Gå til innhold
Hundesonen.no

Hundebil til pendling.

Recommended Posts

Kan være det aldri blir aktuelt, men jeg liker å planlegge ting. :lol:

Mulig jeg må pendle 1 time en vei i noen år. Da må vi selge bmwen fordi verditapet blir så stort så fort at det er tullete å beholde den. Isåfall vil jeg ha en bil som jeg kan ha plass til begge hundene i, som er rimelig i drift uten for mye feil og mangler samt er komfortabel å kjøre (i overkant bortskjemt med bmw men noen av disse store bilene er helt ubrukelige, den må være mulig å kjøre to timer daglig uten å få ryggproblemer). 

Helst ikke over 200.000 men absolutt maks er 300.000. Det er bare hundene som skal ha plass, ingen unger men det hadde vært en fordel hvis det er mulig å ha med et par passasjerer også. Må ikke nødvendigvis ha plass til to bur, men et bur og den andre løs (med grind). Og det må være en frisk bil uten arvelige sykdommer som fører til høye verkstedsregninger:P  Noen forslag, gjerne med erfaringer. 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
6 minutter siden, Ozzy skrev:

Og det må være en frisk bil uten arvelige sykdommer som fører til høye verkstedsregninger:P  Noen forslag, gjerne med erfaringer. 

Altså..jeg har ingenting fornuftig å komme med når det gjelder bil men ovenstående setning fikk meg til å le godt! Snerten formulering!  :lol:

  • Like 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Om du får takk I Berlingo i personbilutgave men uten bakseter så er det faktisk gode seter i den. Og de er billige i drift.

Sent fra min SM-G955F via Tapatalk

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Vil helst ikke ha elektrisk, må bare ikke bruke en bøtte med bensin på mila. :) 

Men skal sjekke ut forslag! 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
5 timer siden, Kokospaniel skrev:

Nissan sin E-nv200? Elektrisk kassebil versjon av @Siri sin bil. Hun kan sikkert si mer om hvordan den vanlige er å kjøre. 

Jeg har dieselversjonen - og den er veldig lettkjørt og bruker lite drivstoff i hvert fall (rundt 0.6 pr mil kanskje?). Den er jo en mellomting mellom Hi-ace-type og pizzabil. Hvordan setene er skal jeg kanskje ikke uttale meg om - det er ikke det viktigste for meg. Jeg har bil - jeg kjører - og er glad så lenge bilen ikke står på verksted :D. Og jeg er vant med Hi-Ace liksom - den er bedre å sitte i enn det, men stor komfort er det vel sikkert ikke (men jeg kjører glatt 100 mil på en dag uten at jeg har vondter her og der pga dårlig komfort). 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive×