Gå til innhold
Hundesonen.no

Lynwyr Nav - border collie


roxie88
 Share

Recommended Posts

Da har jeg vært i helga hos @maysofie og hentet verdens søteste bc valp :wub: vidunderet heter Nav og jeg håper han skal bli gårdens gjeterhund og redningshund. Om vi kommer i mål blir spennende, lærerikt blir det uansett :ahappy: nå er vi nettopp kommet hjem, han har sjarmert hele familien i senk (de andre gutta mine er ikke helt overbevist enda men vi satser på at det går seg til) og han er bare så herlig og stødig og kul kar :wub: jeg er helt forelska :D definitivt verdt å trosse flyskrekken min for å hente :D når man i tillegg fikk blitt bedre kjent med @maysofie og den superkoselige mammaen hennes pluss selvfølgelig Lyn, Keo og Floss var turen komplett! Tusen takk for at vi ble så godt motatt og tusen takk for tilliten Maysofie, dette blir spennende :wub:

 

IMG_4327.JPG

IMG_4339.JPG

  • Like 29
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 hours ago, mushi said:

Et nav er det som er inni et hjul som holder det sammen. Aldri falt meg inn at det er bedriften nav. emoji56.png

Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk
 

Enten det nav inni hjul eller som bedriften NAV, så er det jo unektelig et spesielt navn...:teehe: :ustol: :wink:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet ikke videre om inspirasjonen bak navnet, men syntes det er litt morro at Nav også kan stå for navigasjon, når Lynwyr betyr ‘koordinatorer’. Passer godt for en gutt som skal bli gjeter- og redningshund :lol: 

(Det kom forøvrig ørt og førti spørsmål om navnet da jeg hadde sonen-snappen :P)

  • Like 4
  • Haha 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for koselige kommentarer :D

Ang navnevalget så uttales det som NAV etaten ? Maysofie ville at valpene skulle ha enstavelsesnavn som er tradisjonelt på bc og da ville jeg ha ett navn som var litt annerledes :innocent:  Men hvis noen spør heretter skal jeg si at inspirasjonen er pga det maysofie har skrevet i quoten under - det er jo kult da :D

13 timer siden, maysofie skrev:

Jeg vet ikke videre om inspirasjonen bak navnet, men syntes det er litt morro at Nav også kan stå for navigasjon, når Lynwyr betyr ‘koordinatorer’. Passer godt for en gutt som skal bli gjeter- og redningshund :lol: 

(Det kom forøvrig ørt og førti spørsmål om navnet da jeg hadde sonen-snappen :P)

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...
Akkurat nå, maysofie skrev:

Han er altså så lik Floss, det skulle jeg aldri trodd! Med en liten dæsj av både mor og far i tillegg, selvsagt :lol: 

Fine ungslanten :heart: 

Jeg måtte se to ganger :D Trodde først det var Floss, Fine Nav <3

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk prøve seg på sau for første gang på søndag :D Var skumle greier, det som var mest skummelt var de andre 5 bc som var der - men det gikk mye bedre enn jeg hadde trodd :ahappy: Interesse for sau hadde han også så dette blir spennende fremover :wub:

 

 

27858416_10155851694846352_3587151862998566_n.jpg

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Nav har vært på stranda i dag og spist alt han kom over - var vist mye snacks der :P Ikke at jeg skjønner at frossen blåskjell og kråkebolle skal være godt :P

 

28958863_10155923001176352_7003334230492

28827992_10155923001256352_2332775100463

 

28618920_10155923001181352_6933933933346

Ørene har enda ikke bestemt seg for om de skal stå opp eller ned eller om de skal gjøre hver sin vri :P 

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Så fine bilder 😍 Hun ser flott ut! 
    • Da er han kommet i hus ☺️  Vickulas E’Ra, fra E-kullet som hadde Egypt som tema. Ra er da solguden. Til daglig går han derimot under navnet Tempo.  Han skal bli en liten potet og brukes til agility, rally lydighet og spor. Det blir også litt utstilling tenker jeg ☺️   Vi hentet han i Sverige på mandag og tok en overnatting på Geilo på vei hjem. Han var veldig flink i bilen, sov masse ☺️ På alle pausene våre møtte han alt vi traff av miljøer og folk som om han hadde sett alt før. I går var vi hjemme hjemme.    Første uhell inne var i dag tidlig. Jeg brukte nok litt for lang tid på å kle på meg og lot han stå på gulvet å vente. Hadde ett til uhell senere på dagen også. Han har til nå hatt overraskende god blærekapasitet og tisser stort sett kun etter å ha sovet. Men senere på dagen tisset han inne etter å ha lekt.    I dag hadde vi dagens første biltur i bilbur i bagasjerommet. Det ble konsert. Roet seg i det vi kom frem, så vi fikk avsluttet på godt vis. Kjørte så videre til mine foreldre, og på vei hjem derfra var han mer rolig. Så det kommer seg vel etterhvert.    En ting jeg skal fokusere mer på med denne hunden er ro ute. Så i dag har vi både sittet i ro utenfor her i nabolaget og vært på kafé hvor han satt rolig under stolen og på et tidspunkt sov ☺️
    • Nå har ikke jeg hatt tisper, men personlig er jeg skeptisk til å få tispe, jeg trives veldig godt med hannhund. Så det er nok smak og behag (for noen, andre spiller det ingen rolle for).
    • Gratulerer 😁 Gøy med enda en kelpievalp her 😍 Haha, uff, kanskje slemt å le 😂🙈 Hvorfor skal du aldri ha hannhund igjen? Hilsen hun som har hannhund for første gang og blir skremt her 😱 Åå ☺️ Litt godt å høre for oss som sitter her med de minste rakkerne. Jeg tenker det ofte faktisk, at det er bare nå han er så liten og snart faller den søte fleece pelsen av og han blir stor. Så man må prøve å nyte det og, selv om det er mye strev 😂
    • Hvis hunden klør ville jeg sjekket for allergi hos dyrlege. Og om hunden er konstant sulten kan du tilføre feks litt kokt ris, kokt brokkoli eller gulrøtter i foret for å gi mer metthetsfølelse uten mye kalorier.  Ang bæsjespising ville jeg vært nøyere på å ha kortere kobbel og mer kontroll på tur . Trene på å avlede med en kommando og godbiter. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...