Gå til innhold
Hundesonen.no

løpetid og utstilling

Recommended Posts

Mini har fått sin første løpetid nettopp. vi skal på utstilling i helga hvor hun skal stilles siste gang på valpeshow. 

tenker å skjerme henne mest mulig ved å la henne være litt i hundehengeren ustede for inne på utstillingsområdet så veldig lenge før. 

det jeg lurer på. er det normalt å si i fra til dommer at hun har løpetid? kan jo umulig la være å se det ha vulva er veldig hoven nå og jeg tenker det også muligens vil vise blod bak. 

og er det noen i det hele som benytter seg/skjønner dette med gul "sløyfe" på båndet (utenfor ringen).

hun er også eneste valp i rasen så ikke noe hannhunder å tenke på ifb med det.

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kan vere greit å gi beskjed til ringsekretær, sånn at vaskepersonell evt. kan sveipe over ringen før neste skal inn.
Og gul sløyfe trur eg ikkje hjelper så mykje på ei utstilling der det er hundar over alt :P 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ingen vasker gulvet mellom hunder, og hun er sikker ikke den eneste med løpetid der heller.

Jeg bruker å si fra til dommer før h*n går over hunden, slik at h*n slipper å bli grisete på hendene når h*n kjenner på hunden bak. Ellers prøver jeg å ta hensyn mtp hvor jeg har hunden.

 • Like 5

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Har reservert en KP 😍 Gleder meg veldig til den kommer nordover Mojave Ghost Hann, 2017
  • De blir ikke lei seg, som en hund, om du ikke kjæler med dem. Tror de foretrekker å ikke bli håndtert så mye. En plastboks er også et terrarium, eller mer korrekt sagt et vivarium (vivarium betyr at det inneholder et dyr, terrarium inneholder ofte kun planter). Slanger bryr seg ikke om veggene er av glass eller plast. Etterhvert som de vokser, vil de få større plastbokser. Glass-vivarium er mer er «display», og man må være nøye med innredningen for at slangene skal føle seg trygge, da det fort blir for åpent
  • Synes at det kryr av miniatyrhunder. Kanskje det er hva folk kjøper istedenfor store hunder?  
  • Jeg tror BC har tatt over for mye av det de andre rasene tradisjonelt ble brukt til ja. Det er BC for alle penga i både LP og AG hvert fall, evt. sheltie i de mindre klassene. Kanskje hakket mer variert i bruks? I IPO er nok de mer "vanlige" brukshundene fortsatt gjeldende. Det er vel i hovedsak schäfer og malle, en del rottiser og en og annen dobermann. 
  • Ja, men nå klipper jeg ikke over nerven da. Og det blør ikke fra mine hunders klør. Nå finnes det veldig lite belegg for å tro at hunder med korte klør har smerter. Det du presenterer er ren synsing. Det som derimot ikke er synsing er at FOR lange klør kan gi smerter, være direkte skadelig og til sjenanse for hunden.  Jeg starter fra jeg får valpen i hus med å holde klørne korte, så korte som mulig. Og ja, jeg legger "æren" min i det, for jeg har sett hvor plagsomt og sjenerende lange klør kan være. Men nei, jeg klipper ikke så blodet spruter, allikevel klarer jeg å holde klørne korte med gode klipperutiner fra dag én. Verre er det ikke. Hadde klørne på mine hunder vært dritlange, så hadde jeg naturligvis ikke klippet dem like korte som på bildet, hvis det innebar at jeg måtte kutte nerver og blodårer.  Jeg kan ikke ta utgangspunkt i det jeg ikke vet noe om. Men jeg kan ta et utgangspunkt i det som faktisk er et kjent problem for mange, svært mange, hunder. 
 • Nylig opprettede emner

×