Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvorfor blir bilder i eldre tråder borte

Recommended Posts

I mange tråder er bilder som er lagt ut borte. Hvorfor skjer det?  Ganske synd om man har brukt mye tid på å skrive innlegg og lastet opp bilder, og når man senere leser trådene er de borte og bare står igjen som en kode eller annet.

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, bilder er lagret på forskjellige nettsteder der brukeren enten har gått ut, brukt opp plassen din, slettet bildene, osv. Fordeler og ulemper med å ha bildene lagret på selve forumet. (ulempen er at det er veldig plasskrevende, og ekstra arbeid om man allerede har bildene i et galleri et annet sted).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ikke nødvendigvis. Photobucket er jo én stor greie, men f.eks bildelinking fra facebook... det er også risky. Jeg ser i min egen tråd om bissevovven min, så er mange av bildene linket fra fb kun "tekst" (typ tg6437832_huuew1241.jpg) i stedet for noen brudd i bildelink. Tipper det har noe med at fb endrer mappestruktur og linkene blir ødelagt. Så facebook + photobucket + flytting av originalbilder (f.eks i mapper/album på flickr/bucket etc) gjør at de forsvinner. 

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg brukte å linke bildene mine fra facebook før, det slutta jeg med ettersom de forsvant etter en stund og bare ble en kode i innlegget. Bildene ligger fortsatt på facebook, men det er et eller annet som endres hvert fall. Nå linker jeg bildene fra Flickr og jeg har ikke opplevd at de har forsvunnet enda hvert fall. Har brukt Flickr i hvert fall 2 år. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Det forsvant vel også masse bildelinker i en eller annen oppgradering av forumet her sist det ble gjort, mener jeg å huske?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Forsvinner bilder om man laster dem direkte opp i tråden istedenfor å bruke en kode/link?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Just now, Orca said:

Forsvinner bilder om man laster dem direkte opp i tråden istedenfor å bruke en kode/link?

Sannsynligvis ikke med det første, før de mistes i en harddiskkræsj (hvordan er det med backup av forumet btw?) eller virus. :P Men sannsynligheten er kanskje mindre enn en del andre steder. Ikke godt å si.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvis dere høyreklikker på "bildet" og kopierer bildeadressen, så ser dere hvor bildet er lagret. Om det er lagret på en ekstern nettside (ikke hundesonen.no) er bildet utilgjengelig fordi bildet er fjernet fra denne serveren/siden. Det samme gjelder stort sett alle bilder som ikke vises, slev om de er lagert på hundesonen.no.

Tidligere eier hadde strenge begrensninger for hvor mye man kunne laste opp, derfor er store deler av bildene lagret på andre servere.

Håper dette var oppklarende, selv om det er lenge siden spørsmålene ble stilt :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Folks holdninger kommer ikke til å endre seg, så lenge det finnes en overflod av vill/hjemløse katter. Heller tvert om. En voldsom mengde frittgående katter enten de er hjemmehørende et sted eller er 'ville' øker bare presset på smådyr/fuglfauanen og ikke minst fører det til ergrelse/forbannelse hos de som blir utstt for nedpissede/nedskitte hus/garasjer/uthus /hager. Husker jeg ikke feil ble det anslått at det bare i Stavangerområdet befant seg 10 000!! forvillede katter! Et voldsomt antall og hvilken skade disse gjør og hvilke lidelser de selv blir utsatt for, kan man jo bare tenke seg.  Igjen, det er direkte feil å påstå at alle hjemløse katter har hatt et hjem, det finnes massevis av eksempler på at 'villkatter' formerer seg ute, gjennom flere generasjoner, også i vårt land. Ikke minst godt hjulpet av diverse 'god'hjerta kattedamer som driver å forer på disse kattene. At de således bare forsterker og opprettholder problemet, gir de enten fullstendig  beng i, eller har ikke såpass fattevene at de forstår det selv. Svært få om noen katter steriliseres. Det er STOR forskjell på inngrepene sterilisering og kastrering.. Bare prøv å overtale en partner til kastrering istedenfor sterilisering for å unngå flere barn hjemme...   Selvsagt er det et menneskeskapt problem, ingen har vel påstått noe annet?  Du svarer fremdeles ikke på hva man skal gjøre med de utallige tusen uønskede kattene som allerede finnes? 
  • Først og fremst må det jobbes med folks holdninger til kattehold tenker jeg. Påbudt registrering OG sterilisering kunne vært en begynnelse, for akkurat nå tyter det katter. Gaupen er den eneste villkatten vi har i Norge. Disse "villkattene" kommer som regel fra et hjem. Ved å kalle dem "villkatter" føler jeg man fraskriver seg menneskenes rolle i problemstillingen, for det er et menneskeskapt problem. 
  • Sorry men det finnes flere og mange eksempler på katter som har gått ute i årevis og produsert nye påløpende bånd..Så det er en sannhet med store modifikasjoner at katter ikke tåler norsk vinter. Som forøvrig er svært variabel , avhengig av geografi. Påbudt kastrering for alle katter hadde vært en begynnelse men hvor mange ville fulgt opp her?  Og hva mener du man skal gjøre med de mange tusen vill/hjemløse kattene som allerede finnes? Det er udiskutabelt at det ikke på langt nok finnes brukbare/interesserte nye hjem til alle disse og da snakker jeg ikke om kattehoarders, som på død og liv skal redde ALT av katter.
  • Det finnes ikke "villkatter" i Norge. De tåler ikke norsk klima på vinterstid, så de kattene man snakker om her er som regel et resultat av uansvarlige katteeiere som lar kattene formere seg i ett sett. Hjemløse katter vil være mer passende. Hadde vært mye mer nyttig i disse feriedager hvor katter dumpes som avfall, og jobbe for at nye katter ikke blir født, enn at man skal oppfordre til avlivning. Hva med å innføre krav om kastrering/sterilisering?     
 • Nylig opprettede emner

×