Gå til innhold
Hundesonen.no

DIY - lager du noe?


MonicaT
 Share

Recommended Posts

13 timer siden, Siljus skrev:

 

Venter forøvrig på formene til bathbombs'ene, og funderer på hvor man får kjøpt epsom salt som er større enn 250g, i butikk.. Jaja, får prøve med det først, det skal holde til 2-3 batch'er, hvis jeg ikke bommer helt! 

Felleskjøpet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har laget litt forskjellig oppigjennom. Er vel i bunn en kreativ sjel. :P Har lite bilder å vise til da, mitt seneste prosjekt har vært taugrimer og leietau, men de har jeg ikke fotografert enda. 

Bestilte tau fra Paracord.eu etter tips fra noen her inne. (Polfarer tror jeg?) Det minste lilla (6mm) og det sorte/blå (8mm) har blitt grimer. Det turkis/sort/hvite camo, det turkise og en lengde av det lengste lilla har blitt leietau. (8mm) De resterende fra det lilla skal bli longeline, det tykke blå (12mm) skal bli et "western tau" og det resterende camo turkis/blå/brunt er for øyeblikket et provosorisk belte. :P 
Mangler litt kroker og sånn for å fullføre. Fant ikke ut før nylig at jeg også kunne bestilt kroker fra paracord.eu siden. Så har lett meg i hel etter noe billig i rett farge i Norge som egnet seg til mitt bruk. 
IMG_3636.JPG.8743b10e0736b57717d8ebe7cc5

Mitt siste prosjekt før det var paracord halsbånd. Dette ble jeg ekstremt fornøyd med, men rakk aldri bruke det til Rocky. Startet også på et kobbel med kroker i begge ender og flere ringer på, i samme farger. Rundflettet. Men kom ikke særlig langt før jeg flyttet i februar, så nå ligger det i en eske en plass. :P 

 Fra tidligere av har jeg laget to paracord halsbånd til Rocky. Jeg er egentlig ikke storfan av grønt, men det ble fargen hans en periode. :lol: Han kledde "naturfarger" mye bedre enn blått synes jeg, selvom det var mer min smak. 

 Har også strikket noen greier, men det har jeg heller ikke bilder av. :lol: 

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...