Gå til innhold
Hundesonen.no

iPod, iPhone, et eller annet for å ha musikk på?

Recommended Posts

Trenger litt rask hjelp:

Samboer er til sjøs og om 1 uke når de land, før de skal videre ut og er borte fra internettdekning i 2-3 mnd. Han har vanligvis Apple Music og iPhone med 64GB plass som han laster ned og har offline. Men denne gangen har telefonen hans logget seg av iTunes-kontoen hans og 50GB musikk er borte!! De har 1 dag til kais, men det er uten internett/wifi så han får ikke lastet ned noe, og det er ikke EU roaming der så han er fucked ifht mobilnett.

Et menneske kan ikke leve uten musikk i 2-3 mnd så her er gode råd både dyre og velkomne. Kan jeg kjøpe en iPod og laste ned musikk på? Eller finnes det noe annet jeg kan kjøpe, laste ned Apple Music offline på også sende ned til øya i ekspressfart? Problemet er at jeg ikke vet hva som fungerer bra nå om dagen, eller om det finnes noe annet enn iPhone / å laste ned Apple Music på? Det må være Apple Music for det er der han har alle spillelistene og abbonement. 

Kan man evt ha det på andre smarttelefoner? Kjøpe en billig kinesertelefon og sende ned? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Man kan få brukt iPod touch og eldre iPhoner (f. eks 4) ned i noen hundrelapper, hvis man ikke er så kresen på utseendet. Problemet er kanskje å finne noe med stor nok lagring, da. Da må man evt bare opp i pris.

Troor Musikk-appen til Apple fungerer på alt av Appleprodukter som kan kobles til internett? Så da får man vel bare scrolle igjennom Finn og se hva som ligger ute.

I og med at det er en standard Apple-app, tviler jeg på at man får den på annet enn Apple-produkter, men jeg har ikke sjekket.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive×