Gå til innhold
Hundesonen.no

Seperasjonsangst?


Synnøve
 Share

Recommended Posts

Hei ! Håper noen kan hjelpe meg!

Vi har en cavalier tispe på snart syv år.  En familiekjær hund, som vi er veldig glad i. MEN hun er blitt "litt" for knyttet til oss. Da spesielt far i huset. 

Hun klarer seg fint alene om dagen, men problemet er om natten. De første årene sov hun fint i buret sitt, og lagde ikke en lyd. Plutselig en dag bestemte hun seg for at hun ikke ville sove der mer. Hun bjeffet og pep hele natten, og dette endte med at barna gikk og slapp henne ut, og inn til vår soverom. Vi måtte til slutt bare gi opp, og nå sover hun hos oss hver natt.  Med en gang far går og legger seg, kommer hunden etter. Dette begynner å bli et problem for oss, og vi er litt usikker på hva vi skal gjøre. Har prøvd å legge henne i buret, inne på rommet til og med, men hun bjeffer og piper, og våkner til slutt hele huset.

Kan hun ha seperasjonsangst? er helt grønn på dette, og spør derfor her om dere har noen gode råd?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

Det er mange grunner til at hunden ikke skal ligge i seng men også mye kos med å ha den liggende i seng. Men hva med å legge en god varm seng på soverommet til hunden. Sett kompostgrinder rundt senga deres eller andre stengsler så hunden ikke kommer opp. Belag dere på uro og piping noen netter for det er jo som oftest mye bedre å sove i sengen med sin eier enn å sove for seg selv. 

Men siden det brått begynte og du ikke sier noe om når så kan det være noe som hun har blitt skremt av eller at helsa har endret seg så hun trenger å ha dere i nærheten for å få ro. Det blir da på en måte som med små barn som er syke dem blir oftest utrolig klengete

Håper dere finner ut av det 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg har vært borte i noe lignende... (ikke å putte hundene i bur om natta altså, men å hive ned bikkjer som først har fått smaken på å sove i senga) Resultatet er at de sover i senga :P Orker ikke ødelegge nattesøvnen for å være sta...

red: det der har forøvrig ingenting med sep.angst å gjøre, men at de lærer seg hvordan de får fordeler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...