Gå til innhold
Hundesonen.no

iPod, iPhone, et eller annet for å ha musikk på?

Recommended Posts

Trenger litt rask hjelp:

Samboer er til sjøs og om 1 uke når de land, før de skal videre ut og er borte fra internettdekning i 2-3 mnd. Han har vanligvis Apple Music og iPhone med 64GB plass som han laster ned og har offline. Men denne gangen har telefonen hans logget seg av iTunes-kontoen hans og 50GB musikk er borte!! De har 1 dag til kais, men det er uten internett/wifi så han får ikke lastet ned noe, og det er ikke EU roaming der så han er fucked ifht mobilnett.

Et menneske kan ikke leve uten musikk i 2-3 mnd så her er gode råd både dyre og velkomne. Kan jeg kjøpe en iPod og laste ned musikk på? Eller finnes det noe annet jeg kan kjøpe, laste ned Apple Music offline på også sende ned til øya i ekspressfart? Problemet er at jeg ikke vet hva som fungerer bra nå om dagen, eller om det finnes noe annet enn iPhone / å laste ned Apple Music på? Det må være Apple Music for det er der han har alle spillelistene og abbonement. 

Kan man evt ha det på andre smarttelefoner? Kjøpe en billig kinesertelefon og sende ned? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Man kan få brukt iPod touch og eldre iPhoner (f. eks 4) ned i noen hundrelapper, hvis man ikke er så kresen på utseendet. Problemet er kanskje å finne noe med stor nok lagring, da. Da må man evt bare opp i pris.

Troor Musikk-appen til Apple fungerer på alt av Appleprodukter som kan kobles til internett? Så da får man vel bare scrolle igjennom Finn og se hva som ligger ute.

I og med at det er en standard Apple-app, tviler jeg på at man får den på annet enn Apple-produkter, men jeg har ikke sjekket.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • oisann, blandingen din her ligner veldig på min blandingshund, hvertfall fjeset da, siden ryggen og sidene på hu mi er svart ^^..hun er blanding av border collie, dalmatiner og jakthund. KJempe søte vovver
  • Hallo! Her ser det jo ut til at det går pent og pyntelig for seg   Etter noen måneder nedkjøling, så gir jeg hundesonen en ny sjanse. Har tatt meg i å savne å ha muligheten til å stille hundefaglige spørsmål ved flere anledninger. Strategien ellers er å holde seg unna alle tråder som lukter trøbbel. Brukte alt for mye energi på å irritere vettet av meg  Kan vel hende jeg irriterte vettet av andre også, riktignok   Jaja. Har forsøkt å sende melding til administrasjonen flere ganger som ikke innlogget, hvor jeg ba om reaktivering av den gamle kontoen. Fikk aldri noe svar, så mistenker at systemet ikke er helt korrekt satt opp. Får håpe denne strategien virker bedre og at gammel og ny konto automagisk blir slått sammen! God natt til alle tillien  
  • Takk for tips! Jeg tørr ikke å gire henne for mye, for hun er en hund som er ganske høyt oppe fra før. Jeg har egentlig måtte jobbe ganske motsatt med henne enn den andre hunden min som er en som må gires opp. Hun andre kan jeg stå på start og spørre «er du klar?» og hun bjeffer og er helt vill, og det fungerer kjempe bra med henne. Men med Tidi så må jeg egentlig være helt rolig. Bare det at jeg vrir meg litt fort å sender henne på et hinder, uten at jeg sier noe spesielt er nok til at hun blir alt for ivrig 😂 Men ja, jeg har tenkt at farten kommer etterhvert. Mulig det hadde funket å si litt ting til henne i banen som «kom igjen» osv. Kan prøve det. Trippe på start kan jeg ihvertfall ikke 😂 Det er vanskelig nok for henne å sitte igjen der uten at jeg tripper.
  • Takk takk  Ja nå blir det travelt fremover, men det er kos med valper!   
  • Sånn er ståa nå. Ikke værre, kanskje litt bedre, men jeg tror nok ikke det retter seg. Begynner i hvert fall å få litt dårlig tid.. Kun nye tenner i munnen nå, men hjørnetenna er ikke så lange enda. Hun fyller fem måneder om to dager.
 • Nylig opprettede emner

×