Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå november


Tonje
 Share

Recommended Posts

2 timer siden, Mackenzie skrev:

Stresser litt veldig nå. Universitetet mitt har i år innført en ordning hvor de registrerer oppmøte, og vi scanner ID-kort både for forelesninger og seminar. I går fikk jeg en mail fra universitetet om at jeg har for høyt fravær i det ene faget - faktisk er det registrert at jeg kun har møtt opp 1 av 6 uker (med en forelesning og et seminar per uke) og visstnok har en fraværsprosent på 83%. Noe som er en smule frustrerende, for ikke å snakke om forvirrende, da jeg faktisk har møtt opp på alle forelesningene og seminarene vi har, med unntak av en forelesning som ble rescheduled i siste liten (og lagt til en dag hvor vi normalt sett har fri, toppet med at det var dagen etter Halloween så for å si det sånn lå de fleste hjemme i bakrus :lol:). 

Uansett, det jeg nå blir fortalt er at Lånekassen tydligvis krever 80% oppmøte for å gi støtte, og jeg klarer ikke finne noe om det på sidene deres, men er altså livredd for at de skal trekke støtten min (noen som vet med sikkerhet hva reglene deres for dette er?). Det er jo veldig vanskelig for meg å bevise at jeg har vært i forelesningene (vi er trossalt hundrevis som sitter der), selv om jeg nok blir backa up av lederen for seminarene siden vi der kun er 12 stykk og det er enkelt å se hvem som er der og ikke. Det hjelper muligens at jeg kan vise til en mail jeg sendte til studentrådet hvor jeg tok opp et problem angående mye støy i forelesningene i nettopp det faget, de burde vel innse at det ikke er noe jeg ville brydd meg om dersom jeg ikke faktisk satt i forelesningssalen. Også kan såklart medstudenter vitne for meg, men spørs hvor mye de vektlegger det da, enkelt å lyve om det. 

Dritt altså, det her er jo ikke min feil engang men kan jo virkelig få trøbbel. Jeg håper bare skolen er såpass rimelige at de ser det kan være noe galt med deres system siden det trossalt er så nytt, men for å være ærlig har de virket til å være temmelig rigide på ting så langt, så jeg er ikke altfor positiv. Er jo også veldig rart hvis scannerene ikke funker for kun det ene faget, det burde jo ikke gå an egentlig, og hjelper ikke akkurat saken min.. :no:

Lånekassen bryr seg ikke om hvor mye du er tilstede i et fag, Lånekassen bryr seg om hvor mange studiepoeng du produserer, så du kan fortsette å få lån. Med mindre du går på videregående da, da vil vel fravær ha noe å si.

Men her må du jo bare stå på krava om at du har vært tilstede!

 

edit: her skriver de om hva som skjer hvis du er forsinket: https://www.lanekassen.no/nb-NO/Stipend-og-lan/Utland/krav-og-vilkar-for-a-fa-stotte/endring-i-studiesituasjon/forsinket-i-utdanningen-du-tar-i-utlandet/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Pappa sponser med det samme han sponsa eksen sin billett med, nå har vi kjøpt flunka ny flybillett til @Teserere og livet er straks litt lysere  . Da blir det Thailand i jula med bestevenn! Er så glad

Mobilen min ringte mens jeg satt med en pasient (hørte vibreringa så vidt) og da jeg kjente igjen nummeret hoppet hjertet over flere slag, det var fra drømmejobben! De vil ha meg på intervju! Jeg var

Hei sonen! Visste dere at...     ...at jeg har verdens søteste lille vofs?    

Posted Images

2 hours ago, *Kat84* said:

Jeg vurderer for og imot å reise til Oslo når Guns n' Roses skal til Valle Hovin i sommer. 

Jeg har så lyst! Men så må billett sikres kjapt, altså allerede på torsdag hvis det skal være noe mulighet. Og så er jeg litt redd for å bli skuffa og så er alt ødelagt :P

Og så er det det at jeg ser ikke poenget med å være på konsert om jeg ikke er nærme scenen. Hvis det ender med at det ser ut som noen mygg langt borte så kan man like gjerne spare de pengene og skru opp lyden hjemme et par timer :aww:

Valle Hovin er en stadion, så om du vil nærmere scena er det sikkert bare å gå fremover mot scena :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 minutter siden, 2ne skrev:

Valle Hovin er en stadion, så om du vil nærmere scena er det sikkert bare å gå fremover mot scena :) 

Ja det gjelder kanskje bare å trene og spisse albuene ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

42 minutter siden, mushi skrev:

Er det faktisk mulig å ha hund i bilen mens man er på jobb vinterstid? Kjenner at jeg blir mer og mer i tvil.

Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk
 

Tja..det vil jo bero på flere faktorer. Hvor lenge, hvor kaldt er det der man bor, hvor kaldt blir det i bilen på det kaldeste, hvor stor plass har hunden å bevege seg på i bilen, hva slags pelstype har hunden, størrelse på hunden o.s.v. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 hours ago, *Kat84* said:

Ja det gjelder kanskje bare å trene og spisse albuene ?

Veeeel.. De aller fleste Guns'n'Roses-fans er vel godt voksne, så det blir vel ikke super-trangt foran scena, tror jeg :teehe: 

--

Ali virker i bedre form i dag. Hun gjorde det på ettermiddagen i går og altså, men hun både kasta opp og hadde skikkelig diare på formiddagen, så hun ble erklært "syk" for i går. Jeg lurer på om det var noe hun spiste da, og jeg lurer på om det noe var bæsj :P Jeg aner dog ikke hva slags bæsj. Greia er at plutselig så løper Leah og Ali ut av hagen mot døra til mamma og pappa, så jeg trodde pappa kom ut, men så skar de plutselig til venstre og løp ned mot garasjen - garasjen og hagen min er på høyde med hverandre, men de løp på andre siden av garasjen, og det er så ulikt dem at jeg løp etter. Så ikke helt grunnen til denne detouren deres var, men da jeg runda hjørnet var de begge interessert i noe, og Ali åt på noe, så jeg brøler automatisk "NEI!" til de :P Jeg tenkte de hadde fått tak ei mus, for noe må jo ha trigga denne uvanlige atferden deres, men jeg så bare bæsj, og det slo meg ikke at de spiste det, for de spiser aldri bæsj. Det skal ikke være noe der som har bæsja heller, liksom. Det er helt i nedkant av både vår og naboens tomt, alt som er bak det er et åpent gjorde, og det har nå hendt at det har forvilla seg en katt på tomta vår, men det ble det mindre av etter at Marikatten ble borte. Eller, mindre synlig i hvert fall. Jeg tror ikke jeg har sett katter på tomta vår siden Mari ble borte? Litt rart det og, men.. Så hender det at det er en eller annen kjøter på tur her, eller, hender og hender, det har skjedd to ganger, jeg aner ikke hvor den hører hjemme hen, den har forsvunnet via jordet og jeg har vært kobla opp til infusjonsstativet de to gangene den har vært her, så jeg har liksom ikke kunne løpt etter den :P Men jeg tror ikke det var hundebæsj, om det var bæsj, for det spiser de aldri ellers, jeg har aldri sett sånne tendenser hos noen av dem. Det kan nok hende de spiser kattebæsj, men jeg har ikke sett de gjøre det før heller. Jeg aner ikke hva hun spiste jeg, men det som kom ut igjen lukta skikkelig ikke godt. Jeg er ikke spesielt fintfølende av meg, men det der lukta så høgg at jeg vurderte å kaste vetbeden hun kasta opp på fremfor å fjerne det hun hadde tømt seg for å vaske det :lol: Men ja. Hun var ikke syk-syk mer i går, det var ikke noe mer som kom ut som ikke skulle eller så ut som det pleier :P Og ikke var hun noe slapp eller kvalm, så hva nå hun enn reagerte på i går, så er det tydeligvis over nå. 

Lille Monsteret syns det er superfint med snø, så det spiser hun, og da blir hun jo kald, så da skjelver hun :rolleyes: Hun liker seg ute hun, men det er jo litt begrensa hvor lenge vi får vært ute når hun fryser så fort. Jeg må se etter et dekken eller en dress til henne til helgen igjen, så det går an å være ute med henne i litt mer enn 5 minutter av gangen før hun må inn igjen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja..det vil jo bero på flere faktorer. Hvor lenge, hvor kaldt er det der man bor, hvor kaldt blir det i bilen på det kaldeste, hvor stor plass har hunden å bevege seg på i bilen, hva slags pelstype har hunden, størrelse på hunden o.s.v. 

Må evt ha hunden i bilen fra nyttår. Umulig å vite temp ute, men jeg bor på Østlandet.

 

Ser faktisk ut som det beste alternativet er å selge hunden hvis alene hjemme ikke løsner. [emoji30] Finner ingen hundelufter eller hundebarnehage i nærheten... For å gjøre ting ekstra vanskelig for meg selv starter jeg i ny jobb 2.1... Da er fleksibilitet fort vanskelig pga opplæring etc.

 

Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, 2ne skrev:

Veeeel.. De aller fleste Guns'n'Roses-fans er vel godt voksne, så det blir vel ikke super-trangt foran scena, tror jeg :teehe: 

--

Ali virker i bedre form i dag. Hun gjorde det på ettermiddagen i går og altså, men hun både kasta opp og hadde skikkelig diare på formiddagen, så hun ble erklært "syk" for i går. Jeg lurer på om det var noe hun spiste da, og jeg lurer på om det noe var bæsj :P Jeg aner dog ikke hva slags bæsj. Greia er at plutselig så løper Leah og Ali ut av hagen mot døra til mamma og pappa, så jeg trodde pappa kom ut, men så skar de plutselig til venstre og løp ned mot garasjen - garasjen og hagen min er på høyde med hverandre, men de løp på andre siden av garasjen, og det er så ulikt dem at jeg løp etter. Så ikke helt grunnen til denne detouren deres var, men da jeg runda hjørnet var de begge interessert i noe, og Ali åt på noe, så jeg brøler automatisk "NEI!" til de :P Jeg tenkte de hadde fått tak ei mus, for noe må jo ha trigga denne uvanlige atferden deres, men jeg så bare bæsj, og det slo meg ikke at de spiste det, for de spiser aldri bæsj. Det skal ikke være noe der som har bæsja heller, liksom. Det er helt i nedkant av både vår og naboens tomt, alt som er bak det er et åpent gjorde, og det har nå hendt at det har forvilla seg en katt på tomta vår, men det ble det mindre av etter at Marikatten ble borte. Eller, mindre synlig i hvert fall. Jeg tror ikke jeg har sett katter på tomta vår siden Mari ble borte? Litt rart det og, men.. Så hender det at det er en eller annen kjøter på tur her, eller, hender og hender, det har skjedd to ganger, jeg aner ikke hvor den hører hjemme hen, den har forsvunnet via jordet og jeg har vært kobla opp til infusjonsstativet de to gangene den har vært her, så jeg har liksom ikke kunne løpt etter den :P Men jeg tror ikke det var hundebæsj, om det var bæsj, for det spiser de aldri ellers, jeg har aldri sett sånne tendenser hos noen av dem. Det kan nok hende de spiser kattebæsj, men jeg har ikke sett de gjøre det før heller. Jeg aner ikke hva hun spiste jeg, men det som kom ut igjen lukta skikkelig ikke godt. Jeg er ikke spesielt fintfølende av meg, men det der lukta så høgg at jeg vurderte å kaste vetbeden hun kasta opp på fremfor å fjerne det hun hadde tømt seg for å vaske det :lol: Men ja. Hun var ikke syk-syk mer i går, det var ikke noe mer som kom ut som ikke skulle eller så ut som det pleier :P Og ikke var hun noe slapp eller kvalm, så hva nå hun enn reagerte på i går, så er det tydeligvis over nå. 

Lille Monsteret syns det er superfint med snø, så det spiser hun, og da blir hun jo kald, så da skjelver hun :rolleyes: Hun liker seg ute hun, men det er jo litt begrensa hvor lenge vi får vært ute når hun fryser så fort. Jeg må se etter et dekken eller en dress til henne til helgen igjen, så det går an å være ute med henne i litt mer enn 5 minutter av gangen før hun må inn igjen. 

Sånt er jo skummelt syns jeg nå, med tanke på de som har opplevd å få hundene forgiftet helt bevisst..:no: Merker selv at jeg blir mer bekymra nå enn tidligere, hvis de av en eller annen grunn er slappe eller ' vondt i magen'  dårlige.. Tidligere så var jeg mer sånn, 'Jaja, det er vel noe de har spist ute, ikke noe å bekymre seg så veldig for' mens nå blir jeg oppriktig bekymra og skeptisk. 

Forhåpentligvis var det ikke noe farlig de fikk i seg. Kan det ha vært menneskebæsj? Det lukter helt forferdelig når hundene spyr det opp igjen..*erfaring..*:barfy:

Ler av den lille loppa, høres jo ut som om småbarn som spiser snø :ahappy: Du må nok finne noe klær å ha på knotten, det er vel ikke mye kropp under pelsen :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, mushi skrev:

Må evt ha hunden i bilen fra nyttår. Umulig å vite temp ute, men jeg bor på Østlandet.

 

Ser faktisk ut som det beste alternativet er å selge hunden hvis alene hjemme ikke løsner. emoji30.png Finner ingen hundelufter eller hundebarnehage i nærheten... For å gjøre ting ekstra vanskelig for meg selv starter jeg i ny jobb 2.1... Da er fleksibilitet fort vanskelig pga opplæring etc.

 

Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk

 

 

 

Det er den lille som er problemet om jeg husker riktig? Ingen framgang på 'hjemme alene' fronten? Har du naboer som reagerer på støy? 

Jeg hadde nok vært skeptisk til å la en liten og relativt kortpelset hund ligge i bilen på vinterstid,hvis det ikke hadde vært mulig å holde bilen oppvarmet? En hund som har begrenset bevegelsmuligheter/ligger i ro, vil jo bli fortere kald. En annen ting, vil han slå seg til ro alene i bilen, i stedenfor alene hjemme? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er den lille som er problemet om jeg husker riktig? Ingen framgang på 'hjemme alene' fronten? Har du naboer som reagerer på støy? 
Jeg hadde nok vært skeptisk til å la en liten og relativt kortpelset hund ligge i bilen på vinterstid,hvis det ikke hadde vært mulig å holde bilen oppvarmet? En hund som har begrenset bevegelsmuligheter/ligger i ro, vil jo bli fortere kald. En annen ting, vil han slå seg til ro alene i bilen, i stedenfor alene hjemme? 
Ja, er han lille. Kan være alene 30 minutter. Etter det bjeffer han i ett kjør frem til jeg kommer hjem. Bor i lytt rekkehus med en ufør nabo og en i barsel. [emoji37] Han kan fint være 5-6 timer alene i bil. Ikke testet lengre. Han drar også av seg alt av klær i bilen. Vi øver og øver, men jeg fatter ikke at det ikke løsner. Han er 6 mnd.

Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

22 minutter siden, 2ne skrev:

Lille Monsteret syns det er superfint med snø, så det spiser hun, og da blir hun jo kald, så da skjelver hun :rolleyes: Hun liker seg ute hun, men det er jo litt begrensa hvor lenge vi får vært ute når hun fryser så fort. Jeg må se etter et dekken eller en dress til henne til helgen igjen, så det går an å være ute med henne i litt mer enn 5 minutter av gangen før hun må inn igjen. 

Jeg fant en hurtta fleecedress hjemme størrelse dvergpinscher? kunne den passe Lille Monsteret? 

Ellers så fikk jeg satt opp de siste lamellgardinene igår og er kjempefornøyd :D fargen ble veldig fin og det ble lyst og fint her. Oppdaget dog at den første jeg satte opp er det noe feil med, så den må jeg bytte - ev kjøpe ny. Men men enn så lenge så er det veldig fint her da :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 hours ago, *Kat84* said:

Ja det gjelder kanskje bare å trene og spisse albuene ?

Gjelder heller å komme tidlig :) 

57 minutes ago, 2ne said:

Veeeel.. De aller fleste Guns'n'Roses-fans er vel godt voksne, så det blir vel ikke super-trangt foran scena, tror jeg :teehe: 

Man kan vel si det samme om publikumet til Springsteen, men der var det trengsel foran scenen gitt :P 

57 minutes ago, 2ne said:

Lille Monsteret syns det er superfint med snø, så det spiser hun, og da blir hun jo kald, så da skjelver hun :rolleyes: Hun liker seg ute hun, men det er jo litt begrensa hvor lenge vi får vært ute når hun fryser så fort. Jeg må se etter et dekken eller en dress til henne til helgen igjen, så det går an å være ute med henne i litt mer enn 5 minutter av gangen før hun må inn igjen. 

Klipp et par-tre hull i en raggsokk :D 

 

Oppe og har luftet bikkjer. Fremdeles litt host og snørr, men det går overraskende greit - kjennes ut som jeg er på bedringens vei allerede!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

54 minutter siden, mushi skrev:

Må evt ha hunden i bilen fra nyttår. Umulig å vite temp ute, men jeg bor på Østlandet.

 

Ser faktisk ut som det beste alternativet er å selge hunden hvis alene hjemme ikke løsner. emoji30.png Finner ingen hundelufter eller hundebarnehage i nærheten... For å gjøre ting ekstra vanskelig for meg selv starter jeg i ny jobb 2.1... Da er fleksibilitet fort vanskelig pga opplæring etc.

 

Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk

 

 

 

Du har ikke webasto på bilen da? Evt muligheter for stikkontaktuttak på jobb? For da kan du ordne kupevarmer.. 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

57 minutes ago, QUEST said:

Sånt er jo skummelt syns jeg nå, med tanke på de som har opplevd å få hundene forgiftet helt bevisst..:no: Merker selv at jeg blir mer bekymra nå enn tidligere, hvis de av en eller annen grunn er slappe eller ' vondt i magen'  dårlige.. Tidligere så var jeg mer sånn, 'Jaja, det er vel noe de har spist ute, ikke noe å bekymre seg så veldig for' mens nå blir jeg oppriktig bekymra og skeptisk. 

Ja, jeg tenker også på det når de spiser noe ute som jeg ikke veit hva er. Og sopp, vi har hatt skrekkelig mye sopp i hagen i sommer. Men dette er helt i bakkant av tomta vår, og naboens. Det er ingen som bruker den. Det nærmeste bygget er garasjen, så kommer huset mitt, så er det "åpen tomt" både hos oss og naboen, og det som ikke er våre tomter er jorde, så det er liksom ikke bare å snike seg dit heller. Det er ingen grunn til at det skal ligge gift der, vi har ikke et dårlig forhold til naboen, jeg ser ikke helt for meg at de skulle føle at de må forgifte bikkjene her, liksom. De nærmeste naboene bortsett fra de vi deler gjerde med på den siden, er 200 meter unna. Så jeg slo fra meg gift. Eller, i hvert fall forsøk på forgiftning. 

57 minutes ago, QUEST said:

Forhåpentligvis var det ikke noe farlig de fikk i seg. Kan det ha vært menneskebæsj? Det lukter helt forferdelig når hundene spyr det opp igjen..*erfaring..*:barfy:

Jeg håper da ikke det :lol: For igjen - det er ingen grunn til at noen skal gå ned i hjørnet der for å bæsje heller :P 

57 minutes ago, QUEST said:

Ler av den lille loppa, høres jo ut som om småbarn som spiser snø :ahappy: Du må nok finne noe klær å ha på knotten, det er vel ikke mye kropp under pelsen :) 

Hun har jo klær, men hun har vokst ut av den genseren jeg kjøpte, og ikke ordentlig inn i dekkenet vi kjøpte etter det :teehe: 

28 minutes ago, Turb said:

Jeg fant en hurtta fleecedress hjemme størrelse dvergpinscher? kunne den passe Lille Monsteret? 

Toypudler er vel omtrent på størrelse med dvergpinchere som voksne, så kanskje, etterhvert ;)  

Just now, Line said:

Man kan vel si det samme om publikumet til Springsteen, men der var det trengsel foran scenen gitt :P 

Med all respekt å melde, så er Springsteen et hakk større enn Guns'n'Roses, som knapt har gjort noe å snakke om utover å leve på gamle låter siden begynnelsen av 90-tallet :P Men det var ikke noen enorm trengser på hverken Springsteen eller Pink Floyd da jeg så de på Valle Hovin i min ungdom, så jeg klarer ikke helt å se for meg at Axl Rose og gjengen skal klare å få det så stappa der at folk ikke kommer seg frem til scena om de ønsker det :P 

Just now, Line said:

Klipp et par-tre hull i en raggsokk :D 

Nå ble jeg nesten litt sjokkert her, jeg bruker jo de raggsokkene :o Men så kom jeg på at jeg har et par liggende i skapet som har blitt igjen etter at partneren deres har fått hull og avgått med døden, jeg aner ikke helt hvofor jeg har spart på de, men de kan nok bli "ullgenser" til lille Monsteret nå :ahappy: 

--

AN venter jeg på sykepleier, og siden jeg har vært uten i 2 dager på rad, og de ikke skal komme før seint i morgen, så sier hodet mitt at de kommer sikkert ikke i dag, de tror sikkert at jeg har avlyst hele helgen.. Sjysj på seg, hodet! Det hender ganske ofte at de er seine i helgene, og de er bare 8 minutter over tiden :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@2ne djiiiz så liten altså - ja da er nok ikke den mye hjelp - ev kan hun svømme i den om hun vil :P 
Så kanskje bare klippe noen hull i en ullsokk da? søster gjorde det når podengoen hennes var liten - kjøpte barneullsokker eller strømpebukser i ull og lagde hull til bein.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, 2ne said:

Nå ble jeg nesten litt sjokkert her, jeg bruker jo de raggsokkene :o Men så kom jeg på at jeg har et par liggende i skapet som har blitt igjen etter at partneren deres har fått hull og avgått med døden, jeg aner ikke helt hvofor jeg har spart på de, men de kan nok bli "ullgenser" til lille Monsteret nå :ahappy: 

Du har ubevisst spart dem til lommerusket vel :D 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, 2ne skrev:

Ja, jeg tenker også på det når de spiser noe ute som jeg ikke veit hva er. Og sopp, vi har hatt skrekkelig mye sopp i hagen i sommer. Men dette er helt i bakkant av tomta vår, og naboens. Det er ingen som bruker den. Det nærmeste bygget er garasjen, så kommer huset mitt, så er det "åpen tomt" både hos oss og naboen, og det som ikke er våre tomter er jorde, så det er liksom ikke bare å snike seg dit heller. Det er ingen grunn til at det skal ligge gift der, vi har ikke et dårlig forhold til naboen, jeg ser ikke helt for meg at de skulle føle at de må forgifte bikkjene her, liksom. De nærmeste naboene bortsett fra de vi deler gjerde med på den siden, er 200 meter unna. Så jeg slo fra meg gift. Eller, i hvert fall forsøk på forgiftning. 

Sopp er litt interessant syns jeg, for ingen dyr , inkludert hønsene som var altetende, her har spist sopp. Hverken i fersk form eller stekt. Noen andre her som har soppspisende dyr? ( unntatt sauer da..) 

Nei, forhåpentligvis så er det noe ufarlig de har spist :) Men når man leser om hvor folk har funnet giftig 'åte' , så blir man jo litt skremt.. Det er ikke et område hvor folk pleier å passere/gå tur? Tomta deres altså. 

Akkurat nå, 2ne skrev:

Jeg håper da ikke det :lol: For igjen - det er ingen grunn til at noen skal gå ned i hjørnet der for å bæsje

Nei,antagelig ikke og det skal du være glad for ..For det stinker helt for ******..:barfy:

Akkurat nå, 2ne skrev:

Nå ble jeg nesten litt sjokkert her, jeg bruker jo de raggsokkene :o Men så kom jeg på at jeg har et par liggende i skapet som har blitt igjen etter at partneren deres har fått hull og avgått med døden, jeg aner ikke helt hvofor jeg har spart på de, men de kan nok bli "ullgenser" til lille Monsteret nå :ahappy: 

--

 

Sokker er lurt! :) Jeg har selv klippet hull i sokker for bruk til 'genser' på små hvalper :) 

Hvordan går det forresten med børstingen av den lille lemenen? 'Freser' hun ennå? :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutes ago, Turb said:

@2ne djiiiz så liten altså - ja da er nok ikke den mye hjelp - ev kan hun svømme i den om hun vil :P 
Så kanskje bare klippe noen hull i en ullsokk da? søster gjorde det når podengoen hennes var liten - kjøpte barneullsokker eller strømpebukser i ull og lagde hull til bein.

Hun er så liten at jeg fortsatt ikke skjønner hvordan hun skal bli hund etterhvert :P Og nå har hun jo faktisk blitt "stor", hun har jo fått "lengde" på beina nå, i forhold til det hun hadde for bare noen uker siden :lol: 

2 minutes ago, Line said:

Du har ubevisst spart dem til lommerusket vel :D 

Tydeligvis :ahappy: 

Just now, QUEST said:

Sopp er litt interessant syns jeg, for ingen dyr , inkludert hønsene som var altetende, her har spist sopp. Hverken i fersk form eller stekt. Noen andre her som har soppspisende dyr? ( unntatt sauer da..) 

Nei, ingen av mine har spist sopp til nå, ikke engang Nora, som spiste alt hun kom over, og som plukka både rips, plommer og bringebær av busker og trær. Men allikevel, jeg veit jo om hunder som har spist sopp og blitt dritdårlige, og skrekken er jo at når man ser de blir dårlige, så er de skikkelig dårlige :hmm: Så jeg plukka det jeg fant, og har ikke hatt noe soppuhell, heldigvis! 

Just now, QUEST said:

Nei, forhåpentligvis så er det noe ufarlig de har spist :) Men når man leser om hvor folk har funnet giftig 'åte' , så blir man jo litt skremt.. Det er ikke et område hvor folk pleier å passere/gå tur? Tomta deres altså. 

Nei, som sagt, vi ligger kant i kant med et jorde :) Eneste som beveger seg der ute er landbruksmaskiner, katta og bikkjene til en annen nabo (de er dog sjeldent/aldri hos oss), og et og annet rådyr. Det er heller ikke vært sett noe rev eller lignende som folk evt ville lagt ut åte til, og jeg kan ikke helt se at naboen skulle ha noen grunn til å forgifte bikkjene som sagt. De kan neppe klage på støy, både fordi at de sjeldent støyer, og fordi de produserer langt mer støy i denne motorcross-garasje-hobby-greia si enn vi gjør. 

Just now, QUEST said:

Nei,antagelig ikke og det skal du være glad for ..For det stinker helt for ******..:barfy:

Tviler ikke :lol: Det stinka av oppkastet hennes altså, men ikke menneskebæsj. Jeg veit ikke helt hva det lukta, det var bare kvalmende. 

Just now, QUEST said:

Sokker er lurt! :) Jeg har selv klippet hull i sokker for bruk til 'genser' på små hvalper :) 

Ja, de burde passe sånn noenlunde greit de, såpass at hun får gått på do uten å fryse på seg blærekatar i hvert fall :ahappy: 

Just now, QUEST said:

Hvordan går det forresten med børstingen av den lille lemenen? 'Freser' hun ennå? :ahappy:

:lol: Det går greiere nå, litt ettersom humøret hennes :P Jeg skulle tørke av henne noe øyegugg i går morres, det var hun skikkelig ikke interessert i, så da flekka hun tenner til meg :teehe: Lille leppa med bittesmå nåletenner under, det var jo bare morsomt. Stakkars, hun kommer aldri til å bli tatt alvorlig hun, bare fordi hun er et lommerusk :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fader da, hvor vanskelig skal det være å finne en helt enkel sort dongeribukse som er høy i livet og ikke koster skjorta? Er ikke interessert i å betale en tusing for ei bukse jeg bare kommer til å bruke noen måneder jeg. Koster de ikke skjorta så så har de hull her og der, syrevask, frynser eller blink. Må jeg faktisk fysisk dra i butikk altså?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Line skrev:

Fader da, hvor vanskelig skal det være å finne en helt enkel sort dongeribukse som er høy i livet og ikke koster skjorta? Er ikke interessert i å betale en tusing for ei bukse jeg bare kommer til å bruke noen måneder jeg. Koster de ikke skjorta så så har de hull her og der, syrevask, frynser eller blink. Må jeg faktisk fysisk dra i butikk altså?

HM har til 99 eller 149, men de er veldig tynne. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Line skrev:

Fader da, hvor vanskelig skal det være å finne en helt enkel sort dongeribukse som er høy i livet og ikke koster skjorta? Er ikke interessert i å betale en tusing for ei bukse jeg bare kommer til å bruke noen måneder jeg. Koster de ikke skjorta så så har de hull her og der, syrevask, frynser eller blink. Må jeg faktisk fysisk dra i butikk altså?

Cubus sin High Waist Hannah er ikke så verst, kampanje nå til 499,- Vær obs på at de sorte buksene oppleves som en god del mindre enn de blå, ifølge Cubus er det noe med fargeprosessen. Jeg må ihvertfall opp to størrelser i sort bukse i forhold til blå bukse i samme modell.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Line skrev:

Burde vel tatt med at joda, jeg finner, men de er ikke fine :P Og slike tynne liker jeg heller ikke. Dongeri skal ha litt hold synes jeg :) 

Da ville jeg ha dratt et sted med godt utvalg av olabukser, Carlings for eksempel. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...