Hvorfor blir bilder i eldre tråder borte

9 innlegg i emnet

I mange tråder er bilder som er lagt ut borte. Hvorfor skjer det?  Ganske synd om man har brukt mye tid på å skrive innlegg og lastet opp bilder, og når man senere leser trådene er de borte og bare står igjen som en kode eller annet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kan det være fordi bildet det er linket til er fjernet fra "utgangspunktet", for eksempel fra Photobucket?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, bilder er lagret på forskjellige nettsteder der brukeren enten har gått ut, brukt opp plassen din, slettet bildene, osv. Fordeler og ulemper med å ha bildene lagret på selve forumet. (ulempen er at det er veldig plasskrevende, og ekstra arbeid om man allerede har bildene i et galleri et annet sted).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ikke nødvendigvis. Photobucket er jo én stor greie, men f.eks bildelinking fra facebook... det er også risky. Jeg ser i min egen tråd om bissevovven min, så er mange av bildene linket fra fb kun "tekst" (typ tg6437832_huuew1241.jpg) i stedet for noen brudd i bildelink. Tipper det har noe med at fb endrer mappestruktur og linkene blir ødelagt. Så facebook + photobucket + flytting av originalbilder (f.eks i mapper/album på flickr/bucket etc) gjør at de forsvinner. 

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg brukte å linke bildene mine fra facebook før, det slutta jeg med ettersom de forsvant etter en stund og bare ble en kode i innlegget. Bildene ligger fortsatt på facebook, men det er et eller annet som endres hvert fall. Nå linker jeg bildene fra Flickr og jeg har ikke opplevd at de har forsvunnet enda hvert fall. Har brukt Flickr i hvert fall 2 år. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Det forsvant vel også masse bildelinker i en eller annen oppgradering av forumet her sist det ble gjort, mener jeg å huske?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Forsvinner bilder om man laster dem direkte opp i tråden istedenfor å bruke en kode/link?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Just now, Orca said:

Forsvinner bilder om man laster dem direkte opp i tråden istedenfor å bruke en kode/link?

Sannsynligvis ikke med det første, før de mistes i en harddiskkræsj (hvordan er det med backup av forumet btw?) eller virus. :P Men sannsynligheten er kanskje mindre enn en del andre steder. Ikke godt å si.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvis dere høyreklikker på "bildet" og kopierer bildeadressen, så ser dere hvor bildet er lagret. Om det er lagret på en ekstern nettside (ikke hundesonen.no) er bildet utilgjengelig fordi bildet er fjernet fra denne serveren/siden. Det samme gjelder stort sett alle bilder som ikke vises, slev om de er lagert på hundesonen.no.

Tidligere eier hadde strenge begrensninger for hvor mye man kunne laste opp, derfor er store deler av bildene lagret på andre servere.

Håper dette var oppklarende, selv om det er lenge siden spørsmålene ble stilt :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Nye innlegg

  • I dag våknet jeg med vondt i hodet og hele kroppen. Så jeg sovnet igjen og våknet for kanskje 45 minutter siden.  Hodet er fortsatt vondt, kroppen stiv og støl, og jeg fryser.  Nå får jeg vel få bestilt en ny forsyning mat til Sjef. Satser på at jeg får hentet det på fredag.
   Og så satser jeg på at jeg får kommet meg ut på tur i dag, og hentet pakke på posten uten større problemer. Snøen er på vei til å smelte. Det er 3 grader her nå, og det kommer regn i løpet av dagen... 
  • Den forstår jeg veldig godt! Hjelper på morroa når man klarer å utføre en oppgave uten å vri seg i smerter eller ha problemer med å i det heletatt gjøre oppgaven Tenkte jeg skal kjøpe kondomdresstoff neste gang jeg er på stoffbutikken, og sy dress til mini med det Fleecen var litt tager hva man haver Men merker godt at ikke fleecen er god på puddelpels, den gjør at pelsen blir veldig rar   Jeg krysser bare fingrene for at oppdretteren har rett om pelsen til Melvin  ikke ta fra meg håpet        
  • Jepp.  Jeg ville vært forsiktig med å sette avlssperre på 6-8 uker gamle valper jeg da, men det er meg. Man kan godt være politisk korrekt og mene at man kan se det når de er så små at de ikke vil egne seg i avl, men for det første - det kan man ikke vite, og for det andre - det kan skje ting senere som tilsier at disse hundene bør brukes i avl, og da er det skrekkelig tåpelig å ha gjort noe som i følge NKK ikke kan reverseres.  Nå er - uheldigvis - ikke avl som furrypaws (et spill med avl og konkurranser med hund), der man har full DNA-profil og derfor oversikt over alle syke gener som finnes. Det er heller ikke sånn som i furrypaws at gener aldri muterer. Da ville avl vært enkelt - jeg (ja, jeg spiller.. En liten pause nå, men jeg spiller) har f.eks på 5 generasjoner gått fra hunder med flere sykdomsgener, til hunder som ikke har en eneste sykdom. Alle er friske. Jeg innavler over en lav sko, og ingen blir syke.  Så ja, som oppdretter og valpekjøper skulle jeg gjerne hatt en genetisk gjennomfrisk hund, men de bor dessverre sammen med enhjørninger i eventyrland, så det får jeg ikke fått. Så da gjør jeg det beste ut av det, jeg leiter i timesvis etter hannhunder, info om søsken og foreldre og foreldres søsken, prøver å finne ut alt det er verdt å vite noe om og har ingen som helst illusjoner om at det ikke kan komme en overraskelse eller tre - fordi vi snakker om levende vesner.  Dere som ønsker dere "friske hunder", hvor flinke er dere til å screene for sykdommer selv? Sjekking av mentalitet? Oppgir dere sykdom til oppdretter? For alle ønsker seg friske hunder, men det er få som skjønner sammenhengen med helsesjekking o.l. og avl, selv når avl ikke gjøres på det individet.  Soniser er ikke valpekjøpere jeg ønsker meg, særlig ikke etter tråder som denne, og jeg anser meg som svært seriøs og kunnskapsrik. Noen ganger fremstår dere som urealistisk kravstore. 
  • Jepp, i alle lommer rundt omkring..og i vaskemaskinen..  For de som ikke allerede vet det, så kan jeg opplyse om at vanlige svarte bæsjeposer, tåler vask helt utmerket..
  • Øverste skuffen i kommoden i gangen - og alle lommer mm... Jeg er sikkert miljøsvin, men orker ikke bioposer - de er så tynne at jeg er redd de skal gå istykker hele tiden. Og jeg kan si at jeg var sabla glad jeg hadde tykke poser her i forrige uke hvor jeg tryna så lang jeg var med bæsjepose i hånda. Moste knyttneven ned i bæsjeposen... heldigvis holdt den  
 • Nylig opprettede emner