Gå til innhold
Hundesonen.no

Felledekk


Carpediem
 Share

Recommended Posts

Akkurat nå, Carpediem skrev:

Min erfaring er at disse hunden er de som faktisk ligger, fordi eier vet at de har slike hunder.
De er jo ikke farlige så lenge det ikke kommer hunder bort til dem å kødder. Så om hundene ligger, så er det jo ikke noe problem. Disse hundene gir jo heller ikke noe signaler på at de er farlige, så lenge ingen kommer bort å kødder.

Har ligget i fellesdekk med 35 andre, og deriblant hunder som ikke tillater at andre kødder med dem om de kommer bort. Ingen ting har noen gang skjedd, og jeg har aldri vært redd for at ting skal skje. 
Jeg er mer bekymret for de som er oppsøkende, enn de som faktisk ligger, men som ikke tillater kødd fra en som evt kommer bort.

 

Ja men 'uhell' skjer jo og jeg har selv sett slikt. At det 'som oftest' går bra, er vel ikke noen trøst for de som blir angrepet. Jeg skjønner ikke hvorfor man ikke fjerner øvelsen, da den åpenbart er både fryktutløsende og farefull. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 53
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

For min del kommer det helt an på hva hunden gjør. Om hunden setter seg opp, reiser seg eller går til eier - so what, det ødelegger ikke for noen (i så fall har du trent for lite selv om hunden ikke t

En hund som jeg vet det er stor sannsynlighet for at reiser seg(typ, større sannsynlighet at den reiser seg enn at den ligger), da ville jeg ikke stilt for min egen del, den utfordringen ville jeg tat

Og jeg synes man skal ta hensyn til hunden og ikke sette den i situasjoner den misliker så sterkt at den "demper ørene klistret inn til hodet og øyner i flykt modus". Spesielt når det er snakk om noe

Akkurat nå, QUEST skrev:

Ja men 'uhell' skjer jo og jeg har selv sett slikt. At det 'som oftest' går bra, er vel ikke noen trøst for de som blir angrepet. Jeg skjønner ikke hvorfor man ikke fjerner øvelsen, da den åpenbart er både fryktutløsende og farefull. 

Har selv fått en hund som gikk til angrep på min. Heldigvis fikk jeg løst han ut fra fellesdekken, fordi jeg så hva som kom til å skje. Så vi stod da angrepet skjedde. Det endte med sying på min, og mindre skader på den andre.
Om det var gøy, så absolutt ikke. Det er jo alles store mareritt at dette skal skje, men det gikk bra. 
Min hund er veldig stødig i hodet, og har ikke hatt noe problemer med å ligge på fellesdekk etterpå.

Jeg tenker ikke mye på at dette kan skje lenger, for da lager jeg krøll for meg selv. Trener egen hund, så jeg vet at han er trygg på det å ligge på fellesdekk. Mer kan jeg ikke gjøre. Selvsagt forventer jeg at andre gjør det samme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja alt kan skje i fellesdekk dessverre og ting bør bli trent på forkant av et stevne. Det går an å trygge men ikke på alt. Vi har konkurrert i helga og gjorde det veldig bra og fikk opprykk til klasse 3. Det var action på fellessitten til hunden min en hund løp opp og fikk med seg hele gjengen som satt i fellesen foruten min hund som satt. Jeg fikk beskjed om å gå tilbake og frigjøre hunden min som absolutt ikke likte seg men satt gjorde hun og kikket på meg for å søke trygghet. 10'eren kom men jeg må nok gå tilbake og trygge øvelsen igjen p.g.a alle de andre hundene. Så ja kast ball, legg hund i felles med urolige hunder ha lyder i rundt. Gjør alt en kan for å trene uro i fellesen før en ødelegger for andre hunder i rundt seg. Ting kan skje på konkurranse derfor er det greit å ha trent på urolige felles øvelser slik at hunden er istand til å kunne takle det på konkurranser.  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...