Spøkelsealder

8 innlegg i emnet

Når begynner spøkelsesalderen?

Valpen er nå 5 mnd og har blitt redd for ting hun aldri har brydd seg om. Hun har også plutselig blitt redd for folk og vogner+ ting som pinner i skogen

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det varierer vell litt og noen får det jo aldri, men mener mine valper har hatt perioder rundt 4 mnd og 6 mnd hvor de forandrer seg litt, samt en runde rundt året igjen ca også rundt 2 år. Har variert veldig hvordan det har slått ut.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

"Alle" snakker om spøkelsesalderen, men jeg har foreløpig til gode å merke det på noen av hundene jeg har hatt. De har vært like trygge hele veien. Men synes gjerne at folk klager over spøkelsesalderen når hundene er rundt året. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
35 minutter siden, Artemis skrev:

Men synes gjerne at folk klager over spøkelsesalderen når hundene er rundt året. 

Jeg har heller ikke merket meg noe særlig av noen spøkelsesaldre på mine, men jeg har jo lagt merke til at en del identifiserer spøkelsesalder på sine hunder både når det er 6 mnd, 1 år, 2 år og 3 år :lol: 

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg er usikker på om min hadde noe spøkelsesalder siden hun er veldig usikker fra før av. Men rundt 4-5 mnd tok det seg veldig opp en periode. Var på valpekurs da, og en av instruktørene hadde satt fra seg en liten colaflaske på bakken. Hun reagerte veldig på den og instruktøren ropte ut SPØKELSESALDEREN!:lol: da reagerte hun også på plastposer, søppelspann og store steiner som lå midt i veien

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Spøkelsesalder hadde jeg aldri hørt om før i det siste. Aldri lagt merke til noe sånt hos mine tidligere, ei heller med den jeg har nå (7 mnd). Uten at det betyr at det ikke finnes. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Min fantes ikke skeptisk før han ble 5-6 måneder, da var plutselig alt skummelt og mystisk - men dette var også på våren da sykkel, rulleski, veiarbeid og dyr plutselig dukket opp igjen fra vinterdvale, noe han aldri hadde sett før. Nå har han akkurat rundet året og begynt med en liten spøkelsesalder til, og alt fra folk til biler og postkasser skal bjeffes på igjen. Her om dagen reagerte han på en stubbe i skogen, som i mine øyne ikke kunne være så forskjellig fra alle de andre trærne, men hva vet vel jeg :blink:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har observert det på et par av tispene mine, fra 5-6 mndr. Så har det slått seg på noen ganger mellom 12-18 mndr, men fra 2 årsalder ble de trygge, selvstendige hunder. Andre har aldri hatt antydninger til disse tøysefaktene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Nye innlegg

  • Jeg la ut linken til artikkelen om den svenske jenta som ble lagt i bakken på min Fb-vegg og den ble kommentert  av en bekjent som følger med på norsk og svensk rovdyrforvaltning og som har kontakter med bl a svenske dyrevernere. Et minutt senere var den fjernet. Da jeg spurte hvorfor ble jeg fortalt at det var p g a reaksjoner og konsekvenser for vedkommende dersom den ble stående. Hunt Saboteurs Sweden skulle bl a være kjent for å bruke virkemidler som man ikke regner som akseptable i samfunnet ellers (innhenting av all slags private oplysninger, trakassering og telefonterror). Det samme gjelder forsåvidt for "ekstremistene" i deres deres norske motpol FNR.  Jeg kjenner ikke Hunt Saboteurs Sweden og ei  anna gruppe grupppe som også er nevnt m h t svensk rovdyrforvaltning: Anti Poaching Unit fra tidligere. En svensk ulveverner sendte meg denne meldingen:"Hunt saboteurs är en väldigt extrem och fanatisk grupp som försöker störa och förstöra jakt. Många av dem är ganska extrema djurrättsaktivister. De har en facebooksida men jag antar att du redan har sett den? Personligen vill jag ju också stoppa jakten men deras metoder är inte riktigt rätt tycker jag. Anti Poaching Unit ska egentligen förhindra tjuvjakt och det var/är en hel del poliser med där. Tanken med gruppen är väldigt bra men deras ledare, Conny, har gjort att det hela känns väldigt oseriöst." I dette tilfellet har - iflg media - medlemmene av HSS trengt seg inn på privat mark og ikke etterkommet anmodning om å fjerne seg. Fotografering av bilnummer (og personer) er en kjent metode for senere å innhente opplysninger om hvem som eide de aktuelle bilene for siden å bruke disse opplysningene som nevnt ovenfor. Om HSS er kriminelle skal jeg ikke ha noen mening om, men de er åpenbart provokative og etter min mening opererer de i gråsonen for hva som er kriminelt og ikke  
  • Synes det var en strålende idé!    
  • Ser van helsing, og venter på at gubben skal komme inn. Gjett hvem so kommer til å drømme skrudde drømmer om vampyrer og greier  de neste nettene.    
  • Ser sjarmen i de fleste raser, tror ikke det er noen rase jeg absolutt ikke ville hatt pga utseende om man tenker rent overfladisk. Går man dypere så er det mange pga fysike og eller mentale egenskaper som ikke passer meg eller jeg rett og slett ikke syns er bra. 
  • Det er så gøy å være syk og ha vondt i hele kroppen. Kjennes ut som jeg har fått skikkelig juling, rett og slett   
 • Nylig opprettede emner