I morgen er dagen jeg må ta farvel med min aller beste venn og elskede gull :icon_cry:

:console: 

Just now, SFX said:

Jeg har blitt lurt av Pinterest igjen, det sto at dette konditorprosjektet skulle være enkelt. Hvorfor ser ikke det jeg lager ut som på bildet da?

hilarious-pinterest-fails-21.jpg

Du får bidra!

http://justsomething.co/the-34-most-hilarious-pinterest-fails-ever/

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hund som har taklet kulde greit før har blitt fryktelig pinglete i år. Må bruke dekken og sokker på tur i et par minus på kveldstid ellers bare krøker hun seg sammen og vil hjem. Nekter også å hoppe inn i bil. Grunn til bekymring? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

45 minutter siden, Midas skrev:

Sitter og prøver å få ned et knekkebrød mens klumpen i halsen gjør det nærmest umulig. 

Nå er den håpløse avgjørelsen tatt. I morgen er dagen jeg må ta farvel med min aller beste venn og elskede gull :icon_cry:

Han skal få være hjemme og han skal tilbake hit. Jeg vet innerst inne at det er det riktige da dagene med kortison var et matstress uten sidestykke som bare gjorde at han lå og peip og dagene uten er for tunge å bære for en liten tollergutt :icon_cry:

Hvordan i alle dager skal jeg komme meg gjennom dagen i morgen? Jeg er så redd for at jeg har tatt feil valg ? 

:hug:

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...