Gå til innhold
Hundesonen.no

iPod, iPhone, et eller annet for å ha musikk på?

Recommended Posts

Trenger litt rask hjelp:

Samboer er til sjøs og om 1 uke når de land, før de skal videre ut og er borte fra internettdekning i 2-3 mnd. Han har vanligvis Apple Music og iPhone med 64GB plass som han laster ned og har offline. Men denne gangen har telefonen hans logget seg av iTunes-kontoen hans og 50GB musikk er borte!! De har 1 dag til kais, men det er uten internett/wifi så han får ikke lastet ned noe, og det er ikke EU roaming der så han er fucked ifht mobilnett.

Et menneske kan ikke leve uten musikk i 2-3 mnd så her er gode råd både dyre og velkomne. Kan jeg kjøpe en iPod og laste ned musikk på? Eller finnes det noe annet jeg kan kjøpe, laste ned Apple Music offline på også sende ned til øya i ekspressfart? Problemet er at jeg ikke vet hva som fungerer bra nå om dagen, eller om det finnes noe annet enn iPhone / å laste ned Apple Music på? Det må være Apple Music for det er der han har alle spillelistene og abbonement. 

Kan man evt ha det på andre smarttelefoner? Kjøpe en billig kinesertelefon og sende ned? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Man kan få brukt iPod touch og eldre iPhoner (f. eks 4) ned i noen hundrelapper, hvis man ikke er så kresen på utseendet. Problemet er kanskje å finne noe med stor nok lagring, da. Da må man evt bare opp i pris.

Troor Musikk-appen til Apple fungerer på alt av Appleprodukter som kan kobles til internett? Så da får man vel bare scrolle igjennom Finn og se hva som ligger ute.

I og med at det er en standard Apple-app, tviler jeg på at man får den på annet enn Apple-produkter, men jeg har ikke sjekket.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Min bet mye da hun var valp. Skikkelig monster  Både meg, ledninger og andre ting. Det gikk over på et par måneder, tror jeg. Samme med å bli husren, det tok litt lang tid, det var vinter. Hun syntes det var for kaldt ute, men etter hvert var det sjeldent hun gikk inne. Det tok kanskje en måned? Hun mistet melketennene uten problem, de datt bare ut av seg selv, helt problemfritt. Jeg sjekket jevnlig, i tilfelle noen ikke kom ut av seg selv. Jeg husker faktisk ikke når hun fikk første løpetid, men jeg er rimelig sikker på at hun var rundt åtte måneder. Hun hadde aldri problemer med å være hjemme. Hun kunne ikke brydd seg mindre om at vi dro fra henne, det var helt rart. Jeg var klar for masse hjemme alene-trening, men trengte det ikke. Jeg gikk fra henne og ble gradvis lengre borte, men hun reagerte aldri på det.  Lykke til med valpen! 
  • Nå ble jeg veldig nysgjerrig på hvor du går valpekurs! Om du er medlem i NKK og har fått siste hundesport så står det en veldig bra artikkel om valpebiting der faktisk. Valper "biter" og leker og lærer språk mellom seg allerede i valpekassen, jeg ville blitt veldig bekymret om en valp på 8 uker IKKE bet!
  • Jeg ville heller ikke korrigert ham ved å kjefte (NEI) eller ta i ham fysisk, det vil bare eskalere situasjonen. Og kan være årsaken til at han i dag gikk litt lengre i truslene sine. Be heller hunden om å gå ut av sengen, slik du får råd om over her. Og dette med alfa og dominering kan du bare glemme. Mennesker er ikke hunder, og det tror ikke hundene heller. Selv om vi kan bruke noe språk og signaler som hundene selv bruker, så vet de utrolig godt forskjellen på dem og oss. Det er dere som mennesker som tar de fleste avgjørelsene for hunden i løpet av en dag, og en hund tror aldri at den er "sjefen" over et menneske. At den er uoppdragen og gjør som den selv vil (det den selv mener lønner seg for ham) er en annen sak. Hvordan ser du at han står høyt i rang når han er med andre hunder? En dominant hund er som oftest en trygg og selvsikker hund, som ikke har behov for å undertrykke andre hunder. Veldig mange tror at når en hund jokker på andre så er dette dominanse, det er vanligvis stress (som igjen er en typisk reaksjon om man har mange hunder som herjer sammen på hundejorder og lignende).
  • Hei!
   Jeg har en Nova Scotia Duck Tolling Retriever valp på 12 uker nå.
   Han er veldig fin, lærevillig, og rolig, men også svært vilter til tider og biter mye (noe som jeg har skjønt er helt vanlig).
   Dette er min første valp og jeg har lest mye i bøker om hunder og valper for å skape et best mulig liv for han.
   Jeg synes dog at det hadde vært spennende å hørt om personlige beskrivelser av deres valp og hvordan den utviklet seg.
   Er det noen her som kan dele litt personlige erfaringer med å ha valp?
   Når begynte valpen din å bli roligere?
   Hvordan trente dere på bitehemming og når sluttet valpen å bite på alt hele tiden?
   Når mistet valpen melketenner og når kom voksentennene ut?
   Når ble valpen stueren?
   Når begynte kjønnsmodningen?
   Hvordan fungerte hjemme-alene treningen og når ble valpen klar for å være alene? (Pep valpen mye når dere var borte, hva gjorde dere når valpen bråkte?) Tusen takk på forhånd!

    
  • Hvilken hund som helst kan bli farlig i feil hender, men noen hunder blir potensielt mye farlige enn andre, det er det som er poenget. En chihuahua i feil hender blir aldri potensielt like farlig som en rottweiler i feil hender. Noen raser har lettere for å reagere med aggressivitet enn andre. Det er mer alvor i noen raser. Har majoriteten av disse alvorlige bittsakene skjedd fordi hunden har vært i feil hender? Hadde bittsakene skjedd om eierne hadde hatt mildere raser? Hadde bittskadene blitt like alvorlige om det hadde vært en annen rase involvert?
 • Nylig opprettede emner

×