Gå til innhold
Hundesonen.no

NKK Rogaland


SaraSL
 Share

Recommended Posts

Vi fikk flat rød, men kjempe fin kritikk ^^
"fem, en aning lang i kroppen, ok maske, korr ansatt ører, velformet øyner, nok edelhet i hodet, aning fremskutt i front, max vinklet bak, korr overlinje og kryss, prima benstamme, bev rasetypisk fra siden - en aning ustabilt i front, utm temp, kunne hatt litt varmere farge!

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fineste Fjellbrisen min fikk ENDELIG stor-CERTet på NKK Rogaland så jeg er veldig fornøyd :D 

(Bildet er fra idag)
21430260_10154874485357108_1863213321953

Snøfrost Kjølige Fjellbris
Excellent. 2 beste tispe med CERT og res-CACIB :)
Hun har nå alle certene for N UCH, men må ha en trekkhundprøve da den ble innført som krav til N UCH fra 1. januar 2017. 
I mitt hode har hun vært en champion siden hun ble født, denne hunden er litt ekstra spesiell for meg, selv om man ikke skal ha favoritter :icon_redface:


Snøfrost Ymer den digre Orca fikk Excellent, noe jeg også er fornøyd med. Han faller slettes ikke i smak hos alle dommere, og excellent er bra :)

21557489_10154874490267108_6024295955708
 

Snøfrost Ville Aniakchak, som eies av en annen enn meg fikk også Excellent og en fin kritikk. Dessverre tullet hun en del i ringen som dommer fikk nok ikke sett alle kvalitetene hennes. Om det hadde gitt CK eller ikke er uvisst. 

(bildet er frekkt lånt fra eiers fb)
21371279_10211620725646421_9998782637902

 

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Storm ble stilt under tvil i dag - han ser ut som et takras for tiden med pels som er i verste røytefasen.  Det finnes ikke underull på gutten.  Så jeg tenkte at det her har jeg virkelig ikke lyst til å vise fram :icon_redface:

Men jeg skulle nå likevel til Orre for svigerdatteren min har en staffefrøken som skulle stilles og da ble jo Storm med på lasset. Fortsatt under tvil på om jeg ville gå inn i ringen med ham; særlig når jeg hørte noen på utsiden av ringen si noe om at dommeren pirket på pelsen til noen av hundene.  Alene stabijhoun var han også.

Men så tenkte jeg at skitt au; hunden er jo mer enn bare pels og en god dommer vil kunne bedømme bikkja sjølv om pelsen (den manglende) nok ville ødelegge og trekke noe ned på helhetsinntrykket.  
Storm mangler det siste CACIB-et for å utløse CIE, men når jeg så hvordan pelsen begynte å falle av i mengder de siste ukene så slo jeg det håpet fra meg :ahappy:
20914479_10155407176871970_6973628853559246281_n.jpg.174d34b053d445b051de45e1647efb1d.jpg

Inn i ringen med oss og jeg hørte masse fine ord som utmerket type, velkroppet, velvinklet og meget bra hode og til slutt noen veldig diplomatiske ord som "for dagen ikke beste pelskondisjon; noe tørr pels"  (ja tar du på bikkja så faller han fra hverandre tenkte jeg).  

Og tror du ikke at dommeren gav ham full pakke da??  CK, CACIB og BIR :blink::blink:  Jeg trodde jeg skulle svime av; dette var totalt uventa.

Dermed ble dagen en smule lenger enn jeg hadde sett for meg; gruppefinalen ville jeg jo ha med meg selv om stabijen sjelden hevder seg der.  Satt og leste gjennom resultatlistene på mobilen og så at det kun var 6 av 12 raser i gruppe 7 som hadde blitt BIR og skulle i gruppa.  Så da ville det jo faktisk være en teoretisk mulighet for plassering.

Og jaggu deg så ble han plassert som BIG 4:bananas:

Jeg må fortsatt klype meg i armen av dagens resultater; jeg er såååå glad for at jeg valgte å stille nakenhunden min likevel!!

IMG_1897.JPG.2ea6b7b06d828169c1ac9e070dc7f414.JPG

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...