Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvorfor blir bilder i eldre tråder borte

Recommended Posts

I mange tråder er bilder som er lagt ut borte. Hvorfor skjer det?  Ganske synd om man har brukt mye tid på å skrive innlegg og lastet opp bilder, og når man senere leser trådene er de borte og bare står igjen som en kode eller annet.

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, bilder er lagret på forskjellige nettsteder der brukeren enten har gått ut, brukt opp plassen din, slettet bildene, osv. Fordeler og ulemper med å ha bildene lagret på selve forumet. (ulempen er at det er veldig plasskrevende, og ekstra arbeid om man allerede har bildene i et galleri et annet sted).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ikke nødvendigvis. Photobucket er jo én stor greie, men f.eks bildelinking fra facebook... det er også risky. Jeg ser i min egen tråd om bissevovven min, så er mange av bildene linket fra fb kun "tekst" (typ tg6437832_huuew1241.jpg) i stedet for noen brudd i bildelink. Tipper det har noe med at fb endrer mappestruktur og linkene blir ødelagt. Så facebook + photobucket + flytting av originalbilder (f.eks i mapper/album på flickr/bucket etc) gjør at de forsvinner. 

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg brukte å linke bildene mine fra facebook før, det slutta jeg med ettersom de forsvant etter en stund og bare ble en kode i innlegget. Bildene ligger fortsatt på facebook, men det er et eller annet som endres hvert fall. Nå linker jeg bildene fra Flickr og jeg har ikke opplevd at de har forsvunnet enda hvert fall. Har brukt Flickr i hvert fall 2 år. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Det forsvant vel også masse bildelinker i en eller annen oppgradering av forumet her sist det ble gjort, mener jeg å huske?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Forsvinner bilder om man laster dem direkte opp i tråden istedenfor å bruke en kode/link?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Just now, Orca said:

Forsvinner bilder om man laster dem direkte opp i tråden istedenfor å bruke en kode/link?

Sannsynligvis ikke med det første, før de mistes i en harddiskkræsj (hvordan er det med backup av forumet btw?) eller virus. :P Men sannsynligheten er kanskje mindre enn en del andre steder. Ikke godt å si.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvis dere høyreklikker på "bildet" og kopierer bildeadressen, så ser dere hvor bildet er lagret. Om det er lagret på en ekstern nettside (ikke hundesonen.no) er bildet utilgjengelig fordi bildet er fjernet fra denne serveren/siden. Det samme gjelder stort sett alle bilder som ikke vises, slev om de er lagert på hundesonen.no.

Tidligere eier hadde strenge begrensninger for hvor mye man kunne laste opp, derfor er store deler av bildene lagret på andre servere.

Håper dette var oppklarende, selv om det er lenge siden spørsmålene ble stilt :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Kanskje.. Selv om jeg ikke helt ser hva testosteron har med dårlig oppførsel ifht folk å gjøre.. Men, det er strengt tatt ikke lov da. Kastrering og andre inngrep er kun lov når det er nødvendig, av medisinske årsaker. Og ved å ta vekk testosteronet vil du og kunne risikere at evt usikkerhet blir større og oppførsel verre. Bruk heller noen kr på en god trener og tren vekk problemet, det er mulig, og hunden blir eldre, og mer moden, den må bare bli ferdig med pubertet og hormoner som styrer(og det skal de i denne alderen, det er en vanskelig tid for flere arter inkl oss mennesker).  
  • Ellers så kan det være at man ikke helt vet hva man skal gjøre? For det første, så er det mange som sitter hjemme eller på nett og banner og sverter, men å snakke med katteeieren, og da på en skikkelig måte, nei, det kan de ikke gjøre. Vanskelig å gjøre noe med det man ikke vet om. 
   I tillegg er det ikke alltid så lett å vite hva man faktisk kan gjøre. Vi prøver vårt beste, utstyrer naboer med vanngevær om nødvendig, har erstattet en oppblåsbart basseng som kanskje(!) ble punktert av en av våre katter, og generelt prøver å gjøre det vi kan. Vi er ikke mer interesserte i at våre katter skal være en plage enn noen er i å bli plagd av dem. Så vi prøver så godt vi kan. Det eneste jeg nekter å fire på er deres rett til å gå ute, det er ikke aktuelt å ofre deres livskvalitet. Og jeg forlanger at folk snakker ordentlig til meg, tar det opp på en saklig måte, så er jeg så samarbeidsvillig at du aner ikke. Starter man derimot med å truet med skyting, så blir jeg mindre trivelig. Altså, ta opp saken før det blir et stort irritasjonsmoment, og temperaturen stiger, så vil antakelig de fleste prøve å hjelpe til. Katteforum og kattegrupper bugner i hvert fall av folk som vil ha råd om hva de kan gjøre for at katta deres skal plage naboen mindre. 
  • Bonita er redd raketter. Så vi tilbringer nyttårsaften langt under dyna og masse tv-titting. Prøvde med tilvenning men hun stresset så under hele prosessen at jeg sluttet. Men hun reagerer på skudd, røykvarslere som piper osv også. Så vi bare kommer oss gjennom når det er som værst på en eller annen måte. 
  • Skal trøkke ned en av borzoiene i en sidevogn om ikke lenge -  kan bli interessant
  • For meg er det ganske ubegripelig at mer eller mindre fanatiske katteeiere ikke har et bedre svar på naboproblematikken enn å trekke på skulderene «sånn er det bare». Nei, beklager, som nabo godtar jeg ikke at jeg må passe på all mine eiendeler hele tiden for at ikke katter skal ødelegge dem, at jeg ikke kan lufte på dagtid (vi snakker nemlig om hus her, ikke bare om garasjer og uthus) og at barna ikke kan sove i vogn på terrassen. Inngjerdet tomt med hund som er særdeles lite glad i katter er en god løsning for noen, mens andre tar seg av katteproblematikken på andre mindre greie måter. Dette gjør man ikke fordi man er dyrehater, men fordi det er et reelt problem og fordi mange katteeiere er i en helt egen liga av fornektelse.
 • Nylig opprettede emner

×