Hvorfor blir bilder i eldre tråder borte

9 innlegg i emnet

I mange tråder er bilder som er lagt ut borte. Hvorfor skjer det?  Ganske synd om man har brukt mye tid på å skrive innlegg og lastet opp bilder, og når man senere leser trådene er de borte og bare står igjen som en kode eller annet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kan det være fordi bildet det er linket til er fjernet fra "utgangspunktet", for eksempel fra Photobucket?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, bilder er lagret på forskjellige nettsteder der brukeren enten har gått ut, brukt opp plassen din, slettet bildene, osv. Fordeler og ulemper med å ha bildene lagret på selve forumet. (ulempen er at det er veldig plasskrevende, og ekstra arbeid om man allerede har bildene i et galleri et annet sted).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ikke nødvendigvis. Photobucket er jo én stor greie, men f.eks bildelinking fra facebook... det er også risky. Jeg ser i min egen tråd om bissevovven min, så er mange av bildene linket fra fb kun "tekst" (typ tg6437832_huuew1241.jpg) i stedet for noen brudd i bildelink. Tipper det har noe med at fb endrer mappestruktur og linkene blir ødelagt. Så facebook + photobucket + flytting av originalbilder (f.eks i mapper/album på flickr/bucket etc) gjør at de forsvinner. 

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg brukte å linke bildene mine fra facebook før, det slutta jeg med ettersom de forsvant etter en stund og bare ble en kode i innlegget. Bildene ligger fortsatt på facebook, men det er et eller annet som endres hvert fall. Nå linker jeg bildene fra Flickr og jeg har ikke opplevd at de har forsvunnet enda hvert fall. Har brukt Flickr i hvert fall 2 år. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Det forsvant vel også masse bildelinker i en eller annen oppgradering av forumet her sist det ble gjort, mener jeg å huske?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Forsvinner bilder om man laster dem direkte opp i tråden istedenfor å bruke en kode/link?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Just now, Orca said:

Forsvinner bilder om man laster dem direkte opp i tråden istedenfor å bruke en kode/link?

Sannsynligvis ikke med det første, før de mistes i en harddiskkræsj (hvordan er det med backup av forumet btw?) eller virus. :P Men sannsynligheten er kanskje mindre enn en del andre steder. Ikke godt å si.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvis dere høyreklikker på "bildet" og kopierer bildeadressen, så ser dere hvor bildet er lagret. Om det er lagret på en ekstern nettside (ikke hundesonen.no) er bildet utilgjengelig fordi bildet er fjernet fra denne serveren/siden. Det samme gjelder stort sett alle bilder som ikke vises, slev om de er lagert på hundesonen.no.

Tidligere eier hadde strenge begrensninger for hvor mye man kunne laste opp, derfor er store deler av bildene lagret på andre servere.

Håper dette var oppklarende, selv om det er lenge siden spørsmålene ble stilt :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Nye innlegg

  • Men det kan det ikke, og da er det den virkeligheten dere må forholde dere til. Ikke hvordan dere synes det skal og bør være.
  •   Ups liksom  Det minner meg om da jeg var lita og vi hoppet ut i snøhaugene som var brøytet ut fra gårdsplassen... man sank ganske godt nedi der, og man fikk litt dødsangst av og til når man sleit med å komme seg opp ja   Man må bare elske livet på landet! Kongen hadde vandret over jordet her i natt også - men han har vett på å holde seg unna hagen min i det minste  Ikke engang så ofte... Du trenger seriøst et kurs i hvordan ordne vask slik at man ikke trenger å bruke maskina hver dag  Men om man har bare 3 truser og 2 par sokker, så skjønner jeg jo at man må vaske litt ofte  Du vet at det går an å bruke en håndkle mer enn en gang? Og at man ikke må vaske treningstøy hver dag om man sørger for at det tørker godt etter bruk?   Men du tåler sikkert å gå med småskitne klær et par dager også  
  • Begge mine skulle vel egentlig vært tisper, men i Kumas kull var det kun hannhunder (og jeg ville ha hund NÅ!) og når det kom til hund to innså jeg etterhvert at studioleilighet kunne gjøre det litt mer komplisert når ene fikk løpetid, så da ble nr. to også hannhund. Neste blir tispe fordi jeg ønsker å drive oppdrett etterhvert, og det er jo vanskelig uten livmor som noen nevnte over her. Jeg synes de er greie. De får markert fra seg i starten og i slutten av tur, og skjønner at når vi går framover så går vi framover. da er vi ikke ekle hanner som slikker på tispetiss og markerer over alt.. stort sett. Om de ikke klarer å la vær så blir de dratt med videre. Shibaen får gå løs av og til, men de er stort sett i bånd hele tiden. Ikke fordi de er hannhunder, men fordi de mangler innkalling og stikker etter vilt. Ingen av de er særlig glad i andre hannbikkjer, dette er ikke uvanlig på disse rasene og man ser ofte det samme mellom tisper også. Løses fint med at vi ikke hilser på andre hanner på tur. Vi kan fint gå tur sammen med de bare vi dropper rumpesniffing. Kuma har vel markert inne to ganger i løpet av sine snart åtte år, begge gangene i dyrebutikk/hos veterinær hvor det allerede var markert av andre. Tanuki har aldri gjort det. Jeg er litt mer obs på de når vi er inne på fremmede steder, men går stort sett veldig fint
  • Tja, jeg har nå ikke endret noen mening: EIERENE har gjort noe galt og får få sin straff. Å avlive et antall friske, mentalt bra hunder kun fordi EIERENE har brutt loven, er forkastelig. 
 • Nylig opprettede emner