Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå november


Tonje
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pappa sponser med det samme han sponsa eksen sin billett med, nå har vi kjøpt flunka ny flybillett til @Teserere og livet er straks litt lysere  . Da blir det Thailand i jula med bestevenn! Er så glad

Mobilen min ringte mens jeg satt med en pasient (hørte vibreringa så vidt) og da jeg kjente igjen nummeret hoppet hjertet over flere slag, det var fra drømmejobben! De vil ha meg på intervju! Jeg var

Hei sonen! Visste dere at...     ...at jeg har verdens søteste lille vofs?    

Posted Images

Jeg hadde ikke lyst til å gå ut i regnet i ettermiddag når jeg kom ut til bilen. Men etter å ha sett noen dele en sak fra tv2.no om at det blir full storm på vestlandet, og opp mot 60mm regn i morgen så har jeg faktisk langt mer lyst til å bevege meg utendørs i dag enn i morgen :aww: 

Det store spørsmålet i morgen blir da om jeg i det hele tatt kommer meg til og fra Stavanger som er planen. Det er jo lov å håpe at værprognosene tar grundig feil denne gangen også, akkurat som de pleier å gjøre ellers... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Raksha skrev:

Kan rapportere om at Hodalen fremdeles er mørk og sjarmen har forsvunnet nå som barnet er i barnehagen :lol: Snakket med Bonden, som fremdeles ikke har fått kaffe, han måtte se tankbilen kjøre med uforrettet sak, for ventilen på melketanken krever strøm for å åpne seg. Kyrne lurer på hvorfor roboten og kraftforautomaten ikke funker, den planlagte avhorningen av kalver ser det bokstavligtalt mørkt ut for. Heldigvis ikke avhengig av strøm for vann og grovfor. :aww:

Bruker dere ikke aggregat ved slike tilfeller? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Siri skrev:

Du har nok et litt annet syn på hva som er godt trimmet enn 90% av de andre i ringen ja :lol: 

*ler* jeg syns jo han var lite muskulert og litt chubby nå :P 

4 timer siden, Siri skrev:

Du begynner vel å komme i vedlikeholds- og reservedelsalderen du også snart, så det er bare å vente på mer :lol: Jeg trodde også jeg var udødelig og frisk som en fisk da jeg endte på sykehus og fikk en diagnose :P 

*hmf* For jeg har jo ikke jobb og arbeidstider som sies at stjeler 10 år av livet mitt heller :P 

4 timer siden, Siri skrev:

Søte lille rampen :ahappy:

 

ramp er vel det hun kalles oftere enn søt :P 

4 timer siden, Meg skrev:

Kommer og stjeler den der jeg. Flott hund. Man skal jo ikke favorisere farger, og jeg har sikkert sagt det før, men skal jeg over til en mer "hjernehund" enn "løpehund" noen gang, så er drømmen en svart kelpie. Skjønt det er nok kanskje lite trolig at jeg havner der da. Men det er lov å drømme, er det ikke?

Det er lov å ønske ja. Eller du ender som meg: skulle aldri ha tan og aldri ha svart, i alle fall ikke shadet. 3 siste har vært tan, shadet og nå også svart :lol: 

3 timer siden, 2ne skrev:

Fine gutten :ahappy: 

Som Siri sier - velkommen inn i forfallsalderen :teehe: 

Fine jenta :ahappy: 

:lol: Takker man for slikt?

2 timer siden, Pringlen skrev:

Ha ha, ja Saga var på fetekur i flere uker før wds. Noe sa meg at muskler og ribbein ikke er helt i de fleste dommeres smak...

Sinner også, siste ukene før utstillingen har han fått så mye mat at han ikke har orket spise opp. Fortsatt var han langbeint og tynn sammenlignet med de andre :P 

19 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

@JeanetteH, de bildene oppi siden gjorde at jeg kom på at du var med i drømmen min i natt. En venninne av meg hadde kjøpt en kelpie, hun er absolutt ikke noe hundemenneske, så jeg hentet deg. Du sa til henne at kelpier er ganske tøffe i trynet og egentlig krever en erfaren eier. Du fortalte om to kelpier som hadde bitt hverandre. Men det er helt naturlig, det er slik de hilser på hverandre, sa du. :lol:

 

*fnis* Altså det siste er heller ganske unormalt :lol: Og egentlig ikke så tøffe i tryne heller når alt kommer til alt :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 hours ago, Siri said:

 

:lol: Nei, sjarmen når ingenting virker er liksom ikke like stor når man er voksen :lol: 

 

:lol: Nei, er noe med det altså :lol: 

Kommet tilbake nå heldigvis :D

2 hours ago, Line said:

Bare å sette seg på trekrakken med bøtta og melke ivei på gammelmåten da! :lol: 

 

:lol:  Men de kom ikke til tanken uten strøm, så hadde ikke hatt noen plass å gjøre av all melka :lol:  

 

 

26 minutes ago, Krutsi said:

Bruker dere ikke aggregat ved slike tilfeller? 

Har ikke. Heldigvis ekstremt sjelden at strømmen er borte mer enn max 5-10 min.  Mer enn en time er såpass sjelden at Bonden ikke kan huske at det har skjedd så lenge han har drevet fjøset. Så er ikke akkurat noe stort problem med langvarig strømbrudd her. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Raksha said:

Døh greit vi bor i gokk altså. men vi er litt mer moderinisert enn ei gammel sæter :lol: Syns ikke du er helt hjelpsom her altså :lol: 

 

Jeg ER jo hjelpsom! Forteller hvordan dere både får melket kyrne og hva dere skal gjøre med melken etterpå! Utakk er verdens lønn, tsk-tsk :aww: 

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, QUEST said:

Har dere ikke vedovn? Med kokeplate? :ahappy:

:lol: Jo, en underdimmensjonert jøtul

Just now, Line said:

Jeg ER jo hjelpsom! Forteller hvordan dere både får melket kyrne og hva dere skal gjøre med melken etterpå! Utakk er verdens lønn, tsk-tsk :aww: 

Er du klar over hvor mange melkekyr vi har i fjøset her? :lol: 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, QUEST said:

SÅ liten er den vel ikke? Koke kaffe og middag går vel? :P

Joa, koke kaffe og middag hadde sikkert gått altså - til nød. tror 602 oppe hadde vært bedre - de blir varmere enn disse nymotens rentbrennende greiene. :aww:  :lol:  Men @Line sitt håpløse brunostforslag for å få unna melk fra 45 høytytende NRFdamer skulle jeg gjerne sett henne prøve på selv :lol: 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 minutter siden, Raksha skrev:

Uten strøm? :lol: 

 

Primus
Bål
Vedovn

Bare en liten brainstorm :aww: 

Akkurat nå, Line skrev:

Og brunost :aww: 

:lol: 

:lol:  


Jeg kom meg ut på tur til slutt. Vi klarte å unngå regn, så da var det faktisk en veldig fin tur. Nå begynner det å bli en god type kald luft. Og ikke blåser det heller her nå :D  
Lever står på kok, og Sjef holder på å sulte ihjel. Han fikk litt av kokevannet i matskåla si, sånn at han fikk en liten prøvesmak. Men det aner meg at jeg kanskje var litt mindre snill med ham der. Det hjelper vel ikke akkurat på leversuget hans det :whistle:

På turen gikk vi forbi en flishogger som stod i gang i en skråning på en gangsti, og en fyr stod og ryddet kratt og småtrær med motorsag der. Det bråket sånn at jeg hørte nesten ikke selv hva jeg sa, og Sjef gikk mot der og var nysgjerrig. Når han likevel ville se hva det var så tenkte jeg at vi kunne like gjerne ta en treningsøkt der. 
Så midt i bråket trente vi kontakt og innsitt. Sjef var overlykkelig som vanlig over all rosen han fikk :lol: 

Rett bortenfor her så er det noen som holder på å klargjøre tomt for å bygge hus. Der er det en gravemaskin de bruker til å flytte stein med nå. Sjef strakk seg veldig i retning av den også, men var ikke mulig å trene på noen måte. Han skulle bare sitte fint ved siden av meg og kikke i den retningen. 
Etter hvert så jeg jo at det var en annen hund som var der. En liten hvit. Selvfølgelig vil jo ikke Sjef videre da. :P 

Gubben er snart hjemme, og da er det endelig tid for middag :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, *Kat84* said:

Primus
Bål
Vedovn

Bare en liten brainstorm :aww: 

Føler dere misser poenget her - det var brunostproduksjonen som var problemet uten strøm, for å utnytte melken av 45 høytytende NRFdamer som vi liksom skulle håndmelke og bruke melka av siden vi ikke kom til tanken uten strøm. :aww:  :lol:  Har ikke klaget over manglende strøm til kaffe eller middag eller noe som helst jeg altså. :lol: 

 

Nå har vi strøm igjen da, men den kom faktisk ikke tilbake før rett før kl 16 :o  Det er lenge det!  Aldri opplevd så langt strømbrudd før tror jeg :o  

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...