Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå oktober


Symra&Pippin
 Share

Recommended Posts

Da står det en kjele med ertesuppe (med svineknoke) å puttrer på platen. Bedre sent enn aldri, eller no sånt.

 

Det er så fasinerende å si hvordan det blir mørkere og mørkere for hver dag som går! Føler samme fascinasjonen på når solen snur og det blir lysere og lysere.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 2.8k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Det var jeg som har vært snill i år Fikk tilbakebetalt for ungufør for alle årene jeg har vært på aap. Julaften kom tidlig i år, for dette var ikke forventet overhodet! Jeg er i sjokk for å si de

Nå syns jeg mannfolka trenger litt positiv omtale her! Min ødelegger aldri noe i sinne, nekter meg aldri å låne noe han betaler for av streamingtjenester - (WTF??) er verdens snilleste med både meg, b

Jeg smelter. Valpelyder  twiggy er naturtalent.  Da gikk ihvertfall tiden  

Posted Images

42 minutter siden, Pixie skrev:

Jeg er så i tvil om hva jeg vil... jeg har en sjans på å få en leilighet her, den er greit priset og (relativt) sentralt, men ganske så umoderne og en typisk kald kjellerleilighet. Jeg har ikke følelsen av at jeg vil trives der men jeg er så lei av å leite... Jeg vet at det vil bli det jeg gjøre det til selv, men bør man ikke like utgangspunktet litt også? Er jeg bare for kravstor? 

Du bør sette inn annonse selv. Vet flere her inne har nevnt det. Det koster kanskje 500 kr eller noe, men det er mange utleiere som foretrekker å velge leietaker selv, istedet for å bli nedringt av gud og hvermansen. Det kan hende det er mange fine leiligheter der ute du ikke vet om fordi de ikke har lagt den ut på finn

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Kaisen skrev:

Sånne ting gjør meg ganske sikker på at jeg ikke skal ha hannhund. Tisper har jo sine greier de også, men jeg tror jeg foretrekker tisper likevel jeg.:lol: ingenting er som å se tissefanten på utstilling liksom. Jeg får helt noia av sånne ting.:teehe:

Det er derfor man velger langhårsrase:P umulig å se utstyret på min uten å grave det frem i pelsen, selv når han ligger på rygg, så slipper man både tissefanter på utstilling og å gå å se på dinglende baller/rumpehull på tur:lol:

76F99782-7BCF-462F-91D3-CBB80A404863.thumb.jpeg.85f92475953b15f90b56ba78f5384c19.jpeg

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Luma skrev:

Det er derfor man velger langhårsrase:P umulig å se utstyret på min uten å grave det frem i pelsen, selv når han ligger på rygg, så slipper man både tissefanter på utstilling og å gå å se på dinglende baller/rumpehull på tur:lol:

 

Meeeeen du får tiss og bæsj i pelsen. 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Pixie Sier som flere andre; sett inn annonse selv! Jeg har fått alle mine leiligheter på den måten. 

Hjemme igjen fra en liten høstferie. Gleder meg til å flytte fra huset her, det er alltid kaldt! Synes ikke det blir lun og fin varme uansett temp på "varmepumpa".. Dessuten lukter det litt sånn gammelt. Sånn apropo uperfekte boliger...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Pixie om du er kravstor eller ikke, må du nesten vurdere selv, men ut fra det jeg har fått for meg, så ønsker du en relativt ny lys leilighet med høy standard. Så da er spørsmålet, har du råd til det? Kan du betale det vil koste? 

For jeg lover deg, det gir en større lykke å ha en økonomi som går rundt og litt penger på en sparekonto, enn å sitte der med fin leilighet. Så kan du heller bruke mellomlegget på feks lappen da og så har du mer å velge i senere.. 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er mye mindre bekymringer når man har hund med lengre pels :aww: jeg ble livredd da ballene til Casper begynte å få mørkere pigmenter, type så redd at jeg måtte sjekke de x antall ganger om dagen redd og vurderte å ringe dyrlegen redd :aww: med border collien så var det aldri et dilemma, fordi jeg så aldri ballene :aww::lol: trodde aldri da jeg kjøpte whippet at jeg kom til å bli bekymret for ballene til hunden min :lol:

Men ja, enkelte situasjoner som dårlig mage, da er det greit å ha korthåret hund :lol:

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Driver og utreder en skulderskade på frøkna, og i neste uke skal hun på tannrens. Så får jeg kommentaren: "den hunden begynner å bli for gammel til å legge så mye penger i."

Hun er SEKS år! Og hun er ikke for gammel til vedlikehold og veterinærbehandling før den dagen hun dør! :gaah:

Sånn. Måtte bare få det ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

2 timer siden, Pixie skrev:

Klart jeg ikke vil. Det vi helst vil, begge to, er å bli gamle sammen. Men sånn som vår(min) økonomiske situasjon nå er så går det ikke, det er ikke et alternativ å bli boende her. Så at jeg skal flytte er sikkert, jeg vet bare ikke om jeg skal gå for den som er tilgjengelig men stusselig eller håper på at jeg får sjans til noe bedre...

Som de andre sier: hvordan blir din økonomi bedre om du flytter ut? Det er jo betydelig dyrerer å bo alene enn sammen med noen? Men OM du er fast bestemt på å flytte ut så er det vel bedre å bare hoppe i det nå enn å vente til noe bedre dukker opp, for det gjør det antakeligvis ikke. 

1 time siden, Mardina skrev:

Nja, ikke skrekkslagen kanskje, men liker å være føre var enn etter snar... :D Liker ikke å leve så vågalt jeg... :P

Pfffft... pingle!!!! :P 

38 minutter siden, Tonje skrev:

Hjemme igjen fra en liten høstferie. Gleder meg til å flytte fra huset her, det er alltid kaldt! Synes ikke det blir lun og fin varme uansett temp på "varmepumpa".. Dessuten lukter det litt sånn gammelt. Sånn apropo uperfekte boliger...

Har dere støvsugd filtrene i pumpa? Reine filter utgjør forskjellen på lunk og god varme her i hvert fall :) 

7 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

Jeg kjenner noen som barberte ned en beardishanne. De kunne sverge på at hunden var flau over de veldig godt synlige ballene. :lol:

:lol: Jeg oppdaget at min hannhund hadde DET stellet da jeg klipte ham ned :lol: Herregud som de dinglet... 

Har vi vært på deilig langtur i skogen, og BEGGE hundene fikk gå løse. Jeg tror Willy var helt i sjokk, for han holdt seg stort sett i synsavstand på turen i dag :o OK - han tok av etter noen ferskspor da, tror jeg, men kom kjapt tilbake når jeg ropte. Men det var utrolig deilig å bare kunne rusle i skogen UTEN å tenke på at man må passe på hvor man setter beina fordi man har et ukontrollert drag i lina framover :aww: 

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er superforvirret.. Fikk endelig pc'en levert på døra idag etter den måtte på reparasjon i sommer som tok lengere tid enn forventet, dermed måtte den sendes til Budapest av mine stakkars foreldre hvor det såklart (!!) ble masse tull i tollen og det har vel tatt en måned eller to å få den ned hit.. Plugger den i veggen og oppdager at den har AKKURAT SAMME PROBLEM som da jeg sendte den på reparasjon (vil ikke lade etter det ble veltet en kopp te over den) og trodde jeg skulle tilte fullstendig. Kjøpte den ny tidligere i år (DYR!!!) og kjøpte heldigvis med skadeforsikring siden hundebisken så snilt drepte forrige pc for meg. Så har jo sendt meldinger til elkjøp og til forsikringsselskap og hjem og overalt, i ikke akkurat veldig godt humør.

Men så *poff* plutselig lader den! Og nå vet jeg ikke om den bare trengte litt tid på å komme igang eller om den virkelig ikke er i orden :icon_confused: Så da sitter jeg her da.... Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre når jeg får svar fra alle jeg har sendt frustrerte mailer til :innocent:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta
Akkurat nå, Artemis skrev:

Hils på Houdine. :D Hun synes at gresset er mye grønnere på andre siden av gjerdet.

Her er synet som møtte meg da jeg kom hjem i dag:

37691020676_9121e251d9_z.jpg

Kjekt å bo på småbruk. :lol:

Stilig at du fikk tatt bilde i svevet da og ja gresset er da alltid grønnere på den andre siden av gjerdet

Etter mye styr så fikk jeg kommet meg på jobbinterjuv i dag. Det ble til at jeg pratet i en time så nå får dere krysse fingrene for at det blir et vikareat for meg i et års tid

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

Hjemme etter å ha stekt kylling og 5 timer. Jeg kjøpte ferdig lasagne på vei hjem fra jobb og tenkte det var en grei middag. Ikke var den dyr heller trodde jeg. Det var helt til jeg tok den ut av innpakningen, og så at det var en liten stripe som hadde klart seg med en tredjedel av emballasjen :pinch: 
Så jeg er fortsatt sulten, men får vel klare meg med epler og gulrot og hva enn jeg har av annet i kjøleskapet som ikke krever tilbereding. 

Nå skal jeg skrive rapport og telle opp salgstall. Etter det blir det avslapping foran TV resten av dagen med den uoppdragne skitbikkja i armene :aww: Han er jo så på styr at man skulle tro han hørte til i flokken på 18 tydeligvis. Jeg får vel velge sånn der Ringo-rase neste gang :rolleyes: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:wave:

 

..lurer jeg på hvem som tissa på gulvet i stad. Mistenker at det var Katla som helt hadde glemt å tisse de timene hun var ute, og så ble så oppskjørta over at jeg både snakka i telefonen OG venta på at det skulle komme noen at hun ble helt forstyrra. :hyper: Man vet man er eremitt når, liksom.. :icon_redface::lol:

Ellers sitter jeg i sofaen og spiser Kick, for det hadde de på tilbud. Nom nom nom. Kanskje jeg skal ta meg et bad i kveld? Da blir kattene glade, de synes det er voldsomt spennende med alt som foregår i badekaret. Første gangen jeg har hatt kattunger som sloss med forhenget for å komme seg inn i dusjen mens den er i bruk. :poke: :cat:

Og så har jeg visst fått hjort. En bukk synes det er veldig fint å stå nedi dalen her og gaule til alle døgnets tider. :fear:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, lijenta skrev:

Stilig at du fikk tatt bilde i svevet da og ja gresset er da alltid grønnere på den andre siden av gjerdet

Etter mye styr så fikk jeg kommet meg på jobbinterjuv i dag. Det ble til at jeg pratet i en time så nå får dere krysse fingrene for at det blir et vikareat for meg i et års tid

 

Krysser!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

16 minutter siden, Siri skrev:

 

Har dere støvsugd filtrene i pumpa? Reine filter utgjør forskjellen på lunk og god varme her i hvert fall :) 

 

Takk for tipset! Den har visst ikke blitt sjekka siden vi flytta hit for snart et år siden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Lei av uflaks :aww: Først spjæret setteren kloa, så hadde veterinær lagt bomull oppå såret etter fjerning slik at den hadde grodd fast. Det løste seg, men i går hadde han så vondt at han omtrent fløy på meg. I dag ble det derfor ny tur til veterinær, og stakkaren har selvfølgelig fått betennelse. Jeg blir «sliten» når vi er flere turer til veterinær på kort periode. Har et h*lvetesår med masse skader friskt i minne, så jeg blir fremdeles sånn passelig kvalm når han skader seg, sånn i frykt for at ballen skal starte å rulle igjen :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 minutter siden, Argyr skrev:

..lurer jeg på hvem som tissa på gulvet i stad. Mistenker at det var Katla som helt hadde glemt å tisse de timene hun var ute, og så ble så oppskjørta over at jeg både snakka i telefonen OG venta på at det skulle komme noen at hun ble helt forstyrra. :hyper: Man vet man er eremitt når, liksom.. :icon_redface::lol:

:lol: Omtrent som mine, det... Om jeg sier HALLO i telefonen, tilter de jo helt, og om jeg vet det skal komme noen på besøk, så stresser vi alle tre. Jammen godt det er sjelden jeg snakker i telefonen og at det kommer noen hit :aww: 

9 minutter siden, Argyr skrev:

Og så har jeg visst fått hjort. En bukk synes det er veldig fint å stå nedi dalen her og gaule til alle døgnets tider. :fear:

Nå trodde jeg først du hadde fått hjortekjøtt i fryseren, men ikke det nei :lol: 

3 minutter siden, Tonje skrev:

Takk for tipset! Den har visst ikke blitt sjekka siden vi flytta hit for snart et år siden.

Da er det lurt å ta en runde ja :D Jeg gjør det vel ca tre ganger i året her, tror jeg (men kunne nok med fordel økt til 4-5 sikkert). 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Siri skrev:

Omtrent som mine, det... Om jeg sier HALLO i telefonen, tilter de jo helt, og om jeg vet det skal komme noen på besøk, så stresser vi alle tre. Jammen godt det er sjelden jeg snakker i telefonen og at det kommer noen hit :aww: 

Jeg lurer på om Pippin ble litt sær, for å si det pent, fordi vi nesten aldri hadde besøk av noen han ikke kjente godt. Jeg måtte rett og slett henge ut gjennom vinduet og snakke med folk som ringte på, og snakke høyt for å overdøve bjeffinga. Men Symra har jo egentlig hatt den samme oppveksten, og hun er ikke sær.

Faktisk så er hun så hjertelig mot folk som kommer hit at det føles litt feil å avvise dørselgere. Man kan ikke både smile og si at ja, hun er veldig snill og søt, og så etterpå be selgerne hute seg vekk. :lol:

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Symra&Pippin skrev:

Jeg lurer på om Pippin ble litt sær, for å si det pent, fordi vi nesten aldri hadde besøk av noen han ikke kjente godt. Jeg måtte rett og slett henge ut gjennom vinduet og snakke med folk som ringte på, og snakke høyt for å overdøve bjeffinga. Men Symra har jo egentlig hatt den samme oppveksten, og hun er ikke sær.

Hhaahhaaa, her går jeg ut og stenger ytterdøra sånn at hundene ikke får kommet ut og backet meg opp :lol: Men jeg merket nå i går, da naboen var her med traktor og fikset i hagen min, så stod hundene inne og bjeffa og bar seg, men straks de fikk komme ut på terrassen så var det tyst *himle*. 

Akkurat nå, Symra&Pippin skrev:

Faktisk så er hun så hjertelig mot folk som kommer hit at det føles litt feil å avvise dørselgere. Man kan ikke både smile og si at ja, hun er veldig snill og søt, og så etterpå be selgerne hute seg vekk. :lol:

:lol: Du må bli litt schizo tror jeg :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...